AstroPet από 12/05 έως 18/05: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroPet από 12/05 έως 18/05: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 12/05 έως 18/05

ΚΡΙΟΣ ♈

Το ζωάκι σου μπορεί να κολλήσει σαν την βδέλλα πάνω σου ζητώντας σου παιχνίδια και χαρούλες ή σε ένα άλλο άτομο που μεταξύ τους υπάρχει μεγάλη συμπάθεια. Αν βέβαια δεν του κάνετε όλα μα όλα τα κέφια, θα το πάρει στραβά.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το pet σου μπορεί να αντιδράσει άσχημα ή περίεργα, αν υπάρχουν εντάσεις στο σπίτι, ενώ ακόμη κι αν απλά το κλίμα είναι κάπως βαρύ, θα επηρεαστεί η διάθεση του και μπορεί να θέλει να βρίσκεται διαρκώς κοντά σε κάποιο μέλος της οικογένειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Κάπου θα το χάσετε στην επικοινωνία εσύ και το ζωάκι σου κι αυτό γιατί θα θέλει να κάνει τα δικά του και δεν θα σου ακούει με τίποτα. Αν ανέβουν οι τόνοι, πιο πιθανό είναι να σου κρατήσει μούτρα, παρά να ακολουθήσει κανόνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μην τυχόν και κάνεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος το λάθος να ακουμπήσετε δικό του πράγμα. Το ζωάκι σου θα είναι πιο κτητικό από ποτέ και θα βγάλεις τον κακό του εαυτό σε όποιον "απειλήσει" τα υπάρχοντά του. Σε αυτά συγκαταλέγεσαι και εσύ...

ΛΕΩΝ ♌

Το pet σου θα παραείναι ευαίσθητο και φοβικό αυτές τις μέρες και κάθε φορά που θα νιώθει πως δεν του αφιερώνεις τον χρόνο ή την φροντίδα που πρέπει θα το πιάνουν οι ανασφάλειές του και η διάθεσή του θα γίνεται καταθλιπτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Πιο καλή είναι η μοναξιά για το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και καλό θα ήταν να μην του παρακολλάς για παιχνίδια και χάδια. Αν κάνεις το λάθος να το πειράξεις με κάτι που ξέρεις ότι το ενοχλεί ή θα έχει μία ακραία αντίδραση ή θα γίνει ακόμη πιο απόμακρο.

ΖΥΓΟΣ ♎

Με μισό μάτι κοιτάει τους φίλους σου το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και δεν ξέρει καλά καλά ούτε το ίδιο τον λόγο. Δεν θέλει πολλά πολλά από κανέναν κι ας τους γνωρίζει χρόνια. Επιπλέον έχει και την έννοια σου, μήπως κάποιος δεν φέρεται καλά σε σένα...

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Αν δεν είναι το κέντρο της γης και του σύμπαντος, το ζωάκι σου δεν βρίσκει σε τίποτα νόημα. Οφείλεις, κατά την γνώμη του, να το κοιτάς στα μάτια, να το γεμίζεις με επαίνους και κομπλιμέντα και να τρέχεις να προλάβεις τις επιθυμίες του.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ναι μεν θέλει να γνωρίσει καινούρια πράγματα το ζωάκι σου, όμως δεν θα αισθάνεται άνετα σε άγνωστα περιβάλλοντα και έτσι θα του βγαίνει ξινό. Σε θέματα εκπαίδευσης, αν κάτι του αρέσει, καλώς, αν όχι, δεν θα πιεστεί κιόλας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Πολύ υπομονή χρειάζεται να δείξεις με το pet σου αυτές τις μέρες και να μην αντιδράσεις σε ό,τι περίεργη συμπεριφορά κι αν δεις. Θα είναι λίγο φοβικό και μοναχικό, όμως μαζί σου και με την φροντίδα σου οπωσδήποτε θα ηρεμεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η προτεραιότητα του pet σου είσαι εσύ και μόνο και σου δείχνει τέτοια αφοσίωση και λατρεία σε σημείο εμμονής. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσει να απομακρυνθείς από το οπτικό σου πεδίο ή να σε δει πεσμένο/η ψυχολογικά και να μην κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σε δει να χαμογελάς.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Κάποιες αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν στο καθημερινό σας πρόγραμμα θα βγάλουν το ζωάκι σου από την ζώνη ασφαλείας του και για λίγο θα νιώθει ανασφάλεια και θα είναι ανήσυχο. Ωστόσο, μπορεί να έχει και μία μικρή αδιαθεσία και θα πρέπει να το έχεις από κοντά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved