AstroPet από 26/05 έως 01/06: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroPet από 26/05 έως 01/06: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 26/05 έως 01/06

ΚΡΙΟΣ ♈

Λίγους και καλούς θέλει κοντά του το ζωάκι σου, για αυτό και δεν θα πρέπει να το πιέζεις να συναναστρέφεται φίλους σου που δεν τα πάνε καλά. Αν το δεις να αλλάζει στάση απέναντι σε κάποιο άτομο της παρέας σου, δεν θα είναι τυχαίο. Μάλλον κάτι έχει καταλάβει πριν από εσένα και προσπαθεί να σου το δείξει.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ακόμη κι αν είχες το πιο τσαχπίνικο pet του κόσμου και το πιο κοινωνικό, θα αρχίσει να γίνεται εσωστρεφές πολύ και δεν θα του αρέσει να είναι το κέντρο της προσοχής. Με καχυποψία θα αντιμετωπίζει τα γλυκόλογα και τα παινέματα και γενικά θα προτιμήσει να κρατήσει χαμηλό προφίλ.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Αν είχες σκοπό να πάτε κάπου παραέξω με τι ζωάκι σου, καλύτερα να το αφήσεις για μία άλλη φορά. Προτιμά να έρθει σε επαφή με πρόσωπα που γνωρίζει και σε μέρη που ξέρει, γιατί διαφορετικά νιώθει ανασφάλεια. Αν θέλεις να το εκπαιδεύσεις, είναι πως θα σου κάτσει. Μπορεί να κολλήσει με την καινούρια δραστηριότητα ή να την αποφεύγει εμμονικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Δεν θα είναι και τόσο εύκολη αυτή η εβδομάδα για το pet σου, αφού θα ξυπνήσουν όλες του οι φοβίες και είτε θα κολλήσει πάνω σου, αφού μόνο κοντά σου νιώθει σιγουριά και ασφάλεια, είτε θα αποκτήσει σαν άμυνα μία επιθετική συμπεριφορά. Προσπάθησε να του φέρεσαι εσύ φυσιολογικά για να επανέλθει πιο γρήγορα.

ΛΕΩΝ ♌

Το ζωάκι σου θα βρίσκεται όλη την ώρα σε απόσταση αναπνοής από εσένα και θα σου δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη και την λατρεία που σου έχει. Βέβαια μπορεί κάποιο καινούριο άτομο ή κατοικίδιο που θα γνωρίσει να του ξυπνήσει έντονα συναισθήματα και να αρχίσει να κολλάει μαζί του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Καλό θα ήταν αυτές τις μέρες να φροντίσεις να τηρείται το πρόγραμμα του pet σου κατά γράμμα, γιατί οτιδήποτε το βγάζει από το ρυθμό του ή είναι καινούριο θα το ταράζει. Για κτηνίατρο ή καλλωπισμό καλύτερα ξέχνα το, γιατί θα το πιάσει φοβία και άγχος περισσότερο από το συνηθισμένο.

ΖΥΓΟΣ ♎

Κάνεις τα πάντα για να δεις το ζωάκι σου χαρούμενο κι εκείνο αρνείται να συμμετέχει ακόμη και σε δραστηριότητες για τις οποίες μέχρι πολύ πρόσφατα ξετρελαινόταν. Επιπλέον δεν θέλει πολλά παιχνίδια, ούτε με άτομα που παλιότερα ξελιγωνόταν. Μην το πιέζεις να κάνει κάτι που δεν θέλει, γιατί θα έχεις χειρότερα αποτελέσματα.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ο κύκλος του pet σου είναι πολύ στενός και χωράει αυστηρά και μόνο τα άτομα της οικογένειας. Οποιοσδήποτε άλλος περισσεύει ή μπορεί να είναι και "εχθρός". Εάν βλέπεις κιόλας πως δεν πολυθέλει να αφήσει το βασίλειο- σπίτι σας, μην επιμείνεις για πολλά σούρτα φέρτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Καμία διάθεση για βολτούλες και κοινωνικότητες δεν θα έχει το ζωάκι σου, όμως στις σπάνιες εμφανίσεις του μπορεί να γνωρίσει ένα άτομο ή ένα άλλο κατοικίδιο που θα του κάνει τρομερή εντύπωση και θα του δείξει μεγάλη αδυναμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το pet σου γίνεται φουλ κτητικό αυτές τις μέρες και δεν δέχεται ούτε για αστείο να του πειράζεις τα πράγματα ή να μπαίνεις στον χώρο του. Αντιθέτως θα κοιτάξει να καβατζώσει για τον εαυτό του και παραπάνω. Τα ίδια θα κάνει και με εσένα, κι όποιος/α σε πλησιάζει, θα το μετανιώνει...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Το ζωάκι σου θα είναι αρκετά κυκλοθυμικό και θα σου φαίνεται πως δεν ξέρει τι θέλει αυτές τις μέρες. Μπορεί ακόμη και να σου δώσει την αίσθηση πως σκαρφίζεται διάφορα κόλπα για να σε χειρίζεται προκειμένου να πάρει περισσότερη προσοχή και χάδια ή για να του αποδείξεις την αγάπη και την αφοσίωσή σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Το pet σου μάλλον θα κατεβάσει ρολά αυτές τις μέρες και δεν θα έχει διάθεση για τίποτα και για κανέναν. Αν ωστόσο, καταλάβει πως κι εσύ δεν είσαι καλά ψυχολογικά, θα κοιτάξει πρώτα από όλα να σε συνεφέρει. Μην νομίζεις πως επειδή φαίνεται να είναι αλλού δεν ψυχανεμίζεται πως κάτι σου συμβαίνει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved