Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 05/05 έως 11/05

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 05/05 έως 11/05

Χριστός Ανέστη!

Ήρεμη θα είναι και αυτή η εβδομάδα που έρχεται, καθώς ελάχιστα θα είναι τα αστρολογικά συμβάντα. Στις 7/5, ο Ήλιος στον Ταύρο θα κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, βοηθώντας στο να οργανωθούν καλύτερα Σταθεροί και Μεταβλητοί του β' δεκαημέρου, να κάνουν τα πλάνα τους, να μην ξεφύγουν από τους κανόνες και ενδεχομένως να δικαιωθούν για τις επιλογές ή τους κόπους τους. Στις 8/5, έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, που θα σπρώξει να οικοδομήσουν σε στέρεο έδαφος, να προχωρήσουν και να αφήσουν πίσω τα παλιά Σταθεροί και Παρορμητικοί του β' δεκαημέρου. Όλες οι άλλες μέρες δεν παρουσιάζουν κανένα άλλο ενδιαφέρον.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Εσείς οι Κριοί, οι Ταύροι, οι Ιχθύες, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, πολλά καλά έχετε να περιμένετε, αν ανήκετε στο β' δεκαήμερο, τόσο στα οικονομικά και τα ερωτικά σας, όσο και στα εργασιακά και τη δουλειά σας, αφού όλα φαίνεται να στρώνουν και μάλιστα, με τη Νέα Σελήνη ενδεχομένως να κλείσει κι ένας κύκλος αμφιβολιών και αμφιταλαντεύσεων και τα πράγματα να πάρουν το δρόμο που επιθυμείτε. Ας μην ξεχνάμε ότι και η Αφροδίτη, από τις 8, θα ευνοεί το δικό σας δεκαήμερο, ευνοώντας τους παραπάνω τομείς, όπου θα έχετε αισθητή βελτίωση, εκτός από μεγάλη γοητεία και ερωτισμό. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, θα υπάρξουν αρκετές ευχάριστες στιγμές και επιτυχίες που θα σας κάνουν να αισθανθείτε υπέροχα, ίσως μάλιστα να γεννηθεί και ειδύλλιο, που θα οδηγήσει σε δεσμό!

ΑΤΥΧΑ

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του α' δεκαημέρου, με την παρουσία του Άρη στον Κριό, το κλίμα στη σχέση, το σπίτι ή τα επαγγελματικά σας θα είναι φορτισμένο και δύσκολα θα αποφύγετε εντάσεις και προστριβές. Δεν αποκλείεται να σας "πνίξει" το δίκιο, να εκνευρίζεστε με συμπεριφορές και στάσεις ανθρώπων, που ή θέλουν να "κανονίσουν" τη ζωή σας ή την έχουν δει "αρχηγοί". Χρειάζεται πολύ υπομονή και ψυχραιμία από την πλευρά σας για να μην τσακωθείτε, όμως δε θα σας είναι εύκολο πάντα να συγκρατηθείτε και να μην αρχίσετε τις φωνές και τα βρισίδια. Πιθανές είναι και ζημιές ή μικροατυχήματα, λόγω βιασύνης, γι' αυτό έχετε το νου σας!

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved