AstroPet από 07/04 έως 13/04: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroPet από 07/04 έως 13/04: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 07/04 έως 13/04

ΚΡΙΟΣ ♈

Το ζωάκι σου θα είναι πιο ήρεμο και καλόβολο από ποτέ, όμως μπορεί λίγο να σε κουράσει αφού θα ζητά όλη την ώρα χάδια και κανακέματα. Αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό θα περάσετε μία εβδομάδα ζάχαρη και θα σου ανταποδώσει την αγάπη που του δίνεις στο πολλαπλάσιο.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ευτυχισμένο στην ηρεμία και την μοναξιά του θα είναι το pet σου αυτές τις μέρες και ακριβώς επειδή θα είναι την περισσότερη ώρα αποτραβηγμένο στην γωνιά του, ίσως να σε προβληματίσει η κατάστασή του. Μην αγχώνεσαι καθόλου, απλά χαλαρώνει. Θα επανέλθει σύντομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με κέφι, χαρά και ενθουσιασμό θα υποδεχτεί τους φίλους σου το ζωάκι σου, εάν έχεις κάποιο κάλεσμα στο σπίτι και επίσης θα χαρεί πολύ σε περίπτωση που αποφασίσεις να το πάρεις μαζί σου σε μία έξοδο με την παρέα σου. Αν στην βόλτα σας συναντηθείτε με κάποιο άλλο γνωστό του pet, θα κάνει μεγάλες χαρές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Όλα τα βλέμματα θα τραβάει το ζωάκι σου όπου βρεθεί κι όπου σταθεί κι εσύ θα ακούς για χάρη του διαρκώς κομπλιμέντα και επαίνους. Δεν είναι ανάγκη να κάνει κάτι το ιδιαίτερο απλά εκπέμπει μία μοναδική λάμψη που το κάνει πρωταγωνιστή.

ΛΕΩΝ ♌

Σαν να λέμε του φέξε του pet σου αυτή την εβδομάδα, αφού δεν πρόκειται να ρουτινιάσει και να βαρεθεί λεπτό. Θα κάνει τις βόλτες του σε μέρη που δεν έχει ξαναπάει, θα του κουβαλήσεις κάποιο καινούριο παιχνίδι που θα του καλαρέσει και θα μάθετε ένα σωρό καινούρια πράγματα μαζί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Θα δεις το ζωάκι σου να είναι πιο άνετο σε καταστάσεις που παλιότερα το στρέσαραν ή το φόβιζαν και θα χαρείς πολύ κι εσύ με αυτή του την αλλαγή. Επίσης και με άτομα που δεν καλόβλεπε θα αρχίσει να παίρνει το πάνω χέρι και θα τους επιβληθεί.

ΖΥΓΟΣ ♎

Σαν ερωτευμένα πιτσούνια θα είστε αυτή την εβδομάδα εσύ και το ζωάκι σου, αφού εκτός που θα τα πηγαίνετε σε όλα τέλεια, θα θέλετε να δείχνετε ο ένας στον άλλον την αγάπη σας. Θα θέλεις να το φροντίζεις και ίσως και να το κακομαθαίνεις όλη την ώρα.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Θα ανοίξει η ορεξούλα του pet σου κι ο νους του θα είναι διαρκώς πως θα βουτήξει κάποια λιχουδιά ή πως θα σε ψήσει να το κεράσεις ό,τι το τρως κι εσύ. Γενικότερα κάνει ζωάρα και βρίσκει τον τρόπο να μην ξεβολεύεται ποτέ από το ραχάτι του.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τρελό κέφι και ανεξάντλητη ενέργεια θα έχει το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και μπορεί από την μία να σε ξεσηκώνει και εσένα και να κάνει πολύ καλό στην ψυχολογία σου, από την άλλη όμως δεν θα αργήσει να σε βγάλει off.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Δεν έχει σκοπό να χάσει το ζωάκι σου τις ανέσεις και την βολή του σπιτιού σας για κανέναν απολύτως λόγω. Θα περιφέρεται με άνεση και χάρη τριγύρω σας για να «κλέβει» χάδια, ενώ η καλύτερη του θα είναι να κάθεστε όλη η οικογένεια μαζί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Στα μέσα και στα έξω θα είναι το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και θα θέλει διαρκώς να βρίσκεται εκτός σπιτιού και να βλέπει κόσμο, γιατί όχι και να κάνει καινούριες γνωριμίες. Επίσης θα του αρέσει πολύ να του μιλάς και να του λες τις σκέψεις σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Το ζωάκι σου θα νιώθει ηρεμία και ασφάλεια όσο θα βρίσκεσαι κοντά του και μάλλον αυτή την εβδομάδα οι υποχρεώσεις σου θα σου επιτρέψουν να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του. Θα αισθανθεί υπερτυχερό και θα στο ανατποδώσει αναλόγως.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved