AstroΤσαούσα 10/04-16/04: Κακή αρχή κάνουμε…

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroΤσαούσα 10/04-16/04: Κακή αρχή κάνουμε…

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, η εβδομάδα που αριβάρει μόνο εύκολη και χαλαρή δεν θα είναι κι αυτό γιατί με το καλημέρα σας, την πρώτη πρώτη κιόλας μέρα της, στις 10 του μήνα, έχουμε την σύνοδο ΆρηΚρόνου. Ναι, ναι αυτοί οι δύο που παραδοσιακά στην αστρολογία, ονομάζονται κακεργέτες, έρχονται και σμίγουν στο ζώδιο των Ιχθύων και θα ταλαιπωρήσουν αρκετά τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων, περισσότερο δε Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ψάρια. Απαιτήσεις, φασάριες, καβγάδες, ανασφάλεια, πίεση είναι λίγα μόνο από αυτά που φέρνουν μαζί τους. Το πράγμα θέλει υπομονή και ψυχραιμία, αν και όποιος/α είναι σωστός/η δεν χρειάζεται να φοβάται. Οι κατεργάρηδες όμως θα πάνε κακήν κακώς στον πάγκο τους. Στις 12 του μήνα πραγματοποιείται η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Κριό και ζωντανεύει το παρελθόν για τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων, ειδικά για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Συναντήσεις με παλιούς φίλους και γνωστούς, ειδήσεις και νέα πολυκαιρισμένα, αλλά που δεν τα γνώριζαν, όπως και ερωτικές επανασυνδέσεις είναι κάποια από αυτά που μπορεί να δώσει η όψη, όμως δεν θα λείψουν καθυστερήσεις, αναβολές και παρεξηγήσεις σε σημαντικές τους υποθέσεις.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 1ου δεκαημέρου τα οικονομικά θα σε αγχώσουν τρομερά αυτές τις μέρες και μπορεί είτε να έχεις ένα σωρό έξοδα και να χάσεις την μπάλα, είτε να εμπιστευτείς κάποιο φιλαράκι σου και να κλάψεις ένα σημαντικό ποσό που θα δανείσεις ή θα επενδύσεις. Γενικότερα από φίλους πρόκοψες κι αυτό θα έχει αντίκτυπο και στην διάθεσή σου. Επίσης με το αμόρε θα έχεις θέματα και θα γίνει αρκετά τοξική η κατάσταση μεταξύ σας. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου δεν σε πάει και τόσο καλά η εβδομάδα και ώρες ώρες θα γίνεσαι πολύ επιθετικός/η αφού έχεις μαζέψει μέσα σου νεύρα, θυμό, κόμπλεξ απωθημένα και όλα αυτά τα ωραία. Ψυχολογικά εννοείται ότι θα είσαι τα μαύρα σου τα χάλια, αφού δεν βλέπεις φως στο τούνελ που έχεις μπει και δεν σε ικανοποιεί τίποτα. Aν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, λόγω ανάδρομου είσαι σε μία φάση- αλλαγής ή τουλάχιστον επαναξιολόγησης και θα αλλάξεις κάποιες από τις αποφάσεις και τις προσωπικές σου επιλογές, αλλά μην το δένεις και κόμπο πως θα μείνεις πιστός/η στις καινούριες. Επίσης είναι πολύ πιθανό να έχεις μία κρούση από κάποιον πρώην ταίρι σου ή εάν είσαι τόσο θαρραλέος/α και το θέλεις πολύ να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση. Η κατάληξη ωστόσο, ακόμη κι αν τα ξαναβρείτε, είναι άγνωστη.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, η δουλειά και η καριέρα σου δεν σου προσφέρουν ακριβώς αυτό που λέμε χαρές. Αντιθέτως γίνονται πραγματάκια διάφορα και αλλαγές που για να τις καταπιείς θέλει πολύ κόπο. Θα σε ανησυχήσουν αρκετά και κάποια θέματα στο σπίτι ή σε σχέση με τους δικούς σου. Εσύ του 2ου δεκαημέρου, κάνεις ξεκαθαρίσματα στον φιλικό σου κύκλο και άνετα παίζει να απομακρύνεις από κοντά σου άτομα που δεν σου έχουν ξηγηθεί καλά ή τελοσπάντων δεν είναι σόι. Ούτε ήρεμα θα το κάνεις, ούτε και με τρόπο, μάλλον θα ξεσπαθώσεις και θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Για καινούριες γνωριμίες, ούτε λόγος. Δύσκολο, πολύ δύσκολο. Επίσης μάλλον θα πρέπει να θάψεις κάποιο από τα όνειρα σου γιατί δεν σου βγαίνει με τίποτα. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο ζεις με τις αναμνήσεις του παρελθόντος αυτόν τον καιρό και έχεις ένα μόνιμο ύφος νοσταλγικό και μελαγχολικό. Από την άλλη δεν αποκλείεται και να κλείσεις παλιούς λογαριασμούς και να ξεφορτωθείς ψυχολογικά βαρίδια. Επανεμφάνιση μπορεί να κάνει και κάποιο πρώην ταίρι ή να μπεις εσύ στην διαδικασία να το ψάξεις, διακριτικά όμως, μην σε πάρει και πρέφα και σου πέσουν τα μούτρα…

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Τα έχεις δει όλα όπα, σε ό,τι έχει να κάνει με τα σχέδια σου για την δουλειά ή τις σπουδές σου και σχεδόν δεν μπορείς να αντιδράσεις, Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου. Καλά για να πάρεις πρωτοβουλίες ή αποφάσεις, το ξεχνάς. Σε έχουν ψυχοπλακώσει άγχη, φοβίες και ανασφάλειες, ενώ σκέφτεσαι μήπως τελικά πρέπει να αλλάξεις κι εσύ μυαλά και θεωρίες. Πάντως για να το συζητήσεις και πολύ δεν είσαι, αφού πίσω από ό,τι σου λένε ψάχνεις να δεις τι κρύβεται και δεν εμπιστεύεσαι κανέναν για να του ανοιχτείς. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου πολλά τα εμπόδια στην δουλειά σου και μάλλον δεν είναι η τυχερή σου εβδομάδα για να χτίσεις καριέρα. Προαγωγές, συμφωνίες και επαγγελματικά ανοίγματα μπαίνουν στον πάγο ή χαλάνε λόγω εμποδίων και μάλλον θα πρέπει να τα ξεχάσεις οριστικά. Αν έχεις επίσημη σχέση, γάμο, αρραβώνα κλπ κλπ ίσως και εκεί να υπάρξουν προβλήματα, πιθανώς και διάλυση. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαημέρου τα reunions με παλιούς φίλους και γνωστούς δίνουν και παίρνουν, ενώ αν είχες παρεξηγηθεί με κάποιον είναι ευκαιρία να τα ξαναβρείτε. Βέβαια δεν αποκλείεται να υπάρξουν με άλλα άτομα από την παρέα καινούριες παρεξηγήσεις. Πιθανώς να μάθεις και κάποια μπαγιάτικα νέα ή κουτσομπολιά που αγνοούσες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Κουμπωμένος/η είσαι απέναντι στα φιλικά σου πρόσωπα και δεν χαρίζεις την εμπιστοσύνη σου σε κανένα από αυτά , Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου . Λόγω εμμονών, απωθημένων κι άλλων τέτοιων «ωραίων» που κουβαλάς μάλλον θα κοιτάξεις να τους χειριστείς εσύ πρώτος/η και θα ξεδιπλώσεις τα τοξικά σου ταλέντα. Αν μεταξύ σας παίζουν και οικονομικά πάρε δώσε, σου είναι ακόμη πιο εύκολα. Πάντως έχε το νου σου γιατί από λεφτά κι εσύ θα έχεις έλλειψη ή θα αναγκαστείς να κάνεις περικοπές εξόδων, οπότε μην το παίζεις πονηρός/η. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, μην περιμένεις και ιδιαίτερα μεγάλη πρόοδο στα σχέδια που κάνεις στην δουλειά ή τις σπουδές σου, ενώ δεν φαίνεται να πηγαίνουν καλά ούτε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ή νομικές υποθέσεις. Αν σκεφτόσουν να κάνεις κάποιο ταξίδι ή να ξεκινήσεις μαθήματα, απλά το ξεχνάς. Αν όχι, τότε μάλλον θα μετανιώσεις την ώρα και την στιγμή που τα ξεκίνησες. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο θα ασχοληθείς με παλιές υποθέσεις στη δουλειά ή θα πρέπει να ξανασυνεργαστείς με ένα άτομο που ήδη έχετε δουλέψει κάποια στιγμή μαζί στο παρελθόν. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για καινούριες συμφωνίες, όμως μπορείς να κάτσεις να ξαναδείς τους στόχους σου και το τι ζητάς εσύ από πλευράς σου. Αν κάποια ήταν στα σκαριά, μάλλον θα αργήσει να κλείσει, ενώ μπορεί και να χαλάσει στο πάρα πέντε.

ΛΕΩΝ ♌

Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, η καριέρα και η δουλειά σου σου προσφέρουν μόνο άγχος και στρες κι αυτό γιατί συνεργάτες έχουν βρει τα κουμπιά σου και σε χειρίζονται κατά πως θέλουν. Η συμπεριφορά τους περίεργη και οι κινήσεις τους μάλλον ύπουλες και πονηρές. Αν έχεις σχέση, το έτερον ήμισυ κινείται παρομοίως και σε φτάνει στα όρια σου και ταυτόχρονα σε αυτά της κατάθλιψης. Αν είσαι σόλο, κάποιο φλερτ που νομίζεις ότι πηγαίνει καλά, θα σου δώσει μεγάλη πίκρα. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, προσπάθησε να ελέγξεις τις αντιδράσεις με όποιον και ό,τι θεωρείς ότι σε βλάπτει, γιατί τα σενάρια εκδίκησης που κάνεις είναι τρομακτικά. Στα άκρα φτάνουν τα πράγματα με το ταίρι σου και μόνο γλυκές και ρομαντικές σκέψεις δεν κάνεις για τους δυο σας. Οικονομικώς υπάρχουν επίσης θέματα που θέλουν λεπτούς χειρισμούς, για να μην βρεθείς σε αδιέξοδο ή στον άσσο. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου θα επανεξετάσεις τα σχέδια σου για τη δουλειά ή τις σπουδές σου και όποια απόφαση πάρεις είναι βέβαιο πως θα σε πάει καρφί στην κορυφή. Επίσης μπορεί να ξεκινήσεις και πάλι να ασχολείσαι με κάτι που είχες αφήσει στη μέση, π.χ. μία ξένη γλώσσα! Αν ετοιμάζεσαι για ταξίδι, τσάμπα ο κόπος σου γιατί το πιο πιθανό είναι να ματαιωθεί. Αν αναγκαστείς να το κάνεις φρόντισε να προσέχεις τα πράγματα σου και κυρίως σημαντικά προσωπικά σου έγγραφα, εισιτήρια κλπ. Εκτός βέβαια αν πας σε προορισμό που γνωρίζεις από παλιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Θέλεις πολύ να ξεφύγεις από την μονότονη ρουτίνα σου και να κάνεις σχέδια και όνειρα για το μέλλον, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, αλλά η σκληρή σου καθημερινότητα και οι αλλαγές που γίνονται μέσα σε αυτήν δεν θα σε αφήσουν σε χλωρό κλαρί. Μαυρίλα μάλλον θα πέσει και στις φιλικές και τις ερωτικές σου σχέσεις και μάλλον θα νιώθεις πως όλοι, όσοι θεωρούσες δικά σου άτομα, μάλλον παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου ή μπορεί να θέλεις εσύ να τους ξεκόψεις, ακόμη και να τους τρελάνεις με παιχνίδια μυαλού. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα παιχτούν διάφορα δράματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου θα σε εξοντώσουν συναισθηματικά με τις απαιτήσεις και την σκληρή τους στάση και μάλλον θα νιώσεις απογοήτευση και ανασφάλεια για το ρόλο που παίζεις εσύ στην ζωή τους. Εννοείται πως έχεις αυξημένες πιθανότητες για χωρισμό και γενικότερα διάλυση και μηδαμινές για να μπει κάτι καινούριο και καλό στην ζωή σου αυτή την περίοδο. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου επιστρέφουν καθυστερημένα δανεικά, αρχίζει να αποδίδει μία παλιά επένδυση ή κλείνεις επιτέλους μία συμφωνία που σε ταλαιπωρεί καιρό. Αν σου ζητήσουν ή σου προτείνουν κάτι από τα παραπάνω τώρα, ούτε να το σκέφτεσαι. Εξελίξεις και γιατί όχι και μία επανασύνδεση μπορεί να έχεις με κάποιον/α που δεν έχεις καταφέρει μέχρι στιγμής να ξεπεράσεις. Αν είσαι σε σχέση, επανεμφανίζονται παλιά προβλήματα και παράπονα που έχεις από το ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, στην ζωή σου αυτές τις μέρες όχι απλά δεν λείπουν, αλλά μάλλον περισσεύουν τα έντονα συναισθήματα, τα πάθη και οι ίντριγκες, ειδικά με το άλλο σου μισό. Εύκολα μπορούν να πάνε τα πράγματα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου από το ένα άκρο στο άλλο κι εκεί που ζαχαρώνετε να αρχίσετε τους καβγάδες και να βγάλετε ο ένας στον άλλον τον χειρότερο εαυτό σας. Αν κάνεις τώρα μία γνωριμία, θα κολλήσεις άσχημα, ειδικά όσο περισσότερο σε παίζει η άλλη πλευρά. Ζόρικα είναι τα πράγματα και με τους φίλους σου, αφού κι από εκεί χαρές και κέφια δεν θα δεις. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, έχεις από την μία χίλιες υποχρεώσεις να φέρεις εις πέρας στην δουλειά και την καθημερινότητα σου και εκατομμύρια εμπόδια και προβλήματα να σε δυσκολεύουν. Παίξε safe και μην κάνεις μαγκιές και πονηριές γιατί θα γυρίσουν εις βάρος σου, ούτε και να ξεκινήσεις το οτιδήποτε καινούριο, πχ στην δουλειά, γιατί είναι καταδικασμένο σχεδόν να αποτύχει. Πολύ προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε θέματα υγείας και μάλλον θα αναγκαστείς να κόψεις απολαυστικές συνήθειες που όμως είναι βλαβερές. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο θα δεις μπροστά σου αυτόν τον καιρό όποιον ξέρεις και δεν ξέρεις και δεν μιλάμε για τυχαίους/ες, αλλά για πρώην ερωτικά ταίρια αξεπέραστα και σημαντικότατους παλιούς συνεργάτες. Ίσως κιόλας με κάποιους/ες να το πάτε πάλι από την αρχή, αν με εννοείς… Σε υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες, πρόσεχε τα λόγια και τις παρεξηγήσεις, ενώ μπορεί να βγουν στην φόρα παλιά λάθη και να πρέπει θέλοντας και μη να τα συζητήσεις και να βρεθούν λύσεις.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Τα του σπιτιού σου σε έχουν αποτρελάνει, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, κι αυτό γιατί συμβαίνουν διάφορα με τους δικούς σου που αντί να τα λύσετε ωραία και καλά και να πάτε παρακάτω, είναι λες και ξύνουν πληγές από το παρελθόν και βγάζετε όλοι στην φόρα τα παράπονα και τα απωθημένα σας. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου επίσης κινούνται στην σφαίρα του παρασκηνίου και πολύ πιθανό είναι στο άμεσο μέλλον να ανακαλύψεις πολλά που δεν γνώριζες και να αλλάξουν οι ισορροπίες. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου η ερωτική σου ζωή δεν πάει και πολύ καλά. Με το ταίρι σου θα υπάρχουν όλο μούτρα και καβγάδες, ενώ κάποιος/α που γνώρισες πρόσφατα, αν είσαι μόνος/η, μάλλον θα σου ρίξει πόρτα και θα την φας μες στην μούρη κιόλας. Γενικότερα το όποιο κέφι σου και η καλή σου διάθεση θα πάνε έναν μεγάλο περίπατο. Δυσκολίες θα έχεις και με τα παιδιά σου, ενώ μπορεί να αφοσιωθείς σε σοβαρά θέματα που τα αφορούν και να μην έχεις για τίποτα άλλο μυαλό και χρόνο. Εάν είσαι του 3ου δεκαημέρου θα ασχοληθείς με μία παλιά υπόθεση στην δουλειά ή μπορεί κιόλας να λύσεις ένα πρόβλημα της καθημερινότητας που σου τρώει τη ζωή και σε ταλαιπωρεί αφάνταστα καιρό τώρα. Από την άλλη είναι στο πρόγραμμα καθυστερήσεις, αναβολές, λάθη απροσεξίας ή βιασύνης, αλλά και βλάβες στον εξοπλισμό σου και για αυτό, τα σημαντικά τουλάχιστον, δεν θα πρέπει να τα αφήνεις για τελευταία στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, πολλά και διάφορα θα ακούσεις και θα δεις στον χώρο της δουλειάς σου ή μπορεί να σου μεταφέρουν συνάδελφοι, όμως εσύ θα πρέπει να μην βιαστείς να ανοίξεις το δικό σου στόμα, όσοι ψύλλοι κι αν σου μπουν στα αυτιά. Αντιθέτως θα πρέπει με τον τρόπο σου να κοιτάξεις να ψαρέψεις ό,τι μπορείς για να είσαι ένα βήμα μπροστά. Επίσης καλό θα ήταν να μην κολλά εμμονικά με κάποια σχέδια που κάνεις και βλέπεις ότι δεν σου βγαίνουν, γιατί μπορεί να χάσεις άλλες ευκαιρίες. Με αδέρφια και λοιπούς συγγενείς ίσως να έχεις θεματάκια. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σε περιμένουν δύσκολες στιγμές, διαφωνίες, καβγάδες και εντάσεις στο σπίτι σου και θα είναι τουλάχιστον αφελές από πλευράς σου να περιμένεις την κατανόηση των δικών σου. Σε κάποια θέματα θα αναγκαστείς να πάρεις σκληρές αποφάσεις και να βάλεις σαφή όρια. Οι μέρες δεν ευνοούν συμφωνίες για κάποιο ακίνητο κι όσο κι αν τις σπρώχνεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις εμπόδια. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο θα ξαναβρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα που είχες καιρό να δεις. Στην διασκέδαση σου θα προτιμήσεις παλιές δοκιμασμένες επιλογές και θα περάσεις ζάχαρη. Αν τώρα έχεις εύκαιρο και κανένα παλιό δημιουργικό σχέδιο βάλτο μπροστά γιατί αν είναι να πετύχει, τώρα θα το κάνει. Στην ερωτική σου ζωή ετοιμάσου να υποδεχτείς το μετανιωμένο πρώην ταίρι σου να σου ζητά γονατιστό μία δεύτερη ευκαιρία. Αν είσαι ήδη σε σχέση, μάλλον θα παρεξηγηθείτε με το άλλο σου μισό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Βραχνάς σου έχουν γίνει τα οικονομικά σου, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, και περισσότερο η διαχείριση των χρεών σου. Πιθανώς να βλέπεις πως κάποιοι διακανονισμοί δεν σε συμφέρουν καθόλου όπως είναι, μην σου πω σε βάζουν και μέσα. Μία συμφωνία που ετοίμαζες και περίμενες πιθανότατα να αλλάξει την τελευταία στιγμή κι όπως θα καταλήξει δεν θα σου αρέσει. Μάλλον θα πρέπει άμεσα να δεις τι άλλες εναλλακτικές έχεις. Στην ερωτική σου ζωή γίνεσαι τρομερά κτητικός/η με το άτομο που γουστάρεις και μάλλον θα του κάνεις την ζωή πατίνι με την ελεγκτική σου συμπεριφορά και τις υπερβολικές σου αντιδράσεις. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, οι καβγάδες θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου και τα λόγια που θα λες σκληρά σαν πέτρα και πικρά σαν λεμόνι. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου και να τις αποφεύγεις όσο μπορείς όταν βράζεις από νεύρα και θυμό. Με τα αδέρφια σου ή άλλους συγγενείς ίσως παιχτεί ένα δυσάρεστο σκηνικό και απομακρυνθείτε. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου θα ασχοληθείς με τα οικογενειακά σου και κυρίως με προβλήματα που προϋπήρχαν, όμως τώρα θα βρεθεί λύση και θα είστε κι όλοι ικανοποιημένοι. Επίσης μπορεί να κλείσεις μία συμφωνία που αφορά την ακίνητη περιουσία σου και μέχρι τώρα δεν είχε κάτσει, η οποία καθόλου άσχημα δεν θα σου πέσει. Σε καμία περίπτωση μην ξεκινήσεις τώρα προσπάθειες για κάποια καινούρια, γιατί εκτός από καθυστερήσεις και εμπόδια, και να την κλείσεις στο τέλος, θα τη μετανιώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Επιβάλλεσαι με κάθε μέσον και τρόπο σε όλους γύρω σου, Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, και σε όποιον/α δεν αρέσει, είσαι έτοιμος/η να δείξεις την κόκκινη κάρτα. Αρχικά θα ξεκινήσεις με άτομα της οικογένειας στο και προκειμένου να μπει ένα τέλος σε διάφορες προβληματικές καταστάσεις θα είσαι απόλυτος/η και θα θέσεις μέχρι και τελεσίγραφα. Τον έλεγχο θα κοιτάξεις να πάρεις και στις συνεργασίες σου, αλλά και απέναντι στο άλλο σου μισό. Το πιο πιθανό είναι πως με τον άλφα ή βήτα τρόπο θα τα καταφέρεις, όμως η απέναντι πλευρά θα νιώσει την πίεση και άγνωστο πως θα αντιδράσει μελλοντικά. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου κοίτα και μαζέψου στα οικονομικά σου, γιατί διαφορετικά το σύμπαν θα σου κόψει μαχαίρι τις πολλές πολλές σπατάλες και τα αχρείαστα έξοδα. Δεν είναι καιρός για να παίρνεις ρίσκα, ενώ μπορεί να μην σου έρθουν και λεφτά που ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρα. Κάποια αύξηση σίγουρα δεν παίζει κι αν τολμήσεις να την ζητήσεις, θα εξελιχθούν άσχημα τα πράγματα. Εννοείται πως παράλληλα θα φουντώσουν και οι συναισθηματικές σου ανασφάλειες, αφού νιώθεις πως δεν έχεις κανέναν άνθρωπο να στραφείς για βοήθεια. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου όλο συναντήσεις, τυχαίες ή και όχι, θα έχεις με παλιούς γνωστούς και φίλους, ενώ θα μάθεις και αρκετά νέα και ειδήσεις περασμένες, που όμως εσύ αγνοούσες. Επίσης μπορεί να λήξουν παρεξηγήσεις με αδέρφια και άλλους συγγενείς ή να αποκτήσεις ένα μεταχειρισμένο όχημα. Ωστόσο, στην επικοινωνία σου καλό είναι να φιλτράρεις τα λόγια σου πριν μιλήσεις, αλλά και όσα ακούς, για να μην έχεις καινούριες παρανοήσεις, μούτρα και καβγαδάκια.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ψάρι του 1ου δεκαημέρου, μέσα σου παλεύεις με τις ανασφάλειες και τα άγχη σου, ενώ φέρνεις διαρκώς στην μνήμη και την σκέψη σου τα λάθη του παρελθόντος και μπλοκάρεις ακόμη χειρότερα. Δυστυχώς δεν μπορείς να εκφράσεις όλα αυτά που νιώθεις κι έτσι η επικοινωνία με τους γύρω σου είναι για άλλη μια φορά προβληματική, ενώ παίζει και το σενάριο να φοβάσαι να μιλήσεις ή να μην μπορείς να εμπιστευθείς κανέναν. Στην δουλειά θα υπάρχει αρκετό τρέξιμο, όμως εσύ θα πηγαίνεις με ρυθμούς χελώνας, αφού ψυχολογικά έχεις τα χάλια σου. Πρόσεχε λίγο παραπάνω την υγεία και τον εαυτό σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, sorry αλλά δεν παλεύεσαι με τίποτα αυτή την εβδομάδα, κι όποιος/α παραμείνει δίπλα σου μάλλον σε αγαπάει και σε εκτιμάει πάρα μα πάρα πολύ. Εκτός που οι απαιτήσεις χτυπάνε ταβάνι, ζητάς όσα θέλεις με πολύ άσχημο και απαιτητικό τρόπο. Οι ευαισθησίες και οι συναισθηματισμός σου μάλλον σε έχουν εγκαταλείψει και με ψυχρή λογική θα δώσεις τέλος, αν κρίνεις πως έτσι πρέπει να γίνει, σε μία ερωτική σχέση ή μία σημαντική σου συνεργασία. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου μάλλον θα σου έρθουν λεφτά που περίμενες και έχεις βαρεθεί να τα περιμένεις τόσο καιρό. Μπορεί να είναι μία αύξηση που σου είχαν υποσχεθεί ή λεφτά που σου χρωστάνε. Πάντως ό,τι κι να είναι, εννοείται καλοδεχούμενο.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved