Παιδικό Ωροσκόπιο από 4/6 έως 10/6

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 4/6 έως 10/6

ΚΡΙΟΣ

102112205

Περνώ και μόνος μου καλά!

Οι γονείς αυτή την εβδομάδα ανεβαίνετε "πίστα"! Θα πρέπει η συμπεριφορά σας να είναι ταυτόχρονα στοργική αλλά και επιβλητική, καθώς το ατίθασο Kριαράκι σας έχει υπέρμετρη τάση για ανεξαρτησία. Θα θέλει να τα κάνει όλα μόνο του, γίνεται απρόβλεπτο και σε κάθε περίπτωση δεν θα θέλει να το αμφισβητούν. Παρ' όλο το νεαρό της ηλικίας του, υπερασπίζεται με πάθος αυτά που πιστεύει.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Πείσμα και αντοχή

Αυτή την εβδομάδα, θα αντιληφθείτε για τα καλά πως αν το Tαυράκι σας βάλει κάτι στο μυαλό του, θα γίνει τόσο επίμονο, μέχρι τελικά να το πετύχει! Και πραγματικά, δεν υπάρχει κάνεις που να μπορεί να το πείσει για το αντίθετο και να του αλλάξει γνώμη. Καλό θα ήταν λοιπόν, αν θελήσετε να κάνετε αλλαγές στο πρόγραμμα που τόσο αγαπά, να το κάνετε κάποια άλλη στιγμή!

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Ερωτήσεις για γερά νεύρα

Το ετοιμόλογο Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα σας θα σας τρελάνει με τις ερωτήσεις του! Η αλήθεια είναι πως αυτό συμβαίνει γιατί πάντα κάτι στριφογυρίζει μέσα στο μυαλουδάκι του με αποτέλεσμα να σκέφτεται ακόμα και όταν κοιμάται. Αν δείτε όμως πέρα από όλα αυτά, θα αντιληφθείτε πως η επικοινωνία είναι ζωτική για εκείνο. Ένα χαμόγελό του αρκεί για να ζεστάνει την καρδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Αξιοποιήστε την φαντασία του

Αυτή την εβδομάδα η λέξη κλειδί είναι «αφηρημάδα». Το μικρό σας φαίνεται να ταξιδεύει στον δικό του μαγικό κόσμο ενώ οι στιγμές που έχει επαφή με την πραγματικότητα είναι σπάνιες. Εδώ χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να προκύψουν μικρό-ατυχηματάκια, τα οποία μπορείτε εύκολα να προλάβετε. Η διάθεσή του αλλάζει πολύ εύκολα, ενώ αν του χαρίσετε μια αισιόδοξη σκέψη, θα γίνει αμέσως ευτυχισμένο.

ΛΕΩΝ

102112197

Ενθουσιασμός και ανυπομονησία

Το πεισματάρικο Λιονταράκι σας, αυτή την εβδομάδα χρειάζεται επιβεβαίωση και ενθάρρυνση! Λατρεύει να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής των προσώπων που αγαπά και όχι μόνο. Μπορεί να σας δώσει πολύ εύκολα, πάνω σε κάποια συζήτηση, υποσχέσεις τις οποίες τελικά θα δυσκολευτεί να κρατήσει. Αυτό θα το κάνει να χάσει την υπομονή του και μπορεί να ακούσετε παραπονάκια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Ανεξάρτητο και δυναμικό

Το βολικό και ήσυχο Παρθενάκι σας, αυτή την εβδομάδα θα εκπλήξει ακόμα και τους πιο δύσπιστους. Η ανεξάντλητη ενέργειά του μπορεί να είναι αιτία παρεξηγήσεων, οι οποίες θα καταλήξουν σε τσακωμούς και φωνές. Δώστε του τον χρόνο και τον χώρο που χρειάζεται και αφήστε το να αναλάβει πρωτοβουλίες, ώστε να βρει εκείνο τον καλύτερο τρόπο να εκτονώσει την ενέργειά του.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Υπάρχουν και όρια

Η μικρή σας ζυγαριά, αυτή την εβδομάδα. δεν θα βάλει γλώσσα μέσα και θα είναι πιο επικοινωνιακή από ποτέ. Αυτό μπορεί να μην ισχύει με όλους, αλλά θα είναι γεγονός με εκείνους που νιώθει άνετα και οικεία μαζί τους. Από την άλλη, δείξτε κατανόηση για τους απρόσκλητους επισκέπτες που μπορεί να έρθουν στο σπίτι σας, αφού ο άγγελός σας έχει την τάση να θέλει να φροντίσει όλα τα αδέσποτα ζωάκια της γειτονιάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Κίνηση και κτητικότητα

Το Σκορπάκι σας, αυτή την εβδομάδα, έχει ανάγκη από κίνηση! Μια νέα δραστηριότητα θα δώσει σκοπό στην ζωή του με αποτέλεσμα να νιώσει ισορροπημένο! Αν σας περάσει από το μυαλό να τακτοποιήσετε το δωμάτιό του, σκεφτείτε το ξανά, καθώς αυτό μπορεί να είναι η αφορμή που το σπίτι θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης. Αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να του μάθετε να είναι πιο υπομονετικό και λιγότερο κτητικό με τα πράγματά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Παιχνίδι και συχνές αλλαγές διάθεσης

Παρά την ηλικία του, αυτή την εβδομάδα, θα διαπιστώσετε ότι το γοητευτικό Τοξοτάκι σας έχει εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ. Επιπλέον, η αστείρευτη όρεξή του για παιχνίδι, θα το μετατρέψει κυριολεκτικά στο πειραχτήρι της παρέας, φτάνοντας μερικές φορές και σε υπερβολή. Αν προσπαθήσετε να το μετριάσετε, η διάθεσή του θα πέσει αμέσως και θα αρχίσει να εκνευρίζεται ακόμα και για τους πιο ασήμαντους λόγους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Καλλιτεχνικές δραστηριότητες

Η συγκεκριμένη εβδομάδα ίσως αποδειχτεί ιδιαίτερα φορτισμένη για το Αιγοκεράκι σας, αφού έχει ανάγκη να απομονωθεί και να κρατήσει όλες του τις σκέψεις κλειδωμένες στο μυαλουδάκι του σαν επτασφράγιστο μυστικό. Μην το πιέσετε να σας πει οτιδήποτε. Εναλλακτικά, φροντίστε να τραβήξετε το ενδιαφέρον του σε κάτι καλλιτεχνικό, ώστε να το βοηθήσετε να αποφορτιστεί και να ξεχαστεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Όλα τα φώτα πάνω μου

Το ανυπόμονο Υδροχοάκι σας, αυτή την εβδομάδα, φέρεται σαν να υπάρχει μία μόνο αλήθεια σε ολόκληρο τον κόσμο, η δική του φυσικά! Από την άλλη, είναι ιδιαίτερα άνετο στο να αυτοσχεδιάζει τόσο χαριτωμένα και χαίρεται πάρα πολύ, όταν όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα πάνω του. Αν του αγοράζατε ένα σετ καραόκε με ένα μικρόφωνο, θα το κάνατε τρισευτυχισμένο.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ένας ατημέλητος πρίγκιπας

Το Ψαράκι σας, αυτή την εβδομάδα, θα λειτουργεί λίγο παραπάνω απ' όσο συνήθως με το συναίσθημα. Παρ' όλα αυτά, θα επιδείξει εξαιρετική ικανότητα στο να κρατάει τις ισορροπίες με τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει στον χρόνο που πρέπει να τις κάνει. Μπορεί να κυκλοφορεί επιμελώς ατημέλητο, αλλά όταν χρειαστεί να επιδείξει τους καλούς του τρόπους, όλοι γύρω του θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved