Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 26/05 έως 01/06

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 26/05 έως 01/06

Η έναρξη της εβδομάδας είναι μάλλον πανηγυρική αφού ο Δίας, στις 26, περνά στους Διδύμους, φέρνοντας τα Μεταβλητά και τα Σταθερά των πρώτων ημερών σε πλεονεκτική θέση, καθώς θα έχουν εύνοια σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους και θα φανεί αμέσως με τις προοπτικές που θα "ανοιχτούν". Στις 27, έχουμε το εξάγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που σίγουρα θα βοηθήσει στο να οργανωθούν καλύτερα και να βάλουν συγκεκριμένους στόχους, Σταθεροί και Ιχθύες του β' δεκαημέρου, ενώ οι Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα και ψυχραιμία ακόμα ένα πρόβλημα που θα ανακύψει. Την τελευταία μέρα του Μάη, ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο και αναμένονται αλλαγές σε προγράμματα και πλάνα, αλλά και απρόσμενες συναντήσεις, ειδήσεις και εκπλήξεις σε Ταύρους, Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του γ' δεκαημέρου.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν και τον Ωροσκόπο τους:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες, Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες των πρώτων ημερών, μια καινούργια εποχή ξεκινά για σας, γεμάτη από ευχάριστες εξελίξεις, τυχερά περιστατικά και ευκαιρίες, με τον Δία να κάνει την εμφάνισή του στους Διδύμους. Τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα, δεν θα ανησυχήσετε για τίποτα, όλα θα κυλούν ομαλά και ίσως αρχίσουν να εμφανίζονται δειλά-δειλά και κάποιες ακτίνες φωτός στα ερωτικά, τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας. Εννοείται ότι όσο περνά ο καιρός το φως θα γίνεται ακόμα πιο έντονο, αλλά θα πρέπει κι εσείς να λειτουργήσετε πιο χαλαρά, ανέμελα και με αισιόδοξη ματιά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποβάλλετε το άγχος σας, θα πάψουν να σας απασχολούν διάφορα, που μέχρι πρότινος σκίαζαν τις ευτυχισμένες στιγμές σας.

ΑΤΥΧΑ

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι του β' και γ' δεκαημέρου και Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες του γ' δεκαημέρου, δε θα συμμεριστείτε τη χαρά των άλλων, αφού αφ' ενός στους πρώτους ένα πρόβλημα στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά θα πρέπει να λυθεί άμεσα ή θα κληθείτε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που σας αναλογούν ή θα έχετε θέματα με τα ερωτικά και τα οικονομικά σας. Μια έκπληξη, μόνο ευχάριστη δε θα είναι, αν και τα σημάδια υπήρχαν, ασχέτως αν τα αγνοούσατε, αν δεν είστε εσείς αυτοί που θα την κάνουν. Ακυρώσεις, αναβολές, μεταθέσεις εκτός προγράμματος, αλλά και εκνευρισμοί ή παραλογισμοί θα σας φέρουν στα όριά σας κι όσο πιο γρήγορα αντανακλαστικά έχετε, τόσο πιο σύντομα θα προλάβετε να επανέλθετε στα ίσια σας και να αντιμετωπίσετε όποιο θέμα ανακύψει.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved