AstroPet από 19/05 έως 25/05: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroPet από 19/05 έως 25/05: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 19/05 έως 25/05

ΚΡΙΟΣ ♈

Καθόλου, δεν θα σε παιδέψει το pet σου αυτές τις μέρες κι αυτό γιατί το σημαντικότερο για εκείνο είναι να σε βλέπει ήρεμο/η και χαρούμενο/η. Είσαι ο σημαντικότερος άνθρωπος στην ζωή του και θέλει να σου δείξει πόσο σε αγαπάει με πράξεις όχι σαχλαμαρίτσες.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Αυτές οι μέρες είναι οι πλέον κατάλληλες για να κλείσεις στο pet σου ένα ραντεβού για καλλωπισμό. Θα πάει πολύ καλά και χωρίς γκρίνιες και θα νιώσει κι εκείνο ανανεωμένο. Μην ξεχάσεις μετά να το κεράσεις μία υγιεινή λιχουδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δεν σκάει κιόλας το ζωάκι σου εάν είσαι πτώμα από την κούραση, αν δεν έχεις διάθεση ή εάν η μέρα σου ήταν χάλια. Θέλει παιχνίδι και να ασχοληθείς ενεργά μαζί του για να μην βαριέται. Και θα το κάνεις, γιατί διαφορετικά έχει ή μούτρα ή σκανταλιές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Δεν θα το συγκινεί ιδιαίτερα το pet σου μία ακόμη βόλτα αυτή την εβδομάδα κι ας είναι γνωστή σβούρα. Θα προτιμάει τις χαλαρές οικογενειακές στιγμές που θα είστε όλοι συγκεντρωμένοι στο σπίτι. Πιθανώς να του έχουν λείψει, εάν λόγω υποχρεώσεων δεν συμβάδιζαν τα προγράμματα σας.

ΛΕΩΝ ♌

Το ζωάκι σου θα έλκεται από οποιονδήποτε δεν γνωρίζει και του δείξει έστω και λίγη συμπάθεια καθώς έχει την ανάγκη να κάνει καινούριες γνωριμίες, πιθανώς γιατί έχει βαρεθεί να βλέπει τους ίδιους και τους ίδιους. Μην το αποπαίρνεις, αν και η άλλη πλευρά έχει την ίδια όρεξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Πιθανώς να είναι πολύ λαίμαργο αυτές τις μέρες το pet σου και να σε κάνει να πιστέψεις πως στο τέλος θα σκάσει στο φαΐ. Το να παρακαλάει για λιχουδιές δεν είναι και τόσο κακό, ωστόσο φρόντισε στη βόλτα σας να είσαι διπλά προσεκτικός/η.

ΖΥΓΟΣ ♎

Αν δεν του κάνεις το χατίρι, θα το μετανιώσεις! Κάπως έτσι θα λειτουργεί το ζωάκι σου για να γίνονται στο λεπτό πραγματικότητα όλες τους οι απαιτήσεις. Μάλλον θα κάνεις όλα τα κέφια του για λίγο προκειμένου να αποφύγεις τα χειρότερα.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Αν μπορούσε το pet σου θα έβαζε μπροστά από το χώρο του μία ταμπέλα να γράφει «Μην ενοχλείτε». Θέλει την ησυχία του και για αυτό το λόγο θα κρατήσει και τις αποστάσεις του. Μάλλον καλύτερα είναι να το σεβαστείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η ψυχή της παρέας θα είναι το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και γενικά θα σε τραβάει όπου έχει κόσμο και νταβαντούρι. Αν του κάνεις καμία έκπληξη και οργανώσεις ένα σουαρέ στο σπίτι θα σε λατρέψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ο μόνος λόγος για να ακολουθήσει τους κανόνες σας το ζωάκι σου και να φέρεται σωστά και υπάκουα είναι για να μαζέψει καλά λόγια και θαυμασμό. Αν αποτύχει σε πρώτη φάση, έννοια σου κι έχει κι άλλον τρόπο να σου τραβήξει τη προσοχή. Ζημιές, ζαβολιές και σκανταλιές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Το φιλομαθές pet σου θα τρελαθεί από τη χαρά του εάν βρεις το χρόνο αυτές τις μέρες να του μάθεις κάτι καινούριο ή εάν το πάρεις μαζί σου σε ένα καινούριο για εκείνο μέρος ή μία πρωτότυπη δραστηριότητα!

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Αν δεν βρίσκεσαι διαρκώς μαζί με το ζωάκι σου και δεν το έχεις και αγκαλιά, ικανοποιημένο δεν πρόκειται να μείνει, συν ότι θα νιώσει ανασφάλεια. Για κάποιο λόγο αυτές τις μέρες παλεύει με τις φοβίες σου και εσύ θα βρεις τον μπελά σου χωρίς να φταις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved