AstroPet από 02/06 έως 08/06: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroPet από 02/06 έως 08/06: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 02/06 έως 08/06

ΚΡΙΟΣ ♈

Tο ζωάκι σου θα είναι πολύ επικοινωνιακό αυτές τις μέρες και το μυαλό του θα είναι συνέχεια στο έξω και την βόλτα. Ο καιρός άνοιξε και η κλεισούρα το θλίβει. Αν δεν έχεις τα κουράγια για εξόδους, τουλάχιστον κανόνισε να έρθουν φίλοι σας στο σπίτι.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το pet σου θα αρχίσει να σου κάνει πολλά παραπάνω παράπονα, αλλά τουλάχιστον με χαριτωμένο τρόπο, κάθε φορά που θα νιώθει ότι κάποιος ή κάτι του στερεί χρόνο από εσένα. Αν του κάνεις το χατίρι και περνάτε χρόνο μαζί, θα συμπεριφέρεται σαν αγγελούδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Αναγκαστικά θα πηγαίνεις με τα κέφια του μικρού σου φίλου αυτές τις μέρες και θα τρέχεις να προλάβεις όλες του τις απαιτήσεις. Το ζωάκι σου θα σκάει μόνο για την καλοπέραση του και δεν θα καταλαβαίνει ούτε την κούραση σου, ούτε και την αγανάκτησή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Το pet σου θα είναι τόσο ήσυχο αυτές τις μέρες που θα αρχίσεις να ανησυχείς μήπως έχει κάτι. Ωστόσο από το όλο του φέρσιμο θα καταλάβεις πως απλά θέλει τον χρόνο του και λίγο παραπάνω χουζούρι και θα χαρείς κι εσύ την ηρεμία σου.

ΛΕΩΝ ♌

Το ζωάκι σου έχει ανάγκη τους φίλους σας και θα χαρεί πολύ αν το πάρεις μαζί σου σε μία έξοδό σου. Αν στην βόλτα σας συναντήσετε άλλα pets που τα συμπαθεί θα ξετρελαθεί, ενώ μπορεί να κάνει κι έναν καινούριο φίλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Το ζωάκι σου θα καταπλήξει τόσο εσένα, όσο και όποιον άλλον βρεθεί στο διάβα του με την ζωντάνια και την σπιρτάδα του. Για κάθε κομπλιμέντο που θα ακούει, θα κάνει χίλια δυο τσαλίμια. Βέβαια, κι εσύ θα καμαρώνεις για τα προσόντα του.

ΖΥΓΟΣ ♎

Αν κατά σύμπτωση αυτές τις μέρες λείπετε κάποιο ταξιδάκι με το pet σου θα περάσετε υπέροχα και το ίδιο θα ξετρελαθεί με τα καινούρια μέρη που θα γνωρίσει. Αν παραμείνετε στην βάση σας, μπορείς εύκολα να του μάθεις κάτι καινούριο ή και να ξεκινήσετε οργανωμένη εκπαίδευση.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Αρκετά χειριστικό θα είναι το pet σου αυτές τις μέρες και θα χτυπάει στο συναίσθημα και στην αδυναμία που του έχεις για να περνάει το δικό του. Δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα το καταλάβεις με τόσο γλυκό τρόπο που θα το κάνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Το ζωάκι σου είναι ένα πλάσμα γεμάτο από αγάπη και θέλει να την εκφράσει σε όλο τον κόσμο αυτές τις μέρες, για αυτό και θα το βρίσκεις δίπλα σε όποιο μέλος της οικογένειας φαίνεται να έχει έννοιες και στενοχώριες. Εννοείται βέβαια πως εσύ είσαι η προτεραιότητά του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το pet σου θα το ρίξει στο καλό φαγητό αυτές τις μέρες για αυτό και μπορεί να σου κάνει κόνξες, αν του σερβίρεις τα συνηθισμένα. Λιχουδιές και ένοχες απολαύσεις όμως θα σώσουν την κατάσταση. Ένα ραντεβού για κούρεμα ή περιποίηση θα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η χαρά της ζωής είναι το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και δεν θέλει και πολύ για να κάνει τον κακό χαμό, με την καλή την έννοια, ακόμη κι αν είστε οι δυο σας. Παιχνίδια, χάδια, γέλια θα σε συνεπάρουν κι εσένα κι όσο θα το βλέπει θα κάνει περισσότερα σκέρτσα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Το pet σου θα χαίρεται να περνάει χρόνο στο σπίτι, ίσως γιατί κι εσύ θα έχεις την ευκαιρία να μένεις περισσότερο κοντά του. Στιγμές χαλάρωσης με την υπόλοιπη οικογένεια, θα το κάνουν ευτυχισμένο και δεν θα ξεκολλάει από πάνω σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved