Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 24/03 έως 30/03

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 24/03 έως 30/03

Παρέλαση... αστρολογικών γεγονότων δε θα έχουμε αυτή την εβδομάδα, ωστόσο, δε θα είναι και τελείως ήρεμη ή... χάλια! Στις 24, η Αφροδίτη στους Ιχθύς κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Ταύρο, φέρνοντας ευκαιρίες ερωτικής και οικονομικής ανάκαμψης, χαλαρότητα, αισιοδοξία κι όμορφες στιγμές καλοπέρασης, κυρίως σε Σταθερούς και Παρορμητικούς του β' δεκαημέρου. Την 25η Μαρτίου έχουμε την πρώτη έκλειψη της χρονιάς, σεληνιακή και ταυτόχρονα Πανσέληνο στον Ζυγό, που θα στρεσάρει, θα κοντράρει και θα φέρει με αρκετά θέματα αντιμέτωπους τους εκπροσώπους του Παρορμητικού σταυρού του α' δεκαημέρου, κυρίως όμως στα ερωτικά και οικονομικά Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες. Τελευταία όψη της εβδομάδας, αλλά και του Μαρτίου είναι το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο, που μπορεί από τελευταίους να κάνει πρώτους τους Σταθερούς και τους Παρορμητικούς γεννημένους τέλος του β' και αρχές του γ' δεκαημέρου, στον ερωτικό στίβο. Ωραίες εκπλήξεις, καινούργιες εμπειρίες και γνωριμίες, απρόσμενα δώρα και εξελίξεις είναι πιθανά, όπως και τα... απίθανα που είχαμε ξεγράψει ότι μπορεί να συμβούν.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Ταύροι, Ιχθύες, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του β' και αρχές του γ' δεκαημέρου, για σας κελαηδούν τα πουλιά. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς έρχεται νωχελική και ορεξάτη να σας προσφέρει ό,τι λαχταράτε και να κάνει αυτή την εβδομάδα πιο εύκολη και όμορφη, γεμάτη ευκαιρίες, όχι μόνο για να περάσετε καλά, αλλά και για να βελτιώσετε την προσωπική, επαγγελματική, κοινωνική και ερωτική σας ζωή. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα ένα πράγμα... Εκτός αυτού, η αισιοδοξία, η αναπτέρωση του ηθικού, αλλά και η ανατροφοδότηση με ελπίδες και όνειρα, θα φτιάξει σημαντικά την ψυχολογία σας. Από την άλλη, μια έκπληξη, ενδεχομένως και ένας καινούργιος, συναρπαστικός έρωτας, θα φέρει γλυκιά αναστάτωση στην ζωή σας, ίσως να σας ανοίξουν νέοι δρόμοι και ορίζοντες, ενώ δεν αποκλείονται και απρόσμενα κέρδη, γνωριμίες, φιλίες και επαφές.

ΑΤΥΧΑ

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του α' δεκαημέρου, άτυχοι δεν θα είστε αυτή την εβδομάδα, αλλά η έκλειψη δε θα είναι και ό,τι καλύτερο για τις σχέσεις σας, ερωτικές, επαγγελματικές και οικογενειακές, όπως επίσης και για την εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας, αφού ανοίγει ένας κύκλος που θα κλείσει σε 6 μήνες, που θας σας "τρέξει" για τα θέματα που προαναφέραμε. Χρειάζεστε δύναμη, αποφασιστικότητα και ανάληψη πρωτοβουλιών γιατί δυσκολίες θα υπάρξουν. Μην ξεχνάτε ότι έχετε και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, μέσα από αυτές, να κάνετε ό,τι είναι απαραίτητο και για τη δική σας ζωή και για τους ανθρώπους που είναι κοντά σας, έτσι ώστε να επαναφέρετε τις ισορροπίες ή να ξεμπερδέψετε τελείως με προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Κάποιες πάντως σχέσεις θα αλλάξουν ή θα τελειώσουν οριστικά, οπότε να είστε προετοιμασμένοι και γι' αυτό το ενδεχόμενο.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved