Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 14/04 έως 20/04

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 14/04 έως 20/04

Σχετικά ήρεμο είναι το ξεκίνημα της εβδομάδας και μόνο προς το τέλος της αρχίζουν να αλλάζουν τα πράγματα, για κάποιους αυτό είναι καλό, για κάποιους άλλους όχι. Στις 19/4, λοιπόν, έχουμε δύο όψεις, τη σύνοδο του Ερμή ανάδρομου με την Αφροδίτη στον Κριό, που από κανονικά θα έφερνε καινούργιες γνωριμίες και φλογερά ειδύλλια, εκτός από συναντήσεις, ραντεβού και εξελίξεις σε υποθέσεις της καθημερινότας, γραφειοκρατικές ή οικονομικές. Τώρα όμως θα αναβιώσουν θέματα του παρελθόντος των Παρορμητικών και Μεταβλητών του β' δεκαημέρου, που θα έχουν θετική εξέλιξη ή θα κλείσουν και δε θα τους απασχολούν. Την ίδια μέρα έχουμε και το εξάγωνο του Άρη στους Ιχθύς με τον Δία στον Ταύρο που θα δώσει μεγάλο μπουστάρισμα σε Μεταβλητούς και Σταθερούς, γεννημένους αρχές του γ' δεκαημέρου. Ενδεχομένως να πάρουν δυναμικές πρωτοβουλίες και αποφάσεις, να βγουν μπροστά για να διεκδικήσουν, να ρισκάρουν, να κάνουν ένα τεράστιο άλμα. Επίσης, στις 19, περνάει κι ο Ήλιος στον Ταύρο, αλλά αυτά θα τα δούμε αργότερα. Στις 20, τελευταία μέρα της εβδομάδας, ο Άρης κάνει ένα ακόμα εξάγωνο, με τον Ουρανό στον Ταύρο, αυτή τη φορά, που είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές πάλι για Μεταβλητούς και Σταθερούς, γεννημένους αρχές του γ' δεκαημέρου.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Εσείς οι Κριοί, οι Ιχθύες, οι Ζυγοί, οι Παρθένοι, οι Τοξότες, οι Δίδυμοι και οι Λέοντες του β' δεκαημέρου είστε από τους πλέον τυχερούς, καθώς έχετε την Αφροδίτη στον Κριό να σας προμοτάρει και να σας φέρνει ευκαιρίες για να βελτιώσετε την προσωπική, ερωτική ή οικονομική σας ζωή. Μαζεύτε κι ας είναι και ρώγες, αφού μόλις φύγει ο ανάδρομος, τότε θα περάσετε κι από το ταμείο. Βέβαια και πρώην μπορεί να επιστρέψουν, αλλά αν δεν τους/ις θέλετε, στείλτε τους/τις από εκεί που ήρθαν. Από την άλλη, Ιχθύες και Ταύροι γεννημένοι αρχές του γ' δεκαημέρου, θα πάρετε μεγάλη φόρα 19 και 20 του μήνα και ενδεχομένως να κάνετε τη μεγάλη έκπληξη. Αρκετές θα είναι οι εξελίξεις σε θέματα που σας "τσούζουν" και δεν αποκλείεται να τις προκαλέσετε εσείς, αφού πλέον δε θα έχετε ούτε υπομονή, ούτε καρτερία. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει τώρα, αλλιώς θα το σούρετε εσείς από τα μαλλιά

ΑΤΥΧΑ

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι αρχές του γ' δεκαημέρου, τα εξάγωνα του Άρη με τον Δία και τον Ουρανό δε θα σας φερθούν... καθόλου ευγενικά, αφού και στη μία και στην άλλη περίπτωση θα έχετε να κάνετε με επιθετικές συμπεριφορές, κατηγορίες και ένταση από τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας ή άτομα του επαγγελματικού ή του οικογενειακού σας χώρου τα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά σας. Η υπομονή είναι ανύπαρκτη και οι ανοχές μικρές, οπότε μην εκπλαγείτε, αν ξαφνικά βρεθείτε στο στόχαστρο και βγείτε στον τάκο, ιδίως αν δεν έχετε αλλάξει τροπάρι, παρά τις προειδοποιήσεις και συνεχίζετε το ίδιο βιολί. Ζημιές είναι επίσης πιθανές στο σπίτι, που θα σας κοστίσουν αρκετά, όπως και ένα απρόσμενο ζήτημα υγείας πολύ δικού σας ατόμου. Σε γενικές γραμμές, να είστε σε επιφυλακή για να μη σας έρθει απότομα η "καταιγίδα" και προσπαθήστε να συγκρατήσετε -όσο γίνεται- τα νεύρα σας, αν δε θέλετε να φάτε τα μουστάκια σας και να τσακωθείτε. Εκτός αν σας έρθει κουτί και ξεφορτωθείτε οριστικά πρόσωπα και καταστάσεις που σας αναστάτωναν τη ζωή.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved