Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 09/06 έως 15/06

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 09/06 έως 15/06

Μια αρκετά δύσκολη εβδομάδα για ορισμένους από εμάς ξεκινά, που με το "καλημέρα" γίνεται το τετράγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που θα περιορίσει αρκετά Μεταβλητούς και Σταθερούς γεννημένους στο τέλος του β' δεκαημέρου και θα δημιουργήσει οικονομικά και άλλα πρακτικά προβλήματα. Την ίδια μέρα (9/6) ο Άρης περνά στον Ταύρο, αναστατώνοντας ή ξεσηκώνοντας Σταθερούς και Παρορμητικούς (αρχικά) των πρώτων ημερών. Στις 11, θα κάνει και τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, βάζοντας τέλος σε παθογένειες, μάλλον με αρκετά δυσάρεστο τρόπο και προτρέποντας Σταθερούς και Παρορμητικούς των πρώτων ημερών να μηδενίσουν το κοντέρ τους και να ξεκινήσουν από την αρχή. Στις 12, είναι η σειρά του Ερμή στους Διδύμους να τετραγωνίσει τον Κρόνο, απαιτώντας οργάνωση, ρεαλισμό και προγραμματισμό από Μεταβλητούς και Σταθερούς γεννημένους στο τέλος του β' δεκαημέρου. Πιέσεις, περιορισμοί αλλά και δυσάρεστες ειδήσεις ή συναντήσεις παίζουν επίσης. Τελευταία όψη αυτής της εβδομάδας είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή, που γίνεται στις 14/6 και -αν μη τι άλλο- θα ελαφρύνει το κλίμα, θα κάνει πιο επικοινωνιακούς Μεταβλητούς και Σταθερούς του γ' δεκαημέρου, ενώ στο μενού θα υπάρξουν κι αυξημένες μετακινήσεις, συζητήσεις και συναντήσεις, προώθηση έργου και προσωπική «διαφήμιση»

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Εσείς οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι, οι Ιχθύες, οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί που είστε γεννημένοι στη μέση του γ' δεκαημέρου είστε από τους πλέον τυχερούς, καθώς έχετε τον Ήλιο, την Αφροδίτη και από τις 13/6 και τον Ερμή στους Διδύμους να σας κάνουν πιο εξωστρεφείς, κοινωνικούς, επικοινωνιακούς και γοητευτικούς. Η τσαχπινιά, η χάρη, η ευχάριστη διάθεση, το χιούμορ και η θετική αντιμετώπιση τόσο των θεμάτων σας, όσο και των άλλων προς το πρόσωπό σας δε θα σας λείπει, ενώ είναι πολύ πιθανό, Ταύροι και Σκορπιοί να κάνετε συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα, μια αγορά που θέλετε καιρό ή να προχωρήσετε σε μια συμφωνία ή δέσμευση. Ερωτικά, είστε στα καλύτερά σας και ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα θα είναι πολύ πιο ανάλαφρος, με αποτέλεσμα να... διασκεδάζετε, να ευχαριστιέστε περισσότερο τις στιγμές σας και να μην τα παίρνετε και πολύ στα σοβαρά.

ΑΤΥΧΑ

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι που είστε γεννημένοι τέλος του β' δεκαημέρου, όπως αντιληφθήκατε ήδη από την εισαγωγή, δε θα έχετε μια χαλαρή εβδομάδα. Αντίθετα, αρκετά προβλήματα θα έρθουν στην επιφάνεια ή θα σας... υπενθυμίσουν την παρουσία τους, αν τα είχατε αγνοήσει, ενώ οι περιορισμοί και τα πρέπει θα μπουν επιτακτικά, στην προσωπική, επαγγελματική και οικονομική σας ζωή. Γκαντεμιές και ατυχία θα έχετε και μάλλον θα σας κοπούν τα φτερά. Μιλώντας για δυστυχείς συγκυρίες και στενοχώριες, σκαψίματα λάκων από εχθρούς ή ανταγωνικές να ξέρετε θα έχετε κι εσείς ότι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι που είστε γεννημένοι γύρω στις 2 μοίρες του ζωδίου σας ή έχετε εκεί Ωροσκόπο, Μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες. Κι επειδή μιλάμε για Πλούτωνα, κάποιο περιστατικό θα σημαδέψει την από εδώ και πέρα ζωή σας και θα σας αναγκάσει να ξαναγεννηθείτε μέσα από τις στάχτες σας.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved