Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 12/05 έως 18/05

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 12/05 έως 18/05

Κάπως πιο πλούσια σε αστρολογικά δρώμενα είναι η εβδομάδα που έρχεται. Στις 13/5, έχουμε αφ' ενός τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο, που φέρνει αλλαγές, εκπλήξεις και ξυπνά τάσεις ανεξαρτησίας και διαφοροποίησης σε Σταθερά και Παρορμητικά του γ' δεκαημέρου. Αφ' ετέρου, η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που προτρέπει σε πιο ποιοτικές επιλογές, δίνει λύσεις σε οικονομικά και ερωτικά ζητήματα και κάνει πιθανή τη δημιουργία σχέσεων με μεγάλη διάρκεια από Σταθερούς, Παρορμητικούς ή Μεταβλητούς του β' δεκαημέρου. Στις 16, περνά ο Ερμής στον Ταύρο, τονίζοντας το πρακτικό πνεύμα και τις σταθερές απόψεις, σύμφωνες με τις αξίες, σε Σταθερούς και Παρορμητικούς, αρχικά του α' δεκαημέρου. Ωστόσο, μια πίκρα ή αποτυχία αναμένεται στις 17, καθώς θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Τελευταία μέρα της εβδομάδας, έχουμε τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο κι εδώ οι ανατροπές, οι ξαφνικές καινούργιες γνωριμίες, αλλά και ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να ξεσηκώσουν Σταθερούς και Παρορμητικούς του γ' δεκαημέρου. Την ίδια μέρα, ο Ήλιος κάνει κι αυτός σύνοδο με τον Δία στον Ταύρο, οπότε τα τυχερά περιστατικά και η εύνοια σε αρκετούς τομείς θεωρούνται δεδομένα για τα παραπάνω ζώδια.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του γ' δεκαημέρου, είναι το προτελευταίο άγγιγμα του Δία στον Ταύρο, πριν αναχωρήσει οριστικά και κάνετε να τον δείτε ξανά 12 χρόνια. Η τύχη είναι με το μέρος σας σε ό,τι κι αν επιχειρήσετε ή θελήσετε να πετύχετε. Ευκαιρίες και νέες προοπτικές θα εμφανιστούν ξαφνικά, στα οικονομικά, τα ερωτικά ή τα επαγγελματικά σας και εσείς δεν πρέπει να τις αφήσετε να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Από την άλλη, αν περιμένατε κάτι να γίνει, που θα αλλάξει τη ζωή σας ή θα σας ξεκολλήσει, τώρα μάλλον θα συμβεί. Η εύνοια που έχετε είναι δεδομένη, αυτό που χρειάζεστε είναι να κάνετε focus σε ό,τι πραγματικά έχετε ανάγκη και μη γίνετε άπληστοι, θέλοντας τα πάντα όλα. Από εκεί και πέρα... αφήστε τον Δία να κάνει κουμάντο.

ΑΤΥΧΑ

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των πρώτων ημερών, εσάς μάλλον θα σας δείρει η γκαντεμιά, αυτή την εβδομάδα. Κακά μαντάτα να περιμένετε στα οικονομικά, τα ερωτικά ή τα επαγγελματικά σας και εξελίξεις ή αποφάσεις, που θα σας δυσαρεστήσουν, βάζοντας ενδεχομένως ταφόπλακα σε κάποια σχέδιά σας. Από την άλλη, δύσκολη θα είναι η επικοινωνία σας με αγαπημένα σας πρόσωπα, εφ' όσον κυριαρχεί η ξεροκεφαλιά και η απολυτότητα, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε και ένα περιστατικό που θα αφορά σε κάποιο μέλος της οικογένειάς σας (κυρίως τη δική σας Λέοντες και Υδροχόοι) ή μια ζημιά στο σπίτι που θα σας στοιχίσει. Εσάς Κριοί και Ζυγοί κόβονται τα φτερά σας και ίσως μια προοπτική, στην οποία ελπίζατε, για να ανακάμψετε οικονομικά, να μην προχωρήσει. Υπάρχει κι η περίπτωση να κόψετε έξοδα ή να "ξεπουλήσετε" κάτι που σας κοστίζει περισσότερο, όσο το κρατάτε. Για αγορές, επενδύσεις ή έρωτες φρέσκους και δροσερούς δε γίνεται καν λόγος...

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved