Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 16/06 έως 22/06

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 16/06 έως 22/06

Με μια απογοήτευση, με μια διάψευση, ενδεχομένως και με μια εξαπάτηση για Μεταβλητούς και Σταθερούς των τελευταίων ημερών του γ΄δεκαημέρου ξεκινά η εβδομάδα, εξ αιτίας της Αφροδίτης στους Διδύμους και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Στις 17, έρχεται και το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα να μπερδέψει με λόγια και συμπεριφορές τα ίδια ζώδια. Την ίδια μέρα, το πρωί, η Αφροδίτη κι ο Ερμής, το απόγευμα, περνούν στον Καρκίνο και μάλιστα, θα κάνουν σύνοδο οι δυο τους, φέρνοντας καινούργιες γνωριμίες και επαφές, όμορφα λόγια και κομπλιμέντα αλλά και ερωτικά ανοίγματα σε Παρορμητικούς και Μεταβλητούς των πρώτων ημερών του α' δεκαημέρου. Στις 20, κλείνει και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, συμβάλλοντας με τη σειρά του σε χαοτικές καταστάσεις, μπλεξίματα, απάτες και πλάνες για Μεταβλητούς και Σταθερούς των τελευταίων ημερών του γ΄δεκαημέρου. Στις 21, έχουμε και επίσημα καλοκαίρι με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο και ταυτόχρονα το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη στον Ταύρο που θα δώσει ταχύτητα, ζωντάνια, ευστροφία, αποφασιστικότητα, δράση, δυναμισμό και γρήγορη διευθέτηση υποθέσεων σε Παρορμητικούς και Μεταβλητούς, γεννημένους τέλος του α' δεκαημέρου. Τελευταία μέρα της εβδομάδας, έχουμε την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, που θα επιβάλλει όρια και κανόνες σε Παρορμητικούς και Μεταβλητούς, γεννημένους αρχές του α' δεκαημέρου. Φυσικά και θα υπάρξουν αντιδράσεις και εντάσεις, αφού σε κάποιους δε θα αρέσουν.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί, Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες του α' δεκαημέρου, η εβδομάδα σας αναμένεται απολαυστική, με αρκετά όμορφα περιστατικά, βελτίωση των αισθηματικών και οικονομικών σας, αλλά και νέες ευκαιρίες για ερωτικά ειδύλλια. Αφροδίτη, Ερμής και Ήλιος στον Αιγόκερω θα ζεστάνουν τις καρδιές σας, θα σας βάλουν σε καλοκαιρινό mood και θα σας δώσουν καινούργιες προοπτικές και ευκαιρίες για να αποκτήσετε αυτά που λαχταρά η καρδιά σας. Η Πανσέληνος θα επιταχύνει τους ρυθμούς σας και θα "γειώσει" για να μην πετάτε στα σύννεφα και κάνετε όνειρα θερινής νυχτός, αλλά με προσπάθεια και σύστημα να καταφέρετε τους στόχους σας.

ΑΤΥΧΑ

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι των τελευταίων ημερών, εσείς πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα και μυαλό και στόμα ελεγχόμενο γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε, αλλά και να αποπειραθείτε να εξαπατήσετε και να σας κάνουν τσακωτούς. Μεγάλη προσοχή λοιπόν σε όσα σας λένε και σας τάζουν, μην εμπιστεύεστε κανέναν, ακόμα και αν σας φαίνεται γλυκός και αθώος γιατί οι επιτήδειοι καραδοκούν και ψάχνουν για υποψήφια θύματα, που θα τους πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες και λαγούς με πετραχήλια. Από την άλλη, πιθανά είναι μπερδέματα με ραντεβού, απώλειες αρχείων και εγγράφων, κλοπές, απάτες, λανθασμένες εκτιμήσεις και γενικώς λάθη, αφηρημάδα και παραλείψεις που θα σας στοιχίσουν.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved