Παιδικό Ωροσκόπιο από 21/5 - 27/5

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 21/5 - 27/5

ΚΡΙΟΣ

102112205

Μιμείται ό,τι βλέπει

Το παρορμητικό σας Κριαράκι, αυτή την εβδομάδα, θα διασκεδάζει απίστευτα με το να μιμείται τους ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός του. Θα καταπιάνεται με πάρα πολλά πράγματα μαζί, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει ένα κομφούζιο τόσο στη ρουτίνα του όσο και σε εσάς! Επιπλέον, όλο αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερκόπωση και μικροτραύματα. Υπομονή, μια βδομάδα είναι θα περάσει!

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Το επίκεντρο του σπιτιού

Αυτή η εβδομάδα σας επιφυλάσσει πολλές και απανωτές εκπλήξεις! Η πρώτη από αυτές είναι η συνειδητοποίηση ότι το γλυκό Ταυράκι σας αποφάσισε ξαφνικά να είναι το επίκεντρο του σπιτιού και να διεκδικεί την προσοχή σας με κάθε ευκαιρία. Η δεύτερη είναι ότι η επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους κάνει τη διάθεσή του να αλλάζει σε χρόνο μηδέν, άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε με παραπονάκια! Το σπίτι του θα είναι το οχυρό του και θα το ηρεμεί!

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Άσε με, ξέρω

Το ανεξάρτητο Διδυμάκι σας θέλει να κάνει τα πάντα μόνο του! Διάβασμα, παιχνίδι, μπάνιο, φαγητό.. όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα! Οπότε, μην σας φανεί περίεργο, αν σε κάθε σας προσπάθεια να το βοηθήσετε, η φράση «άσε με, ξέρω» γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της απάντησής του. Αν πάτε μαζί του αυτή τη εβδομάδα για τα απαραίτητα ανοιξιάτικα ψώνια, αγοράστε του ρούχα σε γαλάζιο, μπλε και κίτρινο και αμέσως θα δείτε ένα μεγάλο χαμόγελο να σχηματίζεται στο πρόσωπό του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Βλέπει το άσπρο, μαύρο

Η έλλειψη επικοινωνίας είναι σχεδόν δεδομένη αυτή την εβδομάδα! Εσείς θα λέτε άσπρο και το παραπονιάρικο Καρκινάκι σας θα καταλαβαίνει μαύρο! Αυτό, μην το πάρετε στα σοβαρά καθώς είναι παροδικό. Ίσα ίσα που, αν μπορέσετε να το διασκεδάσετε, η υπόλοιπη εβδομάδα θα κυλήσει σχετικά ήρεμα. Αν το μαλώσετε, θα κλειστεί στον εαυτό του και το πρώτο πράγμα που θα νιώσει είναι ότι δεν το αγαπάτε!

ΛΕΩΝ

102112197

Τα ψέματα το αναστατώνουν

Αυτή την εβδομάδα το περήφανο Λιονταράκι σας θα είναι πάρα πολύ απασχολημένο με τους φίλους και τις παρέες του! Για διάβασμα ούτε λόγος. Παράλληλα, θέλει να είναι ο αρχηγός, οπότε αν τα υπόλοιπα παιδάκια μπορούν να δίνουν την προσοχή τους μόνο σε εκείνο, θα ήταν απλά τρισευτυχισμένο! Αν προκύψει κάποιο οικογενειακό θέμα στο σπίτι, θα ήταν καλό να συζητήσετε μαζί του και να μην του πείτε ψέματα, καθώς θα το καταλάβει αμέσως και θα αντιδράσει άσχημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Σημασία έχει ο τρόπος

«Μαμά αυτό δεν είναι δίκαιο»! Και αυτή ακριβώς θα είναι η φράση κλειδί της εβδομάδας! Μεγάλη σημασία έχει, όχι το τι θα του πείτε, αλλά πως θα το πείτε, καθώς μπορεί, αν καταλάβει κάτι λάθος, να νιώσει αδικημένο και από εκεί και πέρα να διαφωνεί με οτιδήποτε του λέτε. Αν παρατηρήσετε ότι οι διατροφικές του συνήθειες δεν είναι και οι καλύτερες, ζητήστε του να σας βοηθήσει στο μαγείρεμα όπου θα του εξηγήσετε τη διατροφική αξία συγκεκριμένων τροφών.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Τα πρώτα του σκιρτήματα

Η μικρή σας Ζυγαριά θα ψάχνει απεγνωσμένα τρόπους για να ξεφύγει από πράγματα που μέχρι τώρα θεωρούνταν ρουτίνα! Θα βρίσκει δικαιολογίες για να μην διαβάσει, θα αλλάζει ρούχα δύο φορές την ημέρα και οι σκανταλιές θα είναι στην κορυφή της λίστας – ειδικά όταν βρίσκεται μαζί με τους φίλους. Επίσης, αν παρατηρήσετε ότι προσέχει ιδιαίτερα την εμφάνιση του με αποτέλεσμα να καθυστερεί να ετοιμαστεί τα πρωινά για το σχολείο, μην το αποπάρετε γιατί μάλλον νοιώθει τα πρώτα σκιρτήματα ενός αθώου παιδικού έρωτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Και αυτό δικό μου είναι

Το μόνο σίγουρο για αυτή την εβδομάδα, είναι ότι το κτητικό Σκορπάκι σας δεν θα θέλει να μοιράζεται καθόλου τα παιχνίδια του! Αν προσπαθήσετε να του αλλάξετε γνώμη, να έχετε στο μυαλό σας ότι μπορεί να γίνει επιθετικό. Εναλλακτικά, μπορείτε να του αγοράσετε μία φωτογραφική μηχανή και να του ζητήσετε να απαθανατίσει πράγματα που του τραβάνε το ενδιαφέρον. Έτσι θα ξεχαστεί, αλλά κι εσείς θα έχετε πλούσιο υλικό για να διακοσμήσετε το δωμάτιό του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Χώνει παντού τη μύτη του

Ναι, είναι αλήθεια! Αυτή την εβδομάδα το Τοξοτάκι σας, έχει αποφασίσει να χώνει τη μυτούλα του παντού! Είναι τόσο εύστροφο και δημιουργικό που μπορεί να συμμετάσχει άνετα με αμείωτο ενδιαφέρον ακόμα και σε συζητήσεις μεταξύ ενηλίκων. Θα δίνει όλη του την ενέργεια σε πράγματα που το ενδιαφέρουν, ενώ εκείνα που θεωρεί βαρετά, απλά θα τα αγνοεί. Προσοχή χρειάζεται στα πολλά γλυκά, για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στα δοντάκια του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Είναι κουρασμένο

Το μικρό σας Αιγοκεράκι, ίσως είναι λίγο νωχελικό και παραπονεθεί ότι νιώθει μια μικρή κατάπτωση. Η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι ότι σας χρειάζεται και προσπαθεί με κάθε τρόπο να σας έχει δίπλα του, ώστε να απολαμβάνει την αγκαλιά σας άνευ όρων. Χαίρεται πολύ τη συντροφιά των δικών του ανθρώπων, οι οποίοι ηρεμούν τις ανασφάλειές του. Ένα μικρό ζωάκι θα ήταν η καλύτερη παρέα για εκείνο και όντας υπεύθυνο, θα το φρόντιζε με όλη του την καρδιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Η ζωή ένα παιχνίδι

Το πνευματώδες Υδροχοάκι σας, έχει το ταλέντο να μετατρέπει κάθε τι σε παιχνίδι! Ακόμα και μέσα στο σπίτι, αυτή την εβδομάδα, οι καναπέδες γίνονται βουνά που πρέπει να σκαρφαλώσει, ο πάγκος της κουζίνας αυτοσχέδια τσουλήθρα και η ντουλάπα μυστική σπηλιά που ανοίγει με ένα του σύνθημα. Σεβαστείτε την ανάγκη του για δημιουργικότητα και φαντασία και βοηθήστε το να τα αναπτύξει όσο περισσότερο γίνεται. Προσοχή χρειάζεται στις αλλεργίες της άνοιξης.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Θυμάται τα πάντα

Αυτή η εβδομάδα είναι η εβδομάδα του σπιτιού! Το να μένει σπίτι και να διαβάζει ένα βιβλίο, να βλέπει μία ταινία ή να παίζει το καινούργιο του παιχνίδι στον υπολογιστή, είναι η καλύτερή του! Αν και το βλέπετε ήρεμο, να ξέρετε ότι έχει εξαιρετική μνήμη, οπότε, αν το πιέσετε και προσπαθήσετε να του αλλάξετε γνώμη, μην εκπλαγείτε, αν σας καταλογίσει πράγματα που συνέβησαν καιρό πριν. Τώρα που ο καιρός είναι καλός, μια βόλτα στην παραλία και γιατί όχι μια βουτιά θα το κάνουν να χοροπηδάει από χαρά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved