Παιδικό Ωροσκόπιο από 14/5 - 20/5

Το astrology.gr εγκαινιάζει μια νέα στήλη, τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 14/5 - 20/5

ΚΡΙΟΣ

102112205

Στο δρόμο των αναζητήσεων

Ακόμα δεν μπήκε καλά καλά η άνοιξη κι εσείς με δυσκολία προλαβαίνετε το υπερκινητικό σας κριαράκι! Άνετα παπούτσια, φαρδιά και δροσερά παντελονάκια & μπλουζάκια θα το βοηθήσουν όσο τίποτα στις δραστηριότητές του! Φροντίστε το ανυπόμονο κριαράκι σας να παραμένει καλά ενυδατωμένος και να έχει σταθερά και πλήρη γεύματα. Τώρα που πιάνουν οι ζέστες, ο άριστος μεταβολισμός του χρειάζεται αγάπη και φροντίδα από τη μανούλα!

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Πείσμα και ανταλλάγματα

Το αγαπημένο σας αγγελούδι είναι από τα παιδιά που θα ξεχωρίσουν από νωρίς για την πεισματάρικη φύση τους. Είναι να μην βάλουν ένα πράγμα στο μυαλό τους! Στο σχολείο θα είναι ο προστάτης των μικρών αλλά και μεγαλύτερων παιδιών. Παρά τη δημιουργική και φιλομαθή φύση του, μην σας κάνει εντύπωση αν αρνείται πεισματικά να επαναλαμβάνει μηχανικά όσα λέει ο δάσκαλος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Η ομιλία είναι πιστοποιητικό υγείας

Το χαρούμενο Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα έχει περισσότερο στραμμένο το ενδιαφέρον του στο πώς να σας εντυπωσιάσει! Οπότε, απλά δείξτε του το μεγαλύτερο χαμόγελό σας, ακόμα αν οι μόνες λέξεις που ακούτε μέσα στο σπίτι είναι «μαμά, μπαμπά δείτε τι κάνω»! Αν παρατηρήσετε κάποιες δυσκολίες στην συγκέντρωση, οι εικόνες θα το βοηθήσουν πολύ, αφού κατά βάση είναι οπτικός τύπος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Ενισχύστε τη φαντασία του

Η άνοιξη προϋποθέτει ανανέωση γκαρνταρόμπας! Και αυτό σημαίνει μαλακά ρουχαλάκια σε ανοιχτό ροζ, πράσινο και γαλάζιο, που θα ενισχύουν τη ρομαντική φύση του μικρού Καρκίνου. Αν παρατηρήσετε ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη του, η εξήγηση είναι απλή! Το σχολείο φτάνει στο τέλος του και το μικρό σας φεγγαρόπαιδο είναι παραπάνω από ευτυχισμένο, αφού πλέον θα μπορεί να πλάσει μαγικές ιστορίες με κάστρα και φτερωτά άλογα με την ησυχία του.

ΛΕΩΝ

102112197

Κλέβει την παράσταση

Η ηλιόλουστη ψυχή του, δεν θα μπορούσε παρά να κρύβει ένα παιδί με καλλιτεχνική φύση! Όταν αφορά στις εξωσχολικές δραστηριότητες, μία θεατρική ομάδα, χορός, αθλητισμός και ζωγραφική είναι ιδανικά για να απελευθερώσει την προσωπικότητά του και να διακριθεί! Αν αυτή την εβδομάδα θέλει να περάσει το δικό του, θυμηθείτε ότι τα λογικά επιχειρήματα πιάνουν πολύ περισσότερο από την αυστηρότητα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Χαίρεται, όταν μαθαίνει

Αυτή την εβδομάδα ετοιμαστείτε να απαντήσετε στις πιο παράξενες ερωτήσεις που μπορείτε να σκεφτείτε! Όσο περνάει ο καιρός η παρατηρητικότητα του και η χαρακτηριστική εξυπνάδα του μικρού σας ορθολογιστή θα του γεννούν όλο και περισσότερες απορίες για τον κόσμο γύρω του. Ιδανικό δώρο θα ήταν ένα παραμύθι με πολύχρωμες ζωγραφιές και.. μία βιβλιοθήκη για να οργανώσει τα βιβλία του που όσο περνάει ο καιρός θα αυξαίνονται!

ΖΥΓΟΣ

102112199

Ανεμελιά και διπλωματικότητα

Παιχνιδιάρικα αλλά κατά βάθος φρόνιμα παιδιά! Ή μήπως όχι; Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι καλοί τρόποι τους είναι έμφυτοι, οπότε, όταν έρχεται η ώρα να μοιραστεί τα παιχνίδια του με τους φίλους του, το κάνει με ευκολία! Η παρουσία αγαπημένων προσώπων δίπλα του, θα το βοηθήσουν αυτή την εβδομάδα να ξεπεράσει σταδιακά την ντροπή του και να εκφράσει τον πραγματικό του εαυτό, ο οποίος θα σας εκπλήξει ευχάριστα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Κεντρίζεται με τα πολύπλοκα

Όσο και αν σας κάνει εντύπωση για την ηλικία του, ο μικρός σας κατακτητής αποπνέει τη σιγουριά της ήρεμης δύναμης. Μόλις καλά καλά μάθει να περπατάει, αποζητά την ανεξαρτησία του και εξερευνεί τα πάντα, γεγονός το οποίο είναι η αιτία για τα γρατζουνισμένα γονατάκια του! Παρ' όλα αυτά, αυτό που θα το κάνει πραγματικά ευτυχισμένο αυτή την εβδομάδα είναι να του αφιερώσετε όλη σας την προσοχή, όταν μιλάει ή ασχολείται με κάτι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Αντίσταση στην πίεση

Απλά και μόνο το να προσπαθήσετε να ακολουθήσετε το υπερκινητικό Τοξοτάκι σας, είναι ένας τρόπος για να μείνετε πάντα νέοι! Αν έχετε κανονίσει μία ανοιξιάτικη εκδρομή, μη διστάσετε καθόλου να πάρετε μαζί και το μικρούλι σας, αφού η σχέση του με τη φύση και τα ζώα είναι παραπάνω από άριστη! Μην προσπαθήσετε να του βάλετε αυστηρά χρονοδιαγράμματα για τη μελέτη του, καθώς θα μείνετε στην προσπάθεια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Δεν πείθεται με αοριστίες

Με ένα χαριτωμένο -κατά τα άλλα μικρό- Αιγοκεράκι μέσα στο σπίτι, θα νιώθετε ότι οι ρόλοι πολλές φορές αλλάζουν. Είναι πολύ πιθανό όσο περνάει ο καιρός να σας κοιτάει όλο κι πιο συχνά με το σοβαρό του βλέμμα, κάθε φορά που κάνετε κάτι που δεν του αρέσει! Αν σκέφτεστε να αναδιακοσμήσετε το δωμάτιό του, το γήινο πράσινο ταιριάζει στην προσωπικότητά του, ενώ το μπλε θα το κάνει να χαλαρώνει και να ηρεμεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Ανοιχτοί σε κάθε τι καινούργιο

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, το αξιαγάπητο Υδροχοάκι σας έχει ταλέντο στο να βρίσκει τη χρυσή τομή μεταξύ σχολείου και παιχνιδιού! Άλλωστε είναι πολύ έφυες, ώστε να τα πηγαίνει καλά στο σχολείο με ελάχιστο διάβασμα - χωρίς αυτό να πρέπει να γίνει συνήθεια. Επειδή δεν τους αρέσει καθόλου να τα μαλώνουν, μπορούν με ελάχιστη προσπάθεια να σας κοιτάξουν κατάματα και να δηλώσουν «αθώα», ακόμα και αν έχουν κάνει μία μικρή σκανταλιά.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ζουν σε ένα μακρινό αστέρι

Αν βοηθήσετε το μικρούλι σας να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να ξεπεράσει το άγχος του, θα γίνει σε χρόνο μηδέν ο βασιλιάς της γειτονιάς και της τάξης του. Μία αγκαλιά και ένα γλυκό φιλί κάθε πρωί θα φέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα! Αν και η γυμναστική δεν είναι η αγαπημένη τους δραστηριότητα, τους κάνει πολύ καλό αφού η σωματική άσκηση τους βοηθά να ισορροπήσουν μεταξύ πραγματικότητας και του γλαφυρού φανταστικού κόσμου που τόσο αγαπούν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved