AstroPet από 16/06 έως 22/06: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroPet από 16/06 έως 22/06: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 16/06 έως 22/06

ΚΡΙΟΣ ♈

Το ζωάκι σου σε αγαπά και σε λατρεύει και έχει την ανάγκη να στο δείχνει με κάθε τρόπο. Θα το δεις να είναι πιο υπάκουο και συνεργάσιμο από ποτέ. Καλύτερα να του δείξεις κι εσύ το ενδιαφέρον σου και να του δώσεις προσοχή για να μην αρχίσει τα παράπονα.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το pet σου θα είναι πολύ λαίμαργο αυτές τις μέρες, όχι δηλαδή ότι πάντα δεν είναι, και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να φροντίσεις να του δίνεις υγιεινές λιχουδιές για να του κόβεις την όρεξη. Αν είχες σκοπό να πάτε κτηνίατρο ή για κούρεμα και καλλωπισμό οι μέρες είναι ιδανικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Το ζωάκι σου θα σε ξεσηκώσει με τα παιχνίδια του και το κέφι του κι ό,τι πρόβλημα κι αν έχεις θα το ξεχάσεις περνώντας χρόνο μαζί του. Η καλύτερη του θα είναι να βρεθεί σε κάποιο πάρτι ή σουαρέ όπου και θα γίνει η ψυχή της παρέας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Που να τρέχει τώρα από δω κι από κει το ζωάκι σου μες στην ζέστη; Προτιμά πολύ περισσότερο τις ανέσεις του σπιτικού σας και την βολή του. Χαίρεται με την παρέα σου κι ακόμη περισσότερο όταν μαζεύεστε όλη η οικογένεια.

ΛΕΩΝ ♌

Βόλτα μέχρι τελικής πτώσεως ζητάει το pet σου κι όταν είναι σπίτι προτιμά να περνάει το χρόνο του στην αυλή ή το μπαλκόνι χαζεύοντας τους πάντες και τα πάντα. Φρόντισε να μην το παρακάνει με αυτόν τον καιρό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Ξαφνικά θα δεις τι ζωάκι σου να γίνεται τσιγκούνικο και να μην μοιράζεται τα παιχνίδια του ή τα αξεσουάρ του για κανέναν λόγο. Επίσης θα είναι κολλημένο πάνω σου και θα κάνει εχθρό του όποιον σου τρώει έστω και λίγα λεπτά από τον χρόνο σας.

ΖΥΓΟΣ ♎

Θα πρέπει να καταλάβεις ότι μεγαλώνεις έναν μικρό πρίγκηπα/μία μικρή πριγκίπισσα και θα πρέπει να περιμένεις πως και καπρίτσια θα χρειαστεί να ανεχτείς και να τρέχεις να ικανοποιήσεις τις ανάγκες του/της έχεις, δεν έχεις όρεξη. Διαφορετικά θα πέσει γκρίνια.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Το pet σου δεν θέλει πολλά πολλά με κανέναν αυτές τις μέρες και θα πρέπει να μην το παίρνεις προσωπικά και να το σεβαστείς. Μην μπεις στον πειρασμό για πειράγματα οταν το βλέπεις να ρεμβάζει, γιατί θα αγριέψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Το ζωάκι σου θα χαρεί πολύ να βρεθείτε σε μέρη με πολύ κόσμο και να κάνει και τις γνωριμίες του ή να περάσετε χρόνο με φιλικά σας πρόσωπα που αγαπά, συμπαθεί και εμπιστεύεται. Αν έχεις κανονίσει κάποια έξοδο και μπορείς να το πάρεις μαζί σου, μην το σκέφτεσαι καν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το pet σου διεκδικεί με κάθε τρόπο την προσοχή σου, αλλά και όλων όσων βρίσκονται γύρω του. Είτε με τσαλιμάκια και κόλπα, είτε με σκανταλιές θα καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις. Παρόλο που σε ψιλονευριάζει αυτή η συμπεριφορά, μέσα σου καμαρώνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Το ζωάκι σου κάνει σαν παλαβό για καινούριες εμπειρίες και γνώσεις. Μην τυχόν και δεν το πάρεις μαζί σου αν κανονίσεις κάποια εκδρομή. Για εκπαίδευση ίσως να μην έχει λόγω του καιρού και πολύ διάθεση, όμως ένα καινούριο παιχνίδι θα το ξετρελάνει.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Και την σκιά του φαίνεται να φοβάται το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και δεν ξεκολλάει με τίποτα από πάνω σου. Μην το αποπαίρνεις και προσπάθησε να δείξεις κατανόηση. Με πολλά χάδια και αγκαλίτσες σύντομα θα είναι και πάλι καλοδιάθετο και ευτυχισμένο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved