Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 10/03 έως 16/03

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 10/03 έως 16/03

Με πολύ... ντόρο ξεκινά η εβδομάδα αυτή, αφού μόλις την πρώτη της μέρα έχουμε τέσσερα διαφορετικά αστρολογικά γεγονότα, το τετράγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, το εξάγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Ουρανό, τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς και την είσοδο του Ερμή στον Κριό. Τα τρία πρώτα αφορούν τα ζώδια του Σταθερού και Μεταβλητού Σταυρού (από τσόντα και τα Παρορμητικά) που ανήκουν στο τέλος του β' ή αρχές του γ' δεκαημέρου στα οποία η αλλαγή θα έρθει, ακόμα κι αν δεν τη θέλουν, ορισμένες φορές με απροσδόκητο και απότομο τρόπο και το τελευταίο τα Παρορμητικά και τα Μεταβλητά του α' δεκαημέρου. Στις 11, πάλι έχουμε διπλό συμβάν, με το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, που δίνει στα πρώτα δεκαήμερα οξυδέρκεια και ένστικτο και το πέρασμα αργά το βράδυ της Αφροδίτης στους Ιχθύς, που θα φέρει την ελπίδα αλλά και θετική προσέγγιση σε Μεταβλητά και Σταθερά, αρχικά, του α' δεκαημέρου.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Ιχθύες, Κριοί, Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι του α' δεκαημέρου, είστε αυτοί που ηγείστε αυτή την εβδομάδα, με την τύχη να σας βοηθά σε προσωπικά, ερωτικά, οικονομικά και θέματα δουλειάς. Με Ερμή στον Κριό, με Αφροδίτη στους Ιχθύς και χωρίς να έχετε αρνητικές επιρροές, είστε ελεύθεροι να δημιουργήσετε, να εμπνευστείτε, να ερωτευτείτε, να προσπαθήσετε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, κυρίως εσείς οι Υδροχόοι και οι Λέοντες. Καινούργιες γνωριμίες, πρωτοβουλίες και νέα εγχειρήματα, ενδεχομένως και κερδοφόρα, ευκαιρίες, ηθικό ακμαιότατο και έρωτες που έρχονται σαν βάλσαμο σε πληγωμένες καρδιές είναι κάποια από αυτά που περιμένουν τα παραπάνω ζώδια, που μπαίνουν δυναμικά στο ανοιξιάτικο mood.

ΑΤΥΧΑ

Το κύκνειο άσμα του Ουρανού για αυτή την εβδομάδα είναι αυτό που θα καθορίσει και τα πράγματα στη συνέχεια, για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους, Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, γεννημένους στο τέλος του β' ή αρχές του γ' δεκαημέρου, σίγουρα όμως δεν θα είναι και ευχάριστα. Σχέσεις, επαγγελματικά, οικογενειακά, οικονομικά και ερωτικά, η μία αναστάτωση θα διαδέχεται την άλλη ή μπαμ και κάτω θα γίνουν διάφορα που θα σας πάνε κατευθείαν στην αφετηρία. Η υπομονή θα χαθεί, η ανοχή το ίδιο και αν δεν κάνετε κάτι εσείς, αυτό δε σημαίνει ότι θα σώσετε το οτιδήποτε, αντίθετα, θα έρθει εξ... ουρανού ή από την άλλη πλευρά, τη στιγμή που δεν το περιμένετε. Τίποτα δε θα είναι εύκολο, ωστόσο, ό,τι αρνείστε να αλλάξετε ή να αποχωριστείτε είναι αυτό που σας κρατάει και πίσω. Να το έχετε στο νου σας...

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved