Παιδικό Ωροσκόπιο από 28/5 έως 3/6

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 28/5 έως 3/6

ΚΡΙΟΣ

102112205

Πρωινά χουζούρια

Αυτή την εβδομάδα θα βλέπετε το θηριάκι σας και θα τρίβετε τα μάτια σας. Ίσως ακόμα και να σκεφτείτε ότι το μικρό σας δεν είναι γνήσιο κριαράκι! Θα έχει τόσο καλή σχέση με τον ύπνο και το κρεβάτι του, που με δυσκολία θα καταφέρετε να το σηκώνετε τα πρωινά! Αν παρατηρήσετε ότι δεν αποζητά την αγκαλιά και τα χάδια σας, αλλά περνάει αρκετές ώρες στο δωμάτιό του παίζοντας, αφήστε το μόνο του.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Δημιουργικότητα και ενθουσιασμός

Το επίμονο Ταυράκι σας, διανύει εβδομάδα δημιουργικότητας! Θα είναι τόσο ενθουσιασμένο που μην ξαφνιαστείτε, αν το πιάσετε να ζωγραφίζει τον τοίχο του δωματίου του με μαρκαδόρους και μόλις τελειώσει σας φωνάξει με ένα γλυκό χαμόγελο για να καμαρώσετε τα κατορθώματά του. Ένα δωράκι που μπορεί να πάρει από ένα κοντινό γυναικείο πρόσωπο θα το ξαφνιάσει ευχάριστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Μαθαίνει καινούργια πράγματα

Αυτή την εβδομάδα, το φιλομαθές Διδυμάκι σας θα σας αποδείξει πόσο καλά τα καταφέρνει στις ξένες γλώσσες! Μπορεί να του λείπει η υπομονή και η ανεκτικότητα, αλλά είναι σίγουρο πως αν καταπιαστεί με κάτι που το ενδιαφέρει και του μαθαίνει νέα πράγματα, θα διαπρέψει. Επιπλέον, διαθέτει αλάνθαστο ένστικτο, οπότε μη διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή του για ένα θέμα που σας απασχολεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Βοηθήστε το να διαλέξει

Χαμόγελο είναι οι λέξη κλειδί της εβδομάδας! Το ευαίσθητο Καρκινάκι σας θα αλλάζει γνώμη και διάθεση κάθε 10 λεπτά. Θα δυσκολεύετε να επιλέξει μεταξύ δύο πραγμάτων ή θα σας ζητά να ακυρώστε όλα τα ραντεβού σας, ώστε να του αφιερώνετε άπλετο χρόνο! Αν το δείτε να αντιδράει περίεργα, όταν υπάρχει μία διαφωνία, είναι επειδή ακόμα και σαν παιδί, έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα της προστασίας για τα πρόσωπα που αγαπά!

ΛΕΩΝ

102112197

Ένας αξιολάτρευτος ηθοποιός

Και όμως ναι! Το Λιονταράκι σας αυτή την εβδομάδα μπορεί να σας παραπονεθεί αρκετές φορές ότι το χαρτζιλίκι του δεν είναι σε καμία περίπτωση αρκετό, εξηγώντας σας παράλληλα με το σοβαρό του ύφος τις αυξημένες ανάγκες που έχει. Η αλήθεια είναι πως υπερβάλει λίγο, αλλά σε κάθε περίπτωση μην το αποπάρετε, καθώς είναι πολύ περήφανο και μπορεί να πληγωθεί! Η συζήτηση και μία ζεστή αγκαλιά μπορούν να λύσουν τα πάντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Βιασύνη και μικροατυχηματάκια

Αυτή την εβδομάδα, χρειάζεται προσοχή γιατί το Παρθενάκι σας θέλει να τα κάνει όλα, με αποτέλεσμα να βιάζεται πολύ και να είναι επιρρεπές στα μικροατυχήματα. Σε αυτό συμβάλει το γεγονός ότι είναι κυκλοθυμικό ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα, όπως το ότι κάποιος φίλος του από το σχολείο δεν του επέστρεψε το παιχνίδι που του είχε δανείσει. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να του αποσπάσετε την προσοχή με μία βόλτα στην πιο κοντινή παιδική χαρά!

ΖΥΓΟΣ

102112199

Πιστός φίλος

Τώρα που τελειώνει στο σχολείο, μια συζήτηση με τους δασκάλους του θα σας επιβεβαιώσει ότι το Ζυγάκι σας είναι οργανωμένο, υπεύθυνο και μπορεί να μάθει πάρα πολύ γρήγορα το οτιδήποτε, με αποτέλεσμα να είναι από καλύτερους μαθητές στην τάξη. Αν σας ζητήσει να συνεχίσει να βλέπει τους φίλους του και κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, μην του αρνηθείτε, καθώς το γεγονός ότι έχει λίγους φίλους και καλούς είναι πέρα για πέρα αληθινό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Έχει τις κλειστές του

Αυτή η εβδομάδα, το Σκορπάκι σας θα έχει τις κλειστές του. Όσο και αν προσπαθήσετε να το πλησιάσετε και να συζητήσετε μαζί του, δεν θα βγάλετε καμία άκρη, καθώς θα θέλει να κρατήσει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του για τον εαυτό του. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα παρατηρήσετε ότι αρχίζει να είναι πιο δεκτικό με τους ανθρώπους της οικογένειάς του και να αποζητά την παρέα τους! Μην ανησυχείτε καθόλου, μπόρα είναι και θα περάσει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Γεννημένος διπλωμάτης

Το μικρό σας εξελίσσεται σε απόλυτο διπλωμάτη! Ξέρει ακριβώς πως να σας χειριστεί για να του κάνετε όλα τα χατίρια. Τώρα που ξεκινούν οι διακοπές του είναι η καλύτερή του – ειδικά αν αυτό περιλαμβάνει συχνές εξορμήσεις στην εξοχή για πικνίκ και παιχνίδι. Αυτή την εβδομάδα, προτρέψτε το να κάνει κάποιο σπορ και μην υποχωρήσετε μέχρι να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, όσο κι αν παραπονείται. Αν ξεπεράσει τη τεμπελιά του θα γίνει ένας καλός αθλητής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ένας μικρός σοφός

Αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσετε πως το μικρό σας είναι λίγο πεσμένο! Αυτό αφενός συμβαίνει γιατί το σταθερό Αιγοκεράκι σας έχει κουραστεί, αλλά από την άλλη θα πρέπει πάντα να έχετε στο μυαλό σας ότι έχει τους δικούς του κανόνες και τη δική του κοσμοθεωρία για την ταχύτητα με την οποία πρέπει να κινείται ο κόσμος. Μάθετέ του να εκδηλώνει τα συναισθήματά του και να λέει ανοιχτά τι το ενοχλεί και η συμβίωση στο σπίτι θα γίνει απείρως πιο εύκολη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Η φαντασία του καλπάζει

Η φαντασία του αυτή την εβδομάδα κυριολεκτικά καλπάζει! Ό, τι είναι άγνωστο το τραβάει σαν μαγνήτης, ακόμα και οι χώροι στο σπίτι που έχετε συζητήσει ότι είναι της μαμάς και του μπαμπά. Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί η περιέργειά του δεν έχει όρια και τίποτα δεν είναι αρκετό για εκείνο. Αν με μικρά και απλά πράγματα φροντίσετε να κρατάτε το μυαλουδάκι του απασχολημένο, θα γίνει υπερευτυχισμένο! Βόλτες με τους φίλους του, μπορεί επίσης να το χαλαρώσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Περαστικές μικροενοχλήσεις

Ενοχλήσεις στο στομαχάκι του, μπορεί να το κάνουν – και μαζί και εσάς – να ξενυχτήσει αυτή την εβδομάδα! Ένα γλυκό φιλί και μία ζεστή αγκαλιά θα το βοηθήσουν να το ξεπεράσει ακόμα πιο γρήγορα, καθώς κατά πάσα πιθανότητα η αιτία είναι το άγχος. Το καλοκαίρι θα αποτελέσει ιδανική ευκαιρία να κάνει νέους φίλους, αλλά να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι κατά βάσει είναι αρκετά ντροπαλό και μπορεί να χρειαστεί ένα μικρό σπρώξιμο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved