AstroPet από 09/06 έως 15/06: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroPet από 09/06 έως 15/06: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 09/06 έως 15/06

ΚΡΙΟΣ ♈

Ανεξάντλητη ενέργεια και αστείρευτο κέφι θα έχει το pet σου αυτές τις μέρες και θα παρασύρει και εσένα σε παιχνίδια και σκανταλιές. Ακόμη κι αν δεν είσαι στα καλύτερά σου, δεν θα μπορέσεις να του χαλάσεις το χατίρι, και στο τέλος θα βρεις κι εσύ το χαμόγελο σου ξανά!

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Σπίτι, αραχτό με όλες του τις πολυτέλειες θέλει να είναι το pet σου. Ποιος να βγαίνει τώρα μέσα στη ζέστη στο πάρκο/ στην αυλή/ στο μπαλκόνι… Αν το πιέσεις, θα αντιδράσει σίγουρα και ίσως σκεφτεί και κάποια πράξη «εκδίκησης». Επομένως καλύτερα να πηγαίνεις με τα νερά του, για να έχετε όλοι την ησυχία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Έξω να είναι και τίποτα άλλο δεν έχει ανάγκη το ζωάκι σου. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας και να το συνετίζεις όταν βλέπεις πως κουράζεται. Αυτό από τον ενθουσιασμό του δεν καταλαβαίνει τίποτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Το ζωάκι σου θα είναι κάπως κτητικό με ότι θεωρεί δικό του και θα το προστατεύει με νύχια και με δόντια. Αυτό σημαίνει ότι ασφαλώς και δεν μοιράζεται τίποτα, ενώ δεν θέλει ούτε να σε ακουμπάνε μπροστά του, αφού σε θεωρεί ολόδικο/η του.

ΛΕΩΝ ♌

Αρκετά πιο απαιτητικό από ό,τι συνήθως θα είναι το ζωάκι σου και μάλιστα θα θεωρεί δεδομένο ότι η μόνη σου δουλειά είναι να το υπηρετείς και να φροντίζεις για το φαγητό του και την καλοπέρασή του. Φάση είναι, θα περάσει. Αν δεν μπορείς να υποστηρίξεις το ρόλο, να είσαι προετοιμασμένος/η για μούτρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Με τις μέρες του θα είναι το pet σου αυτή την εβδομάδα και δύσκολα θα μπορείς να προβλέψεις τις αντιδράσεις και τις συμπεριφορές τους. Εκεί που θα είναι μες στην καλή χαρά και θα παίζει με όλους, ξαφνικά θα το βλέπεις να μελαγχολεί και να απομονώνεται, χωρίς να καταλαβαίνεις καν τον λόγο.

ΖΥΓΟΣ ♎

Κοινωνικότατο θα φαίνεται το pet σου αυτή την εβδομάδα και η καλύτερη του θα είναι να βρίσκεστε με δικούς σου φίλους και να το παίζει ψυχή της παρέας ή να το αφήνεις να κάθεται λίγο παραπάνω στη βόλτα σας με άλλα γνωστά σας κατοικίδια.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ο σταρ του σπιτιού και οποιουδήποτε άλλου μέρους βρίσκεστε επιθυμεί να είναι το κατοικίδιο σου αυτές τις μέρες και θα τα καταφέρει! Θα σε κάνει να ασχολείσαι διαρκώς μαζί του, χωρίς να το καταλάβεις καν, και μάλιστα όχι για να το μαλώσεις, αλλά γιατί θα σε κάνει με τα καμώματα του να το θαυμάσεις. Πίσω από αυτή την συμπεριφορά είναι πιθανό να κρύβεται μία δόση ανασφάλειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Αν αυτές τις μέρες κάνετε εκδρομούλες με το ζωάκι σου, είναι το καλύτερο που θα μπορούσες να του προσφέρεις, αφού θέλει διακαώς να αποκτήσει καινούριες εμπειρίες και να ξεβαρεθεί από τα ίδια και τα ίδια. Αν δεν είστε φρόντισε να αλλάξεις κάποια πραγματάκια στη ρουτίνα του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το ζωάκι σου νιώθει για κάποιο λόγο ανασφάλεια αυτές τις μέρες και θα αναζητά την αγκαλιά και τα χάδια σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους ακόμη κι αν κάνει κάτι που δεν σου αρέσει και αντίστοιχα να το επιβραβεύσεις όταν ακολουθεί τους κανόνες του σπιτιού. Αν το δεις να μην πολυθέλει την επαφή με άτομα εκτός της οικογένειας, μην το πιέσεις, γιατί δεν θα αντιδράσει και πολύ καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Όλη του την αγάπη θα σου δείξει το ζωάκι σου με όποιον τρόπο βρει πρόσφορο και παρόλο που η υπερβολή του θα σου φανεί περίεργη, δεν θα κάτσεις να το πολυσκεφτείς. Θα ανταποδώσεις κι εσύ από πλευράς σου και θα ευχηθείς να κρατήσει όσο γίνεται περισσότερο αυτή η συμπεριφορά, ειδικά εάν συνηθίζει να είναι ζωηρό και ατίθασο.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Θα εκτιμήσει δεόντως το καλό φαγητό και τις λιχουδιές το ζωάκι σου, ενώ θα απολαύσει με όλη του την ψυχή ένα ραντεβού που θα του κλείσεις για τον καλλωπισμό του. Καλές μέρες είναι και για να πάτε στον κτηνίατρο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved