AstroΤσαούσα 08/05-14/05: Έλα, δεν το πιστεύω!!!

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroΤσαούσα 08/05-14/05: Έλα, δεν το πιστεύω!!!

Μία εβδομάδα γεμάτη από ανατροπές, εκπλήξεις, σοκαριστικά γεγονότα και πολλά άλλα απρόοπτα ξεκινά! Την πρώτη κιόλας ημέρα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Ταύρου που ναι μεν υπόσχεται καινούριες αρχές για τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων, ειδικά για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, όμως πάντα με την προϋπόθεση πως θα συνοδεύονται από χοντρές αλλαγές, αφού δέχεται έντονα την επιρροή του Ουρανό. Στις 13 του μήνα ο Ήλιος κλείνει με ακρίβεια την σύνοδο του με τον Ουρανό και κάνει άνω κάτω την ζωή όσων έχουν γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Ανάσες τύχης και κάποιας σχετικής σταθερότητας δίνει το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύς.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριέ του 1ου δεκαημέρου, δεν θα αποφύγεις τους καβγάδες στο σπίτι σου αυτές τις μέρες και μάλλον εσύ είσαι αυτός/ή που θα έχεις τα περισσότερα νεύρα και θα προκαλείς. Στα ερωτικά σου κάτι θα σε κάνει καχύποπτο/η απέναντι στο ταίρι σου και όλο θα κυνηγάς φαντάσματα και θα κάνεις σενάρια. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα μείνεις άφωνος με την αλλαγή που έρχεται στα οικονομικά σου, αν και σε περίπτωση που ήδη είσαι φραγκάτος/η μπορεί να φοβηθείς το τι θα σε βρει. Σε αντίθετη περίπτωση μπορείς να ελπίζεις ότι θα κολυμπήσεις στο χρήμα. Έρχονται καινούριες συμφωνίες και αναπάντεχες ευκαιρίες για νέες πηγές εσόδων. Πολύ πιθανό όλα αυτά να γίνονται κάτω από το τραπέζι στα μουλωχτά! Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο πρέπει να προσέχεις κι εσύ πολύ τα οικονομικά σου, γιατί καραδοκούν αμέτρητοι κίνδυνοι και πιθανότατα να μείνεις άφραγκος/η. Έξοδα από το πουθενά, συμφωνίες που θα χαλάσουν, αυξήσεις που σου έταξαν και δεν… και πάει λέγοντας. Βέβαια, εάν ήδη περνάς μία φάση δύσκολη, μπορεί να γυρίσει η τύχη σου και να αρχίσεις να κολυμπάς στο χρήμα.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Μπορεί να μην σου φαίνεται, Ταύρε του 1ου δεκαημέρου, αλλά είσαι μες στην τσίτα και μόλις βρεις ευκαιρία ξεσπάς στους γύρω σου, που μάλλον θα σε θεωρήσουν ανισόρροπο ή κυκλοθυμικό. Στο σπίτι θα έχεις να διαχειριστείς μία πιεστική- τοξική κατάσταση που μάλλον θα σε ρίξει ψυχολογικά. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, βάλε καλά στο μυαλό σου πως όσο και να πεισμώνεις και να προσπαθείς να αποφύγεις τις αλλαγές στα προσωπικά, επαγγελματικά και όλους τους υπόλοιπους σοβαρούς τομείς της ζωής σου, τόσο πιο πολύ θα βράζεις στο ζουμί σου, αφού διαρκώς θα έχεις ανατροπές. Να περιμένεις χωρισμούς από το πουθενά, αλλά και νέες γνωριμίες που φέρνουν τα πάνω- κάτω στη ζωή σου, νέα δουλειά ή/και καινούρια καριέρα, μετακομίσεις κλπ κλπ. Από τον φιλικό σου κύκλο μπορεί να προκύψει και μία ερωτική ιστορία που θα κρατήσει καιρό. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου έρχονται μεγάλες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και τους τομείς και δεν θα αναγνωρίζεις ούτε εσύ τον εαυτό σου. Θα τις κάνεις πάνω σου, γύρω σου (, στις συνήθειες σου, στα σημαντικά πρόσωπα που θέλεις να έχεις στην ερωτική ή την επαγγελματική σου ζωή. Γενικότερα πάνε περίπατο τα κολλήματα που είχες και κοιτάς απλά και μόνο εσύ να είσαι καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ένας καβγάς με φιλικό σου πρόσωπο θα σε κάνει να αμφισβητήσεις την φιλία σας και να πάψεις να δείχνεις εμπιστοσύνη προς το άτομο αυτό, Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου. Ίσως ο λόγος να είναι οικονομικός ή να νιώσεις πως άδικα δέχεσαι επίθεση. Από συζητήσεις που θα κάνεις, θα μάθεις πολλά που θα σε κάνουν πιο επιφυλακτικό/η με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, τραβάς μία κόκκινη γραμμή σε όλες τις ψυχοφθόρες καταστάσεις που σε βασανίζουν μέσα σου, βάζεις σε μία τάξη τις σκέψεις σου, τα βλέπεις όλα αλλιώς και καλωσορίζεις τον καινούριο σου εαυτό με το ακόμη πιο καινούριο σκεπτικό του και την ανεβασμένη του ψυχολογία. Στα επαγγελματικά σου έρχεται μία βοήθεια-συμμαχία εκ των έσω και θα πάρεις την στήριξη που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις τα σχέδια σου, με την προϋπόθεση όμως να μην βγάλεις στο φανερό τον ευεργέτη σου. Βέβαια μπορεί να υπάρξει και ένας μυστικός έρωτας με κάποιον συνεργάτη σου. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, για λόγους που ούτε καν εσύ δεν μπορείς να προσδιορίσεις, αισθάνεσαι ότι έχεις φτάσει ψυχολογικά στα όρια σου και πως κάτι πρέπει να κάνεις για να γυρίσεις κλίμα Χαλάρωσε και όλα θα γίνουν, η καλύτερη κίνηση είναι να τα δεις όλα αλλιώς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου, συμβαίνουν πολλά και διάφορα στην δουλειά σου που θα σε ταράξουν και θα σε γεμίσουν ένταση. Δυστυχώς δεν γίνεται να μείνεις στην απ’έξω και έτσι θα έχεις μπλεξίματα ή και καβγάδες. Τα οικονομικά σου θέλουν πολύ προσοχή και καλή διαχείριση. Αν είσαι γεννημένος μέσα στο 2ο δεκαήμερο, θα υπάρξουν ανακατατάξεις στον φιλικό σου, αφού ξαφνικά και αναπάντεχα θα κόψεις τα πολλά πολλά με ορισμένους, μάλλον μετά από ένα καλό πατιρντί, ή θα γίνεις αυτοκόλλητο με κάποιον/α που γνωρίζεις τώρα. Εντελώς από το πουθενά ίσως να δεις και κάποιο σου όνειρο να γίνεται πραγματικότητα. Σε κάποιο ταξίδι ή μάθημα μπορεί μία νέα γνωριμία να καταλήξει σε ερωτική σχέση. Μα φυσικά οι καλοί σου φίλοι! Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, αυτές τις μέρες θα γίνει μεγάλο μπραφ με τους φίλους σου και θα είσαι πολύ τυχερός/η εάν παραμείνει στη ζωή σου έστω και ένας/μία από όσους τώρα θεωρείς κολλητουμπίνια σου. Πάντως για να μην σε πάρει από κάτω και τα βάψεις μαύρα, έχε υπόψη σου πως ένας θα ξεκουμπίζεται και δέκα θα έρχονται κι όλοι από εκεί που δεν το περιμένεις! Σωρός οι νέες γνωριμίες!

ΛΕΩΝ ♌

Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου από την μία δεν το βάζεις κάτω σε ό,τι έχει να κάνει με τα μελλοντικά σου σχέδια και από την άλλη σε πιάνουν τα άγχη σου και εκνευρίζεσαι με όλα. Μία στενοχώρια θα πάρεις από κάποιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής σου, ενώ μπορεί να νιώσεις τρομερή πίεση από το ταίρι σου λόγω της χειριστικής συμπεριφοράς του. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, ετοιμάσου για εκπλήξεις πολλών ειδών σε θέματα δουλειάς και ίσως και να πεις οριστικό αντίο σε πρόσωπα και καταστάσεις χρόνων που ανεχόσουν και υπέμενες καιρό τώρα, όμως δεν σε οδηγούσαν πουθενά και το ξέρεις. Ίσως να πάθεις σοκ με το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, όμως μόνο η ψυχραιμία σου και η αυτοκυριαρχία σου θα σε σώσουν και να ξέρεις πως το σύμπαν δεν θα σε αφήσει έτσι. Ξαφνικά και αναπάντεχα έρχεται η ευκαιρία για κάτι καινούριο, πολύ καλό και ξεχωριστό. Μάλιστα τα κέρδη θα είναι σεβαστά και σίγουρα! Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο, επιθυμείς όσο τίποτα να φύγεις τρέχοντας από μία συνεργασία ή την δουλειά σου και να μην γυρίσεις ούτε να κοιτάξεις πίσω σου. Μπούχτισες, σε σκάσανε, δεν αντέχεις άλλο και τώρα ψάχνεσαι για αλλού κι ας μην είχε πάρει πρέφα κανείς τίποτα τόσο καιρό. Πάντως σε παίρνει να αλλάξεις μέχρι και καριέρα, οπότε ό,τι ευκαιρία σου κάτσει βούτα την και κυνήγα τα όνειρα σου.v

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, θα προκύψουν ζητήματα εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σένα κι ένα φιλικό σου πρόσωπο και ειδικά αν νιώσεις ότι σε εκμεταλλεύονται ή ότι παίζουν με τις ανασφάλειές σου θα γίνει κακός χαμός. Ψυχολογικά θα έχεις τις μαύρες σου και θα φουντώσουν φοβίες και ανασφάλειες. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, μάλλον από μόνος/η σου δεν θα πάρεις την απόφαση να ξεκολλήσεις από κάποια σχέδια που δεν σου βγαίνουν και από κάποιες αντιλήψεις που μόνο σε κακό σου βγαίνουν. Θα σε βοηθήσουν λοιπόν κάποια ξαφνικά γεγονότα να τα δεις όλα αλλιώς και να αποκτήσεις νέους στόχους, καλύτερους. Δεν θα σου λείψουν οι ευκαιρίες για καινούριες εμπειρίες και γνώσεις μέσα από μαθήματα ή ταξίδια. Αν είσαι σε σχέση παίρνετε και με το ταίρι σου αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, αλλάζουνε τα πλάνα σου και παρόλο που έχεις επενδύσει πολλά πάνω σε ένα σχέδιο για να το δεις να πραγματοποιείται, αντιλαμβάνεσαι ότι πάει για φούντο και βάζεις σε εφαρμογή ό,τι plan b έχεις πρόχειρο. Ωστόσο μην νομίζεις πως τα δύσκολα πέρασαν γιατί συνεχώς θα σου στραβώνει κάτι και θα πρέπει να βγεις εκτός προγραμματισμού ειδικά σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, νομικά ζητήματα και ό,τι έχει να κάνει με το εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου σε προκαλούν όλη την ώρα οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου και όσο κι αν θέλεις να κρατήσεις ισορροπίες δεν θα αποφύγεις τους καβγάδες, ειδικά στον χώρο της δουλειάς. Με τους φίλους σου πάλι, θα έχεις κάποια θεματάκια, μάλλον γιατί παραγίνονται τοξικοί ώρες ώρες. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα πρέπει να αρχίσεις να διαχειρίζεσαι αλλιώς τα λεφτά σου, γιατί μάλλον θα χάσεις την μπάλα με τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, που θα ξεφυτρώνουν από το πουθενά. Βέβαια μπορείς να ελπίζεις πως θα γυρίσει υπέρ σου η όλη κατάσταση και θα σωθείς, από κάποια αναπάντεχη κληρονομιά, μία αποζημίωση, μία καινούρια οικονομική συμφωνία ή λεφτά που θα έρθουν από το ταίρι σου. Πάντως για να συντηρείσαι, μπορείς να ποντάρεις και στην δουλειά σου γιατί μία αυξησούλα, αχνοφαίνεται… Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, τα οικονομικά και τα αισθηματικά πάνε εντελώς ανάποδα από ό,τι τα περιμένεις ή τα θέλεις. Μπορεί να βρεθείς να χρωστάς, ενώ είχες τακτοποιήσει τα πάντα, αλλά δεν αποκλείεται εκεί που απελπίζεσαι, να σου σκάσει και μία κληρονομιά ή μία αστεράτη νέα συμφωνία. Η κατάσταση είναι παρόμοια στην ερωτική σου ζωή, αφού άλλον/ην θες, άλλος/η σε θέλει, για άλλον/η καίγεσαι, πιθανώς να έχεις και κάποιο απωθημένο και γενικώς χαμούλης, ενώ μπορεί να έχεις και κάποιον χωρισμό και λοιπές ακρότητες.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, δεν κρατιέσαι να κάνεις πραγματικότητα κάποια σχέδια που έχεις για το επαγγελματικό σου μέλλον, όμως κινείσαι ριψοκίνδυνα και παρορμητικά και έτσι μπορεί να έχεις άλλα αποτελέσματα από αυτά που στόχευες. Στην δουλειά ψυχανεμίζεσαι μεγάλες αλλαγές κι αυτό σου προκαλεί πρόσθετο άγχος. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, οι σοβαρές σχέσεις της ζωής σου που έχουν προβλήματα και το ξέρεις, αλλά κάνεις πως δεν το βλέπεις μάλλον πάνε προς το τέλος τους. Να προετοιμάζεσαι για χωρισμούς και λοιπούς αποχαιρετισμούς που όσο κι αν σε σοκάρουν ή σε πονέσουν μόνο για καλό θα είναι. Μην ξεχνάς ότι όσο ξαφνικά θα μείνεις μόνος/η κατάμονος/η , ακριβώς έτσι και θα μπουν στην ζωή σου νέα πρόσωπα. Έχεις σοβαρές πιθανότητες να ζήσεις τώρα έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Προς την διάλυση μπορεί να πάει και μία σημαντική σου συνεργασία, όμως κάποια άλλη σε περιμένει στην γωνία… Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, χώνεψε καλά πως το «ποτέ» και το «πάντα» είναι μεγάλες κουβέντες. Μοιραία, ξαφνικά και χωρίς να μπορείς να κάνεις το παραμικρό για να το αποφύγεις θα δεις κάποιες από τις σημαντικές σου σχέσεις να φτάνουν στο τέλος. Αν δεν χωρίσεις αυτές τις μέρες, θα δεις το άλλο σου μισό εντελώς αλλαγμένο και θα απορήσεις. Ωστόσο το νόμισμα έχει κι άλλη πλευρά και μπορεί να κεραυνοβοληθείς από έρωτα εκεί που κάθεσαι αμέριμνος/η. Το ίδιο σκηνικό θα παιχτεί και στις συνεργασίες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, τα απωθημένα και τα παράπονά σου φουντώνουν και σε κάνουν να ξεσπάς στο ταίρι σου με την παραμικρή ευκαιρία. Επίσης μπορεί να κάνεις πάρα πολλά έξοδα για την διασκέδαση και την καλοπέραση σου δημιουργώντας χρέη. Εάν είσαι του 2ου δεκαημέρου και είχες βαρεθεί ή σε είχαν κουράσεις κάποια τοξικά στοιχεία μέσα στην καθημερινότητα σου, μην αγχώνεσαι καθόλου, σύντομα θα δεις ή και θα προκαλέσεις αλλαγές. Στην δουλειά, στις συνήθειές σου. Μπορεί κάποιες να σε σοκάρουν ή εσύ να επιλέξεις πολύ ξαφνικά να την δεις αλλιώς. Ωστόσο, τουλάχιστον οι δικοί σου θα σε στηρίξουν σε όλα και όχι μόνο δεν θα έχεις κόντρες μαζί τους, αλλά μπορεί να σου παρέχουν ευκολίες, ακόμη και οικονομικές. Το βασικότερο είναι ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς που στην αρχή θα σε πανικοβάλουν. Ωστόσο είσαι αισιόδοξο πλάσμα και σύντομα θα προσαρμοστείς.Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, η καθημερινότητα σου θα αλλάξει ριζικά κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού κάποιες καταστάσεις σε είχαν κάνει να αναθεματίζεις από την ώρα που άνοιγες τα μάτια σου, κυρίως για θέματα δουλειάς. Αυτά θα διορθωθούν, αν και θα υπάρξει μια κάποια ένταση με τους συναδέλφους σου, αλλά έτσι είναι για να δεις καλό, πρέπει να σπάσεις αυγά. . Αν είναι πάντως να μην σε πρήζουν, ας μην σου μιλάνε και καθόλου. Εκτός κι αν βρεις μία εντελώς άλλη δουλειά. Μέσα σε όλα θα κόψεις και κάποιες κακές συνήθειες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, αρκετές θα είναι οι εντάσεις με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου και πολλοί οι καβγάδες σας. Περαστικά και πρόσκαιρα είναι όλα για αυτό και δεν υπάρχει λόγος για την τόση ανησυχία που σε έχει πιάσει. Προσοχή στα οικονομικά σου και περισσότερο στο πως διαχειρίζεσαι τα χρέη σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, κάποια γεγονότα θα σε κάνουν να αλλάξεις τα δημιουργικά σου σχέδια, αλλά και τον τρόπο που διασκεδάζεις. Ειδικά εάν επέμενες με εμμονή σε κάποιο σχέδιο το σύμπαν θα σε βγάλει με το έτσι θέλω σε τελείως άλλη κατεύθυνση κι αν δεν κάνεις πείσματα θα έχεις τέτοια επιτυχία που ούτε τη φαντάζεσαι. Σε ότι αφορά την διασκέδαση και την καλοπέραση σου, γίνεσαι άλλος άνθρωπος. Σταματάς χόμπι χρόνων μπαμ μπαμ κι αλλάζεις παρέες σε μία νύχτα. Τα ίδια συμβαίνουν και στα ερωτικά σου, αφού ρίχνεις τα μάτια σου σε άτομα που παλιότερα ούτε να τα φτύσεις, ενώ μπορεί να χωρίσεις αν έχεις ήδη ταίρι. Φυσικά μπορεί να σου σκάσει και ένας νέος κεραυνοβόλος έρωτας. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο, το ένα θα σου βρωμάει και το άλλο θα σου ξινίζει Αιγόκερε και με κανέναν και τίποτα δεν θα περνάς καλά. Νιώθεις πως χρειάζεσαι μια αλλαγή για να φχαριστηθεί κι εσένα η ψυχούλα σου, απλά δεν ξέρεις τι ακριβώς έχεις ανάγκη. Ανατροπές θα έχεις και στα ερωτικά σου, αφού κάτι χαζοφλερτ που συντηρείς λήγουν οριστικά, ενώ θα γνωρίσεις γκομενάκι που θα σε αναστατώσει όσο δεν πάει. Αν είσαι ρεζερβέ, μπορεί να παίξει χωρισμός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, οι καβγάδες δεν θα σου λείψουν στην καθημερινότητά σου και ειδικά στο χώρο της δουλειάς. Περισσότερα θέματα θα προκύψουν όμως στην ερωτική σου ζωή, αφού θέλεις να έχεις τον πρώτο λόγο και τον πλήρη έλεγχο σε όλα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, οι ισορροπίες στο σπίτι σου και οι σχέσεις με τους δικούς σου αλλάζουν μορφή με ταχύτητα αστραπής. Συμβαίνουν πολλά και ξαφνικά που ίσως δεν μπορείς να διαχειριστείς και για την οικογένεια σου αρχίζει μια νέα εποχή. Μετακομίσεις σε άλλο σπίτι ,άλλη πόλη, άλλη χώρα ή ακόμη και ήπειρο είναι πιθανές και παρόλο που δεν είναι εύκολο να πάρεις την απόφαση, θα το κάνεις το βήμα. Βέβαια μεγάλο πουσάρισμα σου δίνουν και τα οικονομικά σου που φαίνεται να πηγαίνουν καλά. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου αλλάζεις γειτονιά, σπίτι, πόλη, χώρα, τόπο διαμονής...Ή μπορεί να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις τη δική σου οικογένεια ή να φύγεις από αυτήν που ανήκεις. Δεν υπάρχει κάτι σίγουρο, όμως οπωσδήποτε θα βάλεις στοπ σε τοξικές καταστάσεις και ανθρώπους γιατί από την πολύ πίεση θα κάνεις μπαμ και φυσικά όλες τις κινήσεις θα τις κάνεις με τον δικό σου τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ψάρι του 1ου δεκαημέρου, θα κάνεις πολλά έξοδα για διασκέδαση, καλοπέραση ή για τα μάτια που αγαπάς, ενώ θα νιώσεις ορισμένες φορές πως μόνο όταν προσφέρεις εισπράττεις αγάπη. Στο χώρο της δουλειάς γίνονται πολλά στα μουλωχτά και αγχώνεσαι μήπως σε βρει κανένα άδικο. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, οι άλλοι κυρίως θα εντοπίσουν διαφορές, στον τρόπο που μιλάς, εκφράζεσαι και κινείσαι. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, ειδικά εάν στρώσουν κάποια θεματάκια που έχεις κι όλο προκαλούνται παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Προσοχή πρέπει να δείξεις και στη σχέση σου με τα αδέρφια σου ή άλλους συγγενείς, γιατί ένα ξαφνικό γεγονός μπορεί να γίνει αφορμή να απομακρυνθείτε ή και ναν κόψετε τελείως επαφές. Σε περιμένουν πάντως τυχερές γνωριμίες και φλερτ. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο, αλλάζεις σκεπτικό και έχεις την ανάγκη να μοιραστείς το νέο με όλον τον κόσμο. Το όλο θέμα στραβώνει από τη στιγμή που έχεις και την απαίτηση να συμφωνούν όλοι μαζί σου, γιατί διαφορετικά κάνεις τσαμπουκάδες και χαμούς. Από πλευράς σου αισθάνεσαι κομπλέ, οι γύρω σου όμως συγκρατούν με πολύ κόπο τα νεύρα τους. Καλό είναι να ηρεμήσεις λίγο και να μην γίνεσαι ακραίος/α.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved