AstroPet από 28/04 έως 04/05: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroPet από 28/04 έως 04/05: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 28/04 έως 04/05

ΚΡΙΟΣ ♈

Το ζωάκι σου θέλει να πρωταγωνιστεί όπου σταθεί κι όπου βρεθεί αυτές τις μέρες και για να το πετύχει αυτό πρώτα θα κοιτάξει να ξετρελάνει τους πάντες με νάζια και τσαλίμια κι έπειτα, αν δει ότι χάνουν το ενδιαφέρον τους θα ξεκινήσει τις σκανταλιές.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το pet σου έχει την κατάλληλη διάθεση για να κάνετε μαζί καινούριες δραστηριότητες, αλλά και για να του μάθεις νέα πράγματα σε περίπτωση που ήθελες να το εκπαιδεύσεις. Το χειρότερο που μπορείς να του κάνεις είναι να παραμείνετε στα ίδια και τα ίδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Μπορεί να παρατηρήσεις τώρα περίεργες αντιδράσεις στο pet σου και ίσως κάποιες φορές να γίνεται μέχρι και επιθετικό. Πριν βιαστείς να το χαρακτηρίσεις δύστροπο, σκέψου μήπως για κάποιο λόγο έχει αναπτύξει μία φοβία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μία χαλαρή κι ευχάριστη βδομάδα σε περιμένει, αφού το ζωάκι σου εκτός του ότι θα είναι τρομερό καλόβολο και υπάκουο, θα κάνει ό,τι μπορεί για να φτιάξει και την δική σου διάθεση, αν σε δει να μην είσαι και πολύ καλά.

ΛΕΩΝ ♌

Το pet σου θα είναι ευτυχισμένο με μία καινούρια λιχουδιά που μπορεί να του δώσεις ή με ένα ραντεβού για περιποίηση και καλλωπισμό που θα του κλείσεις. Αλλαγές μπορείς να κάνεις και στην διατροφή του πιο εύκολα, από άλλες φορές, αν ήταν κάτι που είχες στο πρόγραμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Το ζωάκι σου θέλει γλέντι, χαρά, παιχνίδι, παρέες κι ό,τι άλλο θα το κάνει να ευχαριστηθεί με την ψυχή του. Αν μαζέψεις κόσμο στο σπίτι, θα κάνει χαμό με την καλή έννοια, ενώ αν δεν είσαι σε φάση, στο τέλος με τα κόλπα του θα ξεσηκώσει κι εσένα.

ΖΥΓΟΣ ♎

Το pet σου θα θέλει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται στο σπίτι με όλα τα μέλη της οικογένειας κι ακόμη και οι πιο απλές στιγμές αυτό θα το γεμίζουν με χαρά. Ευτυχώς λόγω των ημερών δεν θα λείψουν τέτοιες ευκαιρίες.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Το ζωάκι σου δεν θα μπορεί να σταθεί σε μία μεριά αυτές τις μέρες και θα σε παρακινεί διαρκώς να πάτε βόλτα ή να κάτσετε στο μπαλκόνι να χαζεύετε τον κόσμο. Έχει ανάγκη να βρίσκεται σε διαρκή κίνηση και να αλλάζει παραστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Αρκετά προσκολλημένο πάνω σου θα είναι το pet σου αυτές τις μέρες και δεν θα δεχτεί να σε μοιραστεί με κανέναν και τίποτα. Την ίδια κτητικότητα θα δείξει και με ό,τι άλλο θεωρεί πως του ανήκει, επομένως μείνε μακριά από τη φωλίτσα του και τα παιχνίδια του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το ζωάκι σου θέλει να απολαμβάνει τα χάδια και την περιποίησή σου διαρκώς, γιατί έχει ανάγκη με κάποιον τρόπο να νιώσει πως το αγαπάς ώστε να νιώσει κι εκείνο μοναδικό. Κάποιες φορές θα έχει ακόμη και υπερβολικές απαιτήσεις, ειδικά αν βλέπει πως του περνάει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Το pet σου περνάει μία φάση απομόνωσης και δεν ενθουσιάζεται με την ιδέα να το φέρεις σε επαφή με πολύ κόσμο ή να το βγάζεις διαρκώς έξω στην φασαρία. Ιδανικά θα ήθελε να μην έχει πολλά πολλά ούτε με εσένα, μέχρι να φορτίσει τις μπαταρίες του.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Το ζωάκι σου θα καταχαρεί αν συναντήσει στην βόλτα του και παίξει με άλλα κατοικίδια που τα πηγαίνει καλά ή αν το έχεις μαζί σου σε συναντήσεις και εξόδους με φίλους σου. Μπορεί κιόλας να είναι η αφορμή για να γνωρίσεις καινούρια άτομα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved