AstroΤσαούσα 06/03-12/03: Όλο μανούρες και ψέματα

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Έμμα Ριζοπούλου
AstroΤσαούσα 06/03-12/03: Όλο μανούρες και ψέματα

Με την σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 8/3 ξεκινούν οι όψεις της εβδομάδας και είναι σαν να λέμε η χαρά του ψεύτη. Θα δοθούν μεγάλες υποσχέσεις, που ασφαλώς και δεν θα κρατηθούν, ενώ πολλοί θα κοιτάξουν με όμορφα λόγια να εκμεταλλευτούν πρόσωπα και καταστάσεις. Γενικότερα, η κρίση μας θα είναι θολή και οι παρεξηγήσεις εύκολες. Οι μεγάλοι ριγμένοι είναι τα Μεταβλητά του 3ου δεκαημέρου. Το καλύτερο μας το φυλάει στις 10/03 με το τετράγωνο του Άρη από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Καβγάδες και εντάσεις άνευ προηγούμενου αναμένονται για τα Σταθερά του 2ου δεκαημέρου και μάλιστα το κακό θα τους βρίσκει στα ξαφνικά και απροετοίμαστους. Χαρούμενη νότα την ίδια ημέρα είναι το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό λίγο πριν γίνει η Νέα Σελήνη του μήνα, στα Ψάρια φυσικά. Καινούριες αρχές, γεγονότα και εξελίξεις θα υπάρξουν, καλό είναι όμως να λείπουν η υπεραισιοδοξία και η επιπολαιότητα. Επηρεάζει περισσότερο Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί τέλος τέλος του 2ου δεκαημέρου ή αρχές αρχές του 3ου. Κι επειδή μία Νέα Σελήνη και δύο όψεις δεν είναι αρκετά για μία ημέρα, επίσης στις 10/03 ο Ερμής μετακομίζει στον Κριό. Η σκέψη μας και η επικοινωνία μας αποκτά σπιρτάδα και ταχύτητα. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι θα δουν να προχωράνε σημαντικά ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ κουτί τους κάθεται και το εξάγωνό του με τον Πλούτωνα στις 11/03 που τους δίνει παρατηρητικότητα και θα βγάλει και πολλά κρυφά στην φόρα. Τέλος, η Αφροδίτη στις 11 θα πάει κι αυτή στους Ιχθύς, ζώδιο της έξαρσής της, και θα χαρίσει τα καλούδια της σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα πιο πολύ στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριέ του 1ου δεκαημέρου εκτός του ότι αρκεί μία ματιά με τους φίλους σου για να επικοινωνήσετε, με κάποιον τρόπο τους κάνεις και σου τα ξερνάνε όλα από τα προσωπικά τους μέχρι μυστικά τρίτων. Πρόσεχε ωστόσο, μήπως κι εσύ τσιμπήσεις κάποιο δόλωμα και πεις παραπάνω από όσα χρειάζονται. Θα κάνεις και μία πολύ δυνατή γνωριμία με άτομο κάτσε καλά από άποψη ισχύος και κύρους. Στα κρυφά μπορεί να ψήσεις και κανένα παράνομο love story, διαφορετικά ίσως σε φάει η νοσταλγία για τους χαμένους σου έρωτες. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, μία φιλία σου τελειώνει άδοξα και επεισοδιακότατα λόγω καβγάδων, ίσως και για κάποιο οικονομικό ζήτημα ή πάρε δώσε που είχες με την άλλη πλευρά. Βεβαίως μπορεί να πάρεις ανάποδες και γιατί για καιρό ανεχόσουν πολλά και διάφορα τοξικά. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, η ψυχολογία σου είναι λίγο ό,τι να 'ναι στις αρχές της εβδομάδας και σκέφτεσαι τα πράγματα με τον εντελώς λάθος τρόπο, ενώ μόνιμα είσαι κουρασμένος/η από όλους και όλα. Πάντως οι πιθανότητες να βρεις την χαμένη σου αισιοδοξία και να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι για το μέλλον με κέφι είναι με το μέρος σου.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Εσύ, Ταύρε του 1ου δεκαημέρου, έχεις μεγάλα και σπουδαία σχέδια για την δουλειά και την καριέρα σου, όμως φαίνεται πως σου κόβει αυτή την φορά και δεν τα βγάζεις φόρα παρτίδα. Αντιθέτως, τα δουλεύεις στο μυαλουδάκι σου, καταστρώνεις τα σχέδιά σου και βρίσκεις συμμάχους, ενίοτε εξολοθρεύεις και εχθρούς και τους έχεις όλους του χεριού σου. Θα πας μπροστά και μπράβο σου! Η εβδομάδα φέρνει και καινούριες γνωριμίες, αρκετά αξιόλογες, ενώ μπορεί μέσω του κύκλου σου να βρεις το επόμενό σου ταίρι, αν έχεις βγει στην γύρα και το ψάχνεις, εκτός κι αν αρχίσετε να το βλέπετε διαφορετικά το μεταξύ σας εσύ και ένας/μία φίλος/η σου. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, έρχεται τσουνάμι, σεισμός και καταποντισμός σε μία σημαντική σου συνεργασία. Όχι απλά θα διαλυθεί, αλλά θα γίνεται και μαλλιοκούβαρα. Έτσι φαντασμαγορικά, ίσως αποφασίσεις να φύγεις και από το ταίρι σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου ή που κάποιος/α φίλος/η σε εκμεταλλεύεται και σε έχει φλομώσει στα ψέματα ή που θα γνωρίσεις ένα άτομο το οποίο θα θελήσεις να κάνεις κολλητό/η και στο τέλος θα σου την φέρει. Άσε τον χρόνο να σου δείξει περί τίνος πρόκειται, στην αρχή όλοι καλοί είμαστε. Παρόλα αυτά θα σου έρθουν και γνωριμίες πραγματικά αξιόλογες.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ένας από τους μεγαλύτερους στόχους σου είναι να καταφέρεις να κάνεις πραγματικότητα τα σχέδια που έχεις καταστρώσει για το επαγγελματικό σου μέλλον ή τις σπουδές σου και επειδή βλέπεις πως ολομόναχος/η, δεν θα έχεις την προκοπή που θέλεις, απευθύνεσαι για βοήθεια στους φίλους σου. Ασφαλώς και θα κοιτάξεις να κάνεις γνωριμίες με «χρήσιμα» και ισχυρά άτομα και σίγουρα θα καταφέρεις να προσκολλήσεις, αφού είσαι μανούλα στις δημόσιες σχέσεις. Ευκαιρίες καριέρας θα σου παρουσιαστούν εδώ κοντά, όπως και ένα ειδύλλιο με κάποιον συνεργάτη. Βέβαια μπορεί και να πάρεις απόφαση να επισημοποιήσεις την σχέση σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, πολλά από τα σχέδιά σου δεν σου βγαίνουν με την καμία ή υπάρχουν αλλαγές και αναβολές που φέρνουν τα πάνω κάτω. Εκτός που είσαι έξαλλος/η με ό,τι γίνεται, είσαι και στο τσακ να τα παρατήσεις όλα και να μην ξανασχοληθείς. Ταξίδια, μαθήματα κλπ ξέχνα τα ή αν τα κάνεις, να το περιμένεις, πως θα είναι χάλια και θα συγχυστείς επίσης. Εσύ του 3ου δεκαημέρου έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα στο χώρο της δουλειάς, γιατί πολλές υποσχέσεις θα σου δώσουν, όμως μάλλον σε καλοπιάνουν για να σε εκμεταλλευτούν και να σε ξεζουμίσουν. Σε νέες συνεργασίες, που πιθανώς να σου προτείνουν αυτή την περίοδο, μην είσαι καλόπιστος/η και χαλβάς/τζου. Ζήτα αποδείξεις και ονόματα, πριν συμφωνήσεις σε οτιδήποτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Στα μέσα και στα έξω είσαι στο χώρο της δουλειάς, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου και δεν αφήνεις κουβέντα να πέσει κάτω, χωρίς να την ξεψαχνίσεις, προσπαθώντας να μαζέψεις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις. Κάπως έτσι είναι πολύ πιθανό να κλείσεις μία συμφωνία που θα σου δώσει καλά κέρδη. Επίσης μπορεί να γίνεις κολλητάρι με κάποιο σημαντικό πρόσωπο και να λύνεις και να δένεις… Γενικότερα θα περάσεις καλά και θα είσαι πιο αισιόδοξος/η, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και ένα ταξιδάκι, πιθανώς παρέα με το ταίρι σου. Αν δεν συνοδεύεσαι, ,μην μου σκας! Εκεί που θα πας θα γνωρίσεις τον επόμενο σου έρωτα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου πιθανότατα να χάσεις χρήματα από κάποια επένδυση ή δουλειά που θα προσπαθήσεις να ξεκινήσεις και μάλλον υπαίτιος θα είναι ένας φίλος σου. Εκτός κι αν εσύ τον πάρεις στον λαιμό σου. Γεγονός είναι πάντως πως θα τα σπάσετε οριστικά και αμετάκλητα. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, καταπιάνεσαι με πολλά στην προσπάθεια σου να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να αποκτήσεις γνώσεις και εμπειρίες, όμως στο τέλος μάλλον δεν θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις τίποτα. Ή θα βαρεθείς ή θα μετανιώσεις ή που άλλα θα σου έχουν τάξει κι αλλιώς θα σου βγουν. Ό,τι έχει να κάνει επίσης με ταξίδια, το εξωτερικό ή και νομικές υποθέσεις θα πάνε τόσο στραβά, που δεν φαντάζεσαι. Απογοήτευση!

ΛΕΩΝ ♌

Έχεις στόχους, Λιοντάρι του 1ου δεκαήμερου, και δεν θα ησυχάσεις εάν δεν τους κατακτήσεις έναν προς έναν, γιατί όχι και να τους ξεπεράσεις! Κι αυτό θα συμβεί οπωσδήποτε, αφού έχεις τις πλάτες ενός σημαντικού συνεργάτη που σε σπρώχνει προς την σωστή κατεύθυνση και θα ανοίξεις διάπλατα τα φτερά σου. Θα μάθεις πολλά και θαυμαστά πράγματα, θα αποκτήσεις πολύτιμες εμπειρίες και με λίγα λόγια τρέμε κόσμε! Σούπερ πάνε και τα ερωτικά σου και ειδικά το κρεβάτι σου είναι αυτό που θα πάρει φωτιά. Πρόσεξε τα καβγαδάκια λόγω ζήλιας και τα μπλεξίματα με πρώην. Μην τα ξαναλέμε, ξαναζεσταμένο φαγητό κλπ, κλπ… Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, μπορεί τώρα να χωρίσεις με το άλλο σου μισό, αφού γίνει το σχετικό πανηγύρι και τα κάνετε όλα γυαλιά καρφιά. Ή χωρίζεις ή δεν χωρίζεις, λέμε! Καλά στις συνεργασίες, δεν το συζητώ, θα γίνεις χαμός και θα χαλάσουν και θα έχεις να θυμάσαι σκηνικά απείρου κάλους, καθώς δεν θα τις λήξεις στο ήσυχο. Εσύ του 3ου δεκαημέρου θα κάνεις, μάλλον, μάταιες προσπάθειες να συμμαζέψεις τα χρέη και τις οφειλές σου, όμως μόνο για τέτοια δεν είναι το μυαλό σου αυτή την στιγμή. Μπορείς, ωστόσο, να ελπίζεις πως ίσως σου κάτσει κάποια κληρονομιά ή αποζημίωση. Απογοητεύσεις σε περιμένουν και στα ερωτικά σου και διάφορα σκηνικά θα σου ξυπνήσουν, για τους λάθος λόγους, εμμονές και απωθημένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Την κοιτάς και την παρακοιτάς, μην σου πω, την δουλίτσα σου, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, για αυτό και φέρνεις κοντά σου τα σωστά πρόσωπα και έχεις τις σωστές πληροφορίες, ώστε να οργανώσεις και εσύ τις κινήσεις σου βάσει σχεδίου, όχι στα τυφλά. Κάπως έτσι καταλήγεις, να ξέρεις, να πάρεις ένα μπόνους ή μία προαγωγή, που σημαίνει ότι στα ταμεία σου μπαίνουν λεφτά και ίσως να σκεφτείς σοβαρά να κάνεις και κάποια επένδυση. Ερωτικά επίσης παίρνεις τα πάνω σου, αφού με τον/την σύντροφό σου είστε σαν τα πιτσούνια. Μες στα μέλια και στα σιρόπια και δεν σας σκιάζει φοβέρα καμιά, εσείς έχετε την αγάπη σας. Αν μέχρι τώρα είσαι μόνος/η, αριβάρει καινούριο αμόρε και σκάει κι εσένα το πικραμένο σου χειλάκι. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, καλού κακού κράτα αποστάσεις από όλους και όλα στην δουλειά, γιατί μια λάθος κουβέντα και τους έφαγες. Σου έχουν παραδημιουργήσει εμπόδια και σου έχουν κάνει χαλάστρες σε ό,τι αφορά την εξέλιξη σου και τόσο θέλεις ακόμη για να τα βροντήξεις όλα και να ξεχάσουν αυτά που ήξεραν. Μπορεί κιόλας με το μπραφ που θα κάνεις να μπουν τα πράγματα στην θέση τους κι εσύ να αισθανθείς καλύτερα. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, είσαι το μεγάλο θύμα των ημερών, αφού οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου σε δουλεύουν ψιλό γαζί και σου λένε ένα σωρό ψέματα και υπερβολές για να σε έχουν του χεριού τους και να σε κάνουν ό,τι θέλουν. Άσε δε τα λόγια τα μεγάλα και τις υποσχέσεις, περιττό να σου πω πως είναι του αέρα. Σε καινούριες σχέσεις και συνεργασίες μην βιαστείς να ανέβεις στον έβδομο ουρανό, θα γκρεμοτσακιστείς σύντομα.

ΖΥΓΟΣ ♎

Τα όρια του μεταφυσικού αγγίζει η επικοινωνία που έχεις με το ταίρι σου, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, αφού πλέον συνεννοείστε με ένα βλέμμα. Θα παίξουν πάντως και πολλές ερωτικές εξομολογήσεις, και όχι μόνο μεταξύ σας, και θα μάθετε ο ένας για τον άλλον πολλά και διάφορα που όμως θα σας φέρουν πιο κοντά. Εάν είσαι ελεύθερος/η, μία μοιραία γνωριμία σε περιμένεις αυτές τις μέρες και το άτομο που θα μπει στην ζωή σου μπορεί να την αλλάξει εντελώς. Πολύ πιθανό να συμβεί στο χώρο της δουλειάς σου ή σε κάποιο άλλο μέρος που κινείσαι καθημερινά. Επίσης μπορεί να κλείσεις μία καινούρια επαγγελματική συμφωνία και να δεις ένα από τα δημιουργικά σου σχέδια να γίνεται πραγματικότητα. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, δεν την βλέπω και πολύ καλά την σχέση σου, αφού θα φτάσουν τα πράγματα στα άκρα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και θα βουτηχτείτε λόγω ζήλιας ή εξαιτίας εμμονών και απωθημένων. Άπατο θα πάει και κάποιο φλερτ σου, αν είσαι ελεύθερος/η και μάλιστα ο τρόπος που θα λήξει θα σε εξοργίσει. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, σταμάτα να παίρνεις μέρος σε κουτσομπολιά στο γραφείο γιατί θα σε πάρει η μπάλα και θα την πληρώσεις εσύ στο τέλος. Αν σου λένε διάφορες τάχα μου σοβαρές και έγκυρες πληροφορίες, μάλλον θα είναι ψέματα κι από πίσω θα κρύβεται κάποια πλεκτάνη εις βάρος σου. Με διάφορες αλλαγές στο χώρο της δουλειάς ή με μία καινούρια πρόταση που θα σου γίνει, να είσαι επιφυλακτικός/η και μην βιαστείς να καταχαρείς, προτού δεις τι πραγματικά συμβαίνει και ισχύει.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Άκου και σώπαινε, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, στο χώρο της δουλειάς και να περιμένεις πως θα σου αποκαλυφθούν πολλά αυτές τις μέρες. Μην απορήσεις, αν πληροφορηθείς πως κάποιος/α κινήθηκε ύπουλα εναντίον σου. Δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα εσύ, καθώς ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο και έτσι θα πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, για να μάθει να μην σε υποτιμά. Πολύ πιθανό είναι και να φτάσουν στα αφτιά σου εξαιρετικά χρήσιμες πληροφορίες ή να σου εμπιστευτούν ένα σημαντικό μυστικό. Ερωτικά, πάνω παίρνει ο πισινός σου αέρα, αφού σου πάνε όλα τέλεια με το άλλο σου μισό. Αν είσαι χωρίς ταίρι, βροχή οι θαυμαστές/ριες, τα φλερτ και οι προτάσεις. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, χωρίζεις από το ταίρι σου ξαφνικά και αναπάντεχα, αφού πρώτα προηγηθεί καβγάς τρικούβερτος και μένεις μόνο με άσχημες αναμνήσεις, λόγω του τρόπου που θα τελειώσει. Βέβαια, μπορεί το τζέρτζελο να γίνει και με κάποιον από την οικογένειά σου, που θα σου ανεβάσει την πίεση με κάτι που θα πει ή θα κάνει. Αν πάλι ετοιμαζόσουν να κλείσεις μία συμφωνία για κάποιο ακίνητο, θα φας τρελό άκυρο και θα σε τσούξει γιατί την είχες σίγουρη. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου και θέλεις να πουλήσεις παραμύθι στο ταίρι ή σε ένα φλερτ σου, πάει καλά. Αν είσαι το θύμα της υπόθεσης, αρχικά σοκάρεσαι με το πόσο κουτόχορτο μπορείς να φας τελικά κι εντέλει νιώθεις απογοητευμένος/η και προδομένος/η. Μην πιστεύεις λοιπόν σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, μούσια είναι. Αν κάνεις τώρα μία καινούρια γνωριμία, όσο κι αν καψουρευτείς, μην πέσεις με τα μούτρα. Η άλλη πλευρά θα σου παρουσιαστεί για άλογο και θα σου βγει μουλάρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Θα την κάνεις την καινούρια την ερωτική σου γνωριμία, Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, και θα είναι μοιραία και καρμική. Μάλλον πας ολοταχώς για σχέση σοβαρή, μέσα στην οποία θα πάρεις και θα δώσεις πολλά. Μην απορήσεις, αν το κονέ στο κάνει κάποιος συγγενής σου. Αν είσαι ήδη ρεζερβέ, έρχονται εξομολογήσεις και αποκαλύψεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και θα βγάλετε ο ένας στον άλλον τα εσώψυχά σας. Ίσως κιόλας από επιλογή να περνάτε περισσότερο χρόνο τα δυο σας στο σπίτι. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, στέλνε από τώρα βιογραφικά για να βρεις δουλειά, γιατί κάτι που θα γίνει εκεί που τώρα εργάζεσαι θα προκαλέσει τρελούς καβγάδες και θα ξεφύγεις. Αυτά που θα πεις και θα βγάλεις από μέσα σου, μάλλον δεν θα σώζονται και δεν θα καλύπτονται, αν σκεφτείς να κάνεις κάτι τέτοιο όταν ηρεμήσεις. Αν παραδόξως τα καταφέρεις, θα στέκονται μπροστά σου όλοι σούζα, αφού θα έχουν δει και τον πολύ κακό εαυτό σου. Πρόσεχε πολύ και τις μετακινήσεις σου, για να μην έχεις κάποιο ατυχηματάκι λόγω βιασύνης και εκνευρισμού. Εάν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μακριά από αγοραπωλησίες και ενοικιάσεις ακινήτων. Λάθη στα συμβόλαια, παραλείψεις, λαμογιές, όλα αυτά θα τα δεις να συμβαίνουν ασυζητητί. Στο σπίτι επίσης θα έχεις προβλήματα με τους δικούς σου και σε καμία περίπτωση δεν θα καταφέρεις να τα λύσετε. Με τέτοια έλλειψη συνεννόησης που υπάρχει, μάλλον θα χοντροπαρεξηγηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αν έχεις σκοπό, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, να πλευρίσεις τους δικούς σου για να σε βοηθήσουν οικονομικά ή να υποστηρίξουν κάποια επένδυση ή καινούρια δουλειά που θέλεις να κάνεις, μπίνγκο! Μια χαρά τους κουλαντρίζεις. Επίσης, έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου, πως αν εσύ είσαι αυτός/η που έχει το χρήμα, θα σε έχουν στα όπα όπα και θα περνάει το δικό σου. Καλά λεφτάκια μπορεί να βγάλεις και από μία συμφωνία που θα αφορά ένα ακίνητο. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα φλερτάρεις αρκετά και θα κάνεις καινούριες κι άκρως ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Εσύ που είσαι ρεζερβέ, θα χαϊδολογιέσαι με το ταίρι σου και δεν θα πιστεύεις ούτε εσύ πόσα πολλά γλυκόλογα μπορείς να πεις. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, είναι πολλά τα έξοδα για καλοπέραση και διασκέδαση και θα δεις να σου φεύγουν τρελά ποσά. Θα τα βάλεις και με τον εαυτό σου και με τα αγαπημένα σου πρόσωπα που σε παρασέρνουν σε σπατάλες. Σε αισθηματικά ζητήματα θα τα πας χάλια, αφού θα πλακωθείτε άσχημα με το ταίρι ή το φλερτ σου και πιθανώς να τα σπάσετε. Αυτό θα σε ρίξει στα μαύρα πανιά. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα πεις και θα ακούσεις όμως ψέματα με το τσουβάλι και γενικά οι συζητήσεις σου μόνο ξεκάθαρες και ειλικρινείς δεν θα είναι. Για αυτό τον λόγο προτιμότερο είναι να αποφύγεις να κλείσεις κάποια σημαντική συμφωνία και να μην δώσεις ούτε μία υπόσχεση, ώστε να μην εκτεθείς. Πρόσεχε πολύ και τις παρεξηγήσεις, ειδικά με τα αδέρφια ή άλλους κοντινούς συγγενείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Είσαι για να σε φοβόμαστε, Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, αφού αυτές τις μέρες μία κουβέντα ακούς, ένα φωνήεν, κι έχεις ράψει στον απέναντι κουστούμι, αφού έχεις καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Κανείς δεν μπορεί να σου κρυφτεί με μισόλογα, ούτε να σε μπερδέψει με τα λόγια του, αντιθέτως εσύ καλιγώνεις ψύλλο και τους έχεις όλους του χεριού σου. Αρκετά καλά φαίνεται να πηγαίνουν και τα οικονομικά σου καλό είναι να φροντίσεις να κάνεις την μπάζα σου τώρα που προλαβαίνεις και να φτιάξεις μία καλούτσικη καβάτζα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, τα νεύρα σου είναι πολλά και ανεξέλεγκτα και θα ξεσπάσεις σε όποιον βρεις εύκαιρο. Βέβαια τις μεγαλύτερες πιθανότητες για έναν καβγά στον οποίο θα τα ακούσουν και από την καλή και από την ανάποδη την έχουν οι δικοί σου. Θα φανείς τόσο πεισματάρης/α και απόλυτος/η που μπορεί για ένα διάστημα να κόψετε παρτίδες. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, κινδυνεύεις σοβαρά να μείνεις άφραγκος/η λόγω κακών ή λάθος χειρισμών, αλλά και γιατί όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε εκμεταλλευτεί και να σε δαγκώσει. Αν ετοιμάζεσαι να κλείσεις μία καινούρια οικονομική συμφωνία, πρόσεξε καλά σε τι θα βάλεις την υπογραφή σου για να μην βρεθείς ριγμένος/η ή καταχρεωμένος/η.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Λάμπεις, Ψάρι του 1ου, λάμπεις και έλκεις τους γύρω σου σαν μαγνήτης, ειδικά κατά τα τέλη της εβδομάδας που υποδέχεσαι την Αφροδίτη στο ζώδιο σου. Με το ταίρι σου είναι όλα μέλι γάλα, αφού και μόνο που θα σε κοιτάζει, θα ευλογάει την τύχη του που πέτυχε τέτοιο λαχείο. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν θα παραμείνεις για πολύ, αφού μάλλον σου έρχεται ένας ρομαντικότατος έρωτας από αυτούς που σου αρέσουν άμεσα! Οικονομικά κάτι μαγειρεύεις στα κρυφά, που όμως θα πετύχει και θα σου αφήσει καλά κέρδη. Μην το πεις πουθενά, απλά κάνε χώρο στις τσέπες σου! Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, η ψυχολογία σου είναι ασταθέστατη κι εκτός που θα τους τρελάνεις όλους με την κυκλοθυμία σου, θα ξύνεις διαρκώς τα νύχια σου για καβγά! Ε, κάποια στιγμή θα βρεις μία καλή ευκαιρία και θα κάνεις ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου. Θα πεις όσα έχεις μαζεμένα, από την μέρα που γεννήθηκες. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, σχεδόν αδυνατείς να επικοινωνήσεις και να συντονιστείς με τους ανθρώπους γύρω σου, αφού όλα στο μυαλό σου είναι ένα κουβάρι. Τα ψεματάκια σου θα τα πεις και τις κούφιες υποσχέσεις σου θα τις δώσεις, απογοητεύοντας τους αγαπημένους σου. Αν και το έχεις μεγάλη ανάγκη να αλλάξεις κάποια πράγματα στην ζωή σου, ίσως να μην είναι και η πιο κατάλληλη στιγμή για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Θα τα κάνεις ρόιδο και σύντομα θα καταλάβεις τα λάθη σου και θα μετανιώσεις, αλλά θα είναι αργά.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved