Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 07/04 έως 13/04

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 07/04 έως 13/04

Η δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου ξεκινά δυναμικά, με μια Νέα Σελήνη-Ολική Ηλιακή έκλειψη στον Κριό, στις 8 του μήνα, που από ενέργεια θα ξεχειλίζει και είναι λογικό να προκαλεί εξελίξεις, καθώς η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση δε θα είναι στοιχεία που κυριαρχούν, κυρίως στα Παρορμητικά και Μεταβλητά ζώδια, γεννημένα τέλος του β' και αρχές του γ' δεκαημέρου. Από εκεί και πέρα λίγα γίνονται και όχι ιδιαίτερα ανησυχητικά. Στις 11, γίνεται η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στους Ιχθύς που ωθεί Ιχθύς και Σταθερούς του β' δεκαημέρου να πάρουν πρωτοβουλίες και αποφάσεις, να κάνουν σωστές επιλογές και να θέσουν καινούργιους στόχους. Στις 12, γίνεται κι η τελευταία όψη της εβδομάδας, του Ήλιου σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό, όπου θα πληθύνουν οι συζητήσεις και οι συναντήσεις, για θέματα που εκκρεμούν ή τραβάνε καιρό και πρέπει κάποια στιγμή να κλείσουν σε Παρορμητικούς και Μεταβλητούς του γ΄δεκαημέρου. Σε καινούργια ζητήματα όμως θα φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Σαφώς εσείς οι Κριοί, οι Ιχθύες, οι Ταύροι, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι τέλος του β' και αρχές του γ' δεκαημέρου πρωταγωνιστείτε στις εξελίξεις αυτής της εβδομάδας, καθώς θα έχετε αρκετή διάθεση να "παλέψετε" για ό,τι θεωρείτε ότι σας αξίζει και προασπίζοντας τα συμφέροντά σας. Ως Κριάρια, με την έκλειψη πάνω σας, θα είστε σαρωτικοί, δε θα κάνετε πίσω σε καμία περίπτωση και δε θα σταματήσετε, αν δε επικρατήσετε κατά κράτος, κάτι που είναι πολύ πιθανό. Από την άλλη, εσείς του γ' δεκαημέρου, ειδικά, θα καταφέρετε να τελειώσετε με υποθέσεις που σας απασχολούν αρκετά και να ξενοιάσετε, αφού πλέον θα ανοιξει ο δρόμος. Οι υπόλοιποι θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε όσα μέσα διαθέτετε, ώστε και ερωτικά και οικονομικά να βάλετε τα πάντα στο σωστό δρόμο. Πρέπει να έχετε υπομονή, επιμονή και ένα "καλό σχέδιο". Επιπλέον, μην αρκεστείτε σε λόγια και υποσχέσεις και μόνο αν δείτε πράξεις, να σταματήσετε τις προσπάθειές σας.

ΑΤΥΧΑ

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του β' δεκαημέρου, η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στους Ιχθύς θα σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στις σχέσεις, τα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά σας. Δεν είναι μόνο το ότι θα φορτωθείτε με καθήκοντα που δε σας αναλογούν, αλλά και θα σας ζητηθεί ο λόγος για το τι κάνατε ή δεν κάνατε. Πιθανό είναι να αλλάξουν κάποια δεδομένα, να στριμωχτείτε άγρια, να υπάρξει μια ρήξη ή και πρακτικά ζητήματα, που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε, χωρίς να έχετε την πολυτέλεια να τα αναβάλλετε ή να τα χώσετε κάτω από το χαλί. Κι όσο κάποιες παθογένειες είναι χρόνιες, τόσο πιο επικτακτική γίνεται η ανάγκη να τελειώνουν και "ο καθέ κατεργάρης να πάει στον πάγκο του". Επιπλέον, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια στοιχεία και δυσαρέσκειες, να νιώσετε ότι "χτυπιέστε άδικα", να στενοχωρηθείτε ή να στηθείτε στον τοίχο. Πριν αντιδράσετε όμως και αρχίσετε να πετάτε κατηγορίες δεξιά και αριστερά και να ρίχνετε τις ευθύνες σε άλλους, κοιτάξτε τα δικά σας φταιξίματα, που ενδεχομένως να προκάλεσαν αυτές τις καταστάσεις. Σίγουρα δεν τα έχετε όλα καλώς καμωμένα, αλλιώς δε θα συνέβαιναν κάποια πράγματα.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved