AstroΤσαούσα 29/05-04/06: Αν δεν αλλάζαν τα πράγματα, θα έπληττες

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroΤσαούσα 29/05-04/06: Αν δεν αλλάζαν τα πράγματα, θα έπληττες

Εξακολουθούμε και είμαστε σε περίοδο αλλαγών, καλών και κακών, που γίνονται μάλιστα με πολλούς και διάφορους τρόπους. Η σύνοδος Ερμή/Ουρανού στον Ταύρο στις 31/05 φέρνει αναπάντεχες εξελίξεις και ειδήσεις, όπως και ξαφνικές γνωριμίες στα 3α δεκαήμερα των ζωδίων, ειδικά σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Ωστόσο το εξάγωνο του φτερωτού θεού με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 03/06 μαλακώνει κάπως τα πράγματα. Την ίδια ημέρα ο Ερμής περνάει στους Διδύμους, ζώδιο που κυβερνά, και όλα τα επικοινωνιακά θέματα παίρνουν τα πάνω τους. Στις 04/06 το τρίγωνο του με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο χαρίζει στα 1α δεκαήμερα των ζωδίων διαίσθηση και δύναμη να κάνουν τις σκέψεις τους πράξεις και να αλλάξουν μυαλά και την στάση τους απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις γενικότερα. Μην ξεχνάμε και το τρίγωνο του Δία από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα στις 03/06 που χαρίζει απλόχερα εύνοια στις υποθέσεις τους !!!

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 1ου δεκαημέρου, να αναμένεις τυχερές γνωριμίες αυτές τις μέρες και όχι με τίποτα τυχαίους! Θα έρθεις κοντά με άτομα που λύνουν και δένουν και όπως γνωρίζεις τα καλά πάρε δώσε μπορούν να σε φτιάξουν τρελά. Παράλληλα δουλεύεις άψογα το μπίρι μπίρι και αν βάλεις κάτι στο μυαλό σου, μπορείς να τουμπάρεις τον οποιοδήποτε και να τον φέρεις με τα νερά σου. Εσύ του 2ου δεκαημέρου, περνάς τις μοναξιές και τα ψυχολογικά σου και για λίγο θα κάτσεις να μυρμιρίζεις και να σε τρώνε τα άγχη και οι φοβίες. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου εκεί που δεν το περιμένεις θα χάσεις λεφτά, αφού μπορεί να πέσει τσεκούρι στο εισόδημα σου ή να σου σκάσουν ένα σωρό έξοδα που δεν υπολόγιζες. Εάν ήδη είσαι τσίμα τσίμα, έχεις μία πιθανότητα να σου έρθουν αναπάντεχα φράγκα και να φτιαχτείς ή μία συμφωνία που θα σου φέρνει χοντρά κέρδη.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 1ου δεκαημέρου, επιτέλους θα αρχίσεις να βλέπεις χαρά στην τσέπη σου, αφού οι δουλειές σου ανοίγουν και οι στόχοι σου κατακτιούνται. Συμφωνίες κλείνεις, επενδύσεις κάνεις, προαγωγή ή αύξηση παίρνεις. Γεγονός είναι πάντως πως οι λογαροασμοί σου παραφουσκώνουν. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα δεις το πραγματικό πρόσωπο κάποιων και καλά φίλων σου. Από την μια θα πληγωθείς, από την άλλη καλό είναι να φεύγει η σκαρταδούρα! Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα κάνεις από το πουθενά το πιο πιθανό ένα καλό ξέσπασμα και θα βγάλεις από μέσα σου όλα όσα σε βαραίνουν και σε πνίγουν. Καλά ότι θα ξεφύγεις από ένα σημείο και έπειτα και θα πει το στόμα σου τα ανείπωτα είναι γεγονός, όμως μην χολοσκάς μόνο έτσι θα καταλάβουν οι γύρω σου πως έχεις αλλάξει μυαλά και απόψεις. Παίζει πάντως να έχεις και μία πολύ καλή ιδέα που θα σε απογειώσει ποικιλοτρόπως.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου, θα έχεις πάρει πρέφα πως εδώ και κάτι μερούλες άνοιξε η τύχη σου, με τον Δία στο ζώδιό σου κι όπου να ναι θα ξεκινήσουν να γεννούν και τα κοκόρια σου. Βάλε λοιπόν τους στόχους σου και κοίτα τι πραγματικά θέλεις εσύ και μόνο εσύ. Ότι θα τους κατακτήσεις είναι βέβαιο! Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, άγχη, καημοί και δυσκολίες σε περιμένουν στην δουλειά και θα νιώσεις κατά κάποιο τρόπο άχρηστος/η. Πριν σε πνίξουν οι ανασφάλειες, κοίτα και πάρτο λίγο πιο ψύχραιμα. Σφίξε τα δόντια και δώσε το καλύτερο που μπορείς. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα τρώγεσαι διαρκώς με τα ρούχα σου και ησυχασμό δεν θα έχεις. Επειδή όμως όλα όσα σου τρυπάνε το μυαλό από άγχη και φοβίες δεν θα μπορείς να τα εκφράσεις, θα βράζεις στο ζουμί σου. Αν κάνεις για λίγο στην άκρη την κυκλοθυμία σου και αρχίσεις να σκέφτεσαι ψύχραιμα, παίζει νε βρεις λύσεις στα προβλήματά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου, ήρθε η ώρα για κριτική και περισυλλογή κι αν δεν αρχίσεις πάλι την γκρίνια και την μίρλα, θα καταφέρεις να στρώσεις ψυχολογία και να ξεφορτωθείς πολλά από τα εκατομμύρια άγχη και τις φοβίες σου, αλλά και τις μαύρες σου σκέψεις. Πιθανώς και να αρχίσεις να βλέπεις το μάλλον αισιόδοξα, αφού είναι εποχή θαυμάτων. Δεν σου κρύβω, πως θα ανέβεις και οικονομικά με κάποιο τρόπο πιθανότατα, επομένως βοηθάει και αυτό! Αν είσαι του 2ου δεκαήμερο, μπαίνει κόφτης σε σχέδια που έχεις κάνει για το μέλλον σου και όσο να πεις σε παίρνει από κάτω. Αν κιόλας σου χαλάσει κάποιο ταξίδι ή έχεις δυσκολίες με μαθήματα ή νομικές υποθέσεις, θα την κρεμάσεις την μαύρη την πλερέζα. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, πιθανώς να έχεις έναν μεγάλο καβγά με κάποιον/α φίλο/η και να τα σπάσετε. Πιο πολύ θα σε ταράξει το ξαφνικό του πράγματος. Βέβαια, δεν θα λείψουν και οι αναπάντεχες γνωριμίες με άτομα που θα αλλάξουν έστω λιγουλάκι την ζωή σου. Ένα σοκ θα το πάθεις και από κάποια νέα, ειδήσεις, κουτσομπολιά που θα ακούσεις να λέγονται μέσα στην παρέα.

ΛΕΩΝ ♌

Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, επένδυσε στους ανθρώπους που έχεις γύρω σου και χάρη σε αυτούς θα προκύψουν τα καλύτερα στα επαγγελματικά σου, τα ερωτικά σου και σε όποιον άλλον τομέα κρίνεις εσύ πως θέλει βελτίωση. Μία χαρά μπορεί να σου προκύψουν καινούριες συνεργασίες ή μία σχέση που θα είναι το τυχερό σου! Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, κλασσικά έχεις θέματα και προβλήματα με τα οικονομικά σου. Τα χρέη πολλά, τα λεφτά λίγα και εσύ νιώθεις σαν καράβι που το χτυπούν αλύπητα τα κύματα. Θέλει υπομονή και να κάνεις καλό κουμάντο για να το βγάλεις στην στεριά. Από την άλλη και στα ερωτικά σου, μία πικρά την τρως, οπότε για αυτό είσαι μες στα μούτρα. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, μπορεί να σε ταράξει μία αναπάντεχη είδηση ή εξέλιξη στην δουλειά, ενώ και κάποια συνεργασία σου παίζει να διαλύσει εκεί που δεν το περιμένεις ή μία συμφωνία που την είχες σίγουρη να μην σου κάτσει στο παρά πέντε. Μπορεί ωστόσο να σου έρθουν και καλές αλλαγές, που ούτε καν φανταζόσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Επαγγελματικές επιτυχίες φέρνει για εσένα η εβδομάδα που έρχεται, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, και είναι και μεγάλες. Τόσο που η ζωή σου θα αλλάξει κατά πολύ και η καθημερινότητα σου θα γίνει όπως την ονειρευόσουν. Μπορεί να κλείσεις μία συμφωνία που καιρό μαγείρευες ή να πάρεις την προαγωγή που ζαχάρωνες. Δούλεψες για αυτό και χρησιμοποίησες ό,τι τρόπο και μέσον διέθετες, επομένως καλοφάγωτες. Αντιθέτως, τα πράγματα δεν πάνε καλά για εσένα του 2ου δεκαημέρου και τρέχεις και δεν φτάνεις μπας και μείνει τίποτα όρθιο στις συνεργασίες σου. Βέβαια δεν φταις εσύ, που ζητάει η άλλη πλευρά τον ουρανό με τα άστρα, ωστόσο δεν γλιτώνεις από τα συναισθήματα κατωτερότητας που θα σε πνίξουν. Αισθηματικά βαδίζεις το ίδιο χάλια και γενικά δεν ξέρεις πώς να φερθείς στο άλλο σου μισό, για να σωθεί η κατάσταση. Καλά για κάτι καινούριο, το ξεχνάς! Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, αλλαγές ξαφνικές έρχονται στα σχέδια που κάνεις για το μέλλον σου, ενώ αν είναι να φύγεις ταξίδι, μην φτιάξεις νωρίς νωρίς την βαλίτσα σου γιατί μπορεί να αναβληθεί και να μείνεις να την κοιτάς και να πληγώνεσαι παραπάνω. Όλο αυτό το αλαλούμ που σε βγάζει εκτός προγράμματος, πολύ σε εξοργίζει!

ΖΥΓΟΣ ♎

Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου την απόλυτη εύνοια του σύμπαντος έχεις σε θέματα σπουδών, στα επαγγελματικά σου σχέδια και σε ό,τι άλλο πρόκειται να βάλεις μπροστά και έχει ως σκοπό να σε εξελίξει σαν άνθρωπο. Καινούριες γνωριμίες, εμπειρίες και γνώσεις θα σου αλλάξουν την ζωή και καλό είναι να μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες, γιατί όμοιές του δεν θα ξανάβρεις. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, περνάς απαίσια στην καθημερινότητα σου και οι υποχρεώσεις σου στην δουλειά σου φαίνονται βασανιστικά πολλές, βαρετές ή και δύσκολες, ενώ θεωρείς πως μάλλον δεν πληρώνεσαι αρκετά για όσα κάνεις. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, δεν σου φτάνουν τα χρέη που έχεις ήδη, σου έρχονται από το πουθενά κι άλλα καινούρια για να χάσεις εντελώς τα αυγά και τα πασχάλια. Εκτός και αν σου χαμογελάσει η τύχη και κληρονομήσεις εκεί που δεν το περιμένεις. Η αισθηματική σου ζωή ασταθέστατη και δεν θες και πολύ για να πεις τα παράπονά σου εκεί που πρέπει και να το πάρει και να το σηκώσει το άλλο άτομο.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Θα είναι λες και αναγεννιέσαι από τις στάχτες σου, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, αφού θα βρεις την δύναμη να τραβήξεις μία κόκκινη γραμμή στα παλιά και να κοιτάξεις μπροστά με άλλα πια μυαλά. Ωστόσο, όλη αυτή η δύναμη ψυχής που θα αποκτήσεις έχει να κάνει και με τα οικονομικά σου, για να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη. Θα πουλήσεις τα χωράφια στο χωριό, θα κληρονομήσεις κάποιον, θα σε χαρτζιλικώσει χοντρά η οικογένεια… Κάτι από όλα πάντως θα γίνει και θα πάρεις τα πάνω σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, καμία χαρά δεν βλέπεις ή δεν θέλεις να δεις στην ζωή σου αυτές τις μέρες. Όρεξη για διασκεδάσεις και πανηγύρια δεν έχεις, τα χόμπι σου σου τρώνε χρόνο από τις δουλειές σου και για ερωτική ζωή… άστο καλύτερα να μη μιλήσουμε. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, κάτι θα σου πει το ταίρι σου ή ο συνεργάτης σου και αρχικά θα σου σηκωθεί η τρίχα, στα καπάκια θα στηθεί μεταξύ σας χοντρός καβγάς και εντέλει άγνωστο αν θα συνεχιστεί η κοινή σας πορεία. Από την άλλη δεν θα λείψουν οι ξαφνικές γνωριμίες- έρωτες, αλλά και οι προτάσεις συνεργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, βάλε κάτω τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου και ξεκίνα να τους μιλάς για ό,τι σε απασχολεί, σε ενοχλεί ή σε προβληματίζει. Με τον λόγο σου τον πειστικό θα κάνεις παπάδες και θα δεις τους όρους μίας συνεργασίας σου να καλυτερεύουν και την σχέση σου να γίνεται γερή και δυνατή σαν βράχος. Αν δεν έχεις κάτι εύκαιρο στο εδώ και τώρα, καλομελέτα και έρχεται πρόταση για δουλειά και μία γνωριμία ερωτική που θα γίνει σχεσάρα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα δεινοπαθήσεις στο σπίτι σου, αφού θα έχεις να αντιμετωπίσεις ένα βουνό προβλήματα, χώρια τα μούτρα και τις απαιτήσεις των υπολοίπων. Για κάποιο λόγο είσαι με δεμένα χέρια και πρέπει να ανεχτείς τα καπρίτσια και τις κόνξες τους. Αν είσαι του 3ου δεκαήμερου μία είδηση ή ένα κουτσομπολιό στην δουλειά θα σε αφήσει παγωτό, ενώ μπορεί να έχεις κάποιον τσακωμό με συνάδελφο. Καλά το πρόγραμμα σου θα πάει όπως να ναι από αλλαγές και καθυστερήσεις ή αναβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Σε τάξη μπαίνει επιτέλους η καθημερινότητα σου στην δουλειά, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου και ξέρεις ποιες ακριβώς είναι οι υποχρεώσεις σου και ποιες δεν είναι. Πέρα από τις συνθήκες που γίνονται καλύτερες, θα δεις και λεφτάκια στην τσέπη σου, ενώ η θέση σου σταθεροποιείται και ή που στρογγυλοκάθεσαι στην καρέκλα σου ή που αρχίζεις να λιγουρεύεσαι κάποια άλλη καλύτερη κι έχεις τον τρόπο να την κάνεις δική σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, δεν θέλεις να βλέπεις και να ακούς άνθρωπο, έλα όμως που για διάφορους λόγους είσαι όλη μέρα σούρτα φέρτα. Η επικοινωνία σου με τους γύρω δεν είναι και τόσο καλή, ενώ και κάτι να θες να πεις, δεν μπορείς και το κρατάς μέσα σου να σε τρώει…Εσύ του 3ου δεκαημέρου, μπορεί να έχεις καβγάδες και μαλώματα με το ταίρι σου, αλλά μην ανησυχείς. Όσο κι αν τσιτώνετε και λέτε, λέτε, λέτε περαστικά είναι όλα και στο πιτς φιτίλι τα ξεχνάτε. Αν είσαι ελεύθερος/η μία αναπάντεχη γνωριμία θα κάνει την καρδούλα σου να χτυπά ταμπούρλο και θα σε κατενθουσιάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ερωτικότατη η εβδομάδα που έρχεται, Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, και θα νιώσεις πως γίνεσαι ένα με το ταίρι σου. Μάλιστα θα πεις για πρώτη φορά ίσως πράγματα που αισθάνεσαι και θα εκπλήξεις ευχάριστα το ταίρι σου που δεν το έχεις συνηθίσει σε τέτοιες εξομολογήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, μία μοιραία γνωριμία θα σε κάνει να πιστέψεις στον έρωτα και θα σου αλλάξει την ζωή. Αν δεν είσαι σε mood έρωτα, τότε θα δεις ένα από τα σχέδια σου να πηγαίνει τρένο!!! Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, τρως πακετάκι στα οικονομικά σου και πραγματικά δεν λες να συνηθίσεις την όλη στενότητα της φάσης. Δυστυχώς για να βγουν οι υποχρεώσεις σου θα πρέπει να σφίξεις κι άλλο το ζωνάρι. Εννοείται πως οι ανασφάλειές σου θα σε κάνουν ράκος. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, μπορεί να έχεις αναπάντεχους καβγάδες στο σπίτι, αφού κάποια είδηση ή μία απροσδόκητη εξέλιξη σε ένα ζήτημα που σας απασχολεί έρχεται να πέσει σαν βόμβα. Κρατείστε ψυχραιμία και θα βρεθεί η λύση για όλα από το πουθενά.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ψυχολογικά παίρνεις τα πάνω σου, Ψάρι του 1ου δεκαημέρου, κι αυτό γιατί επιτέλους είσαι σε θέση να καταλάβεις πως δεν μπορείς να κουβαλάς για καιρό στις πλάτες σου ό,τι φοβία και άγχος έχεις αποκτήσει εδώ και χρόνια, αλλά ούτε και να αφήνεις να υπάρχει στην ζωή σου οτιδήποτε τοξικό. Οι συζητήσεις με την οικογένειά σου θα σε βοηθήσουν ακόμη περισσότερο, να καταλάβεις ποιος/α είσαι και τι αξίζεις. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, σκας γάιδαρο με όλες αυτές τις απαιτήσεις που έχεις και τα μούτρα σου. Μην απορήσεις λοιπόν, αν σε αποφεύγουν όλοι, μπας και γλιτώσουν. Είσαι μία μπάλα αρνητικής ενέργειας που την μεταδίδεις στους γύρω σου! Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, προσοχή στις μετακινήσεις. Επίσης θα μάθεις αναπάντεχα νέα και κουτσομπολιά, ενώ μία ξαφνική γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε πολλά περισσότερα…

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved