Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 03/03 έως 09/03

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 03/03 έως 09/03

Η πρώτη μέρα της εβδομάδας ξεκινά με μια ψυχρολουσία θα λέγαμε, καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, άλλους θα τους εκτινάξει κι άλλους θα τους... ξετινάξει. Απρόσμενοι έρωτες ή κέρδη, αλλά και χωρισμοί ή απώλειες περιμένουν τους Σταθερούς και τους Παρορμητικούς που είναι γεννημένοι τέλος του β' ή πολύ αρχές του γ' δεκαημέρου, γι' αυτό καλούνται να έχουνε γρήγορα αντανακλαστικά. Στις 4 του μήνα, ο Ερμής στους Ιχθύς κάνει θετική όψη με τον Ουρανό, εδώ όμως αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις, εξελίξεις, συνταντήσεις και ειδήσεις για τους Μεταβλητούς και τους Σταθερούς που είναι γεννημένοι, τέλος του β' ή αρχές του γ' δεκαημέρου. Τελευταία όψη είναι η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που γίνεται στις 8, με τη φαντασία και τις εμπνεύσεις να έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ η συμπαθέστατη παρουσία Μεταβλητών και Σταθερών του γ' δεκαημέρου θα τραβήξει το ενδιαφέρον και τους ανοίξει πόρτες.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Ιχθύες, Ταύροι και Σκορπιοί του γ' δεκαημέρου εσείς είστε αυτοί που έχετε όλες τις πιθανότητες με το μέρος σας αυτή την εβδομάδα να πετύχετε τους στόχους σας, ερωτικούς και μη, να κερδίσετε συμπάθειες και καρδιές και να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό. Τα σχόλια που θα μαζέψετε θα είναι αρκετά, σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα και κολακευτικά, ενώ δεν αποκλείεται και να κάνετε γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν στο άμεσο μέλλον. Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε όλα αυτά που θέλατε, αλλά οι συγκυρίες δε σας άφηναν, να πάτε τα πράγματα προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε ή να βρεθείτε ένα βήμα πιο μπροστά, ακολουθούμενοι από τη διαίσθησή σας. Οι καλύτεροι όλων θα είστε εσείς που είστε γεννημένοι μέση του α' με αρχές του β' δεκαημέρου, όπου εκτός από εύνοια, θα ανακτήσετε και την αισιοδοξία σας.

ΑΤΥΧΑ

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι τέλος του β' ή πολύ αρχές του γ' δεκαημέρου, μια απότομη στροφή μπορεί να σας ρίξει από το άρμα των επιδιώξεών σας και να βρεθείτε στο έδαφος. Τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και τα οικονομικά σας, το να ποντάρετε στην έκπληξη και να μην θεωρείτε τίποτα στάνταρ θα σας σώσει από την απογοήτευση. Από την άλλη, κεραυνοβόλοι έρωτες, όπως και ξενερώματα είναι στο πρόγραμμα, όμως στην τελευταία περίπτωση, σκεφτείτε ότι απλά ό,τι συμβεί θα σας γλιτώσει χρόνο και ενέργεια κι ακόμα κι αν δε σας αρέσει, θα φανεί πολύ σύντομα ότι δεν ήταν για σας. Απανωτά σκαμπανεβάσματα θα έχετε και με τον Άρη που θα ταλαιπωρήσει κυρίως εσάς του β' δεκαημέρου, θέτοντας ζητήματα που πρέπει να λυθούν, άμεσα, ακόμα και αναγκάζοντάς σας να "συρθείτε" σε εξελίξεις που δε θέλετε, αλλά δε μπορείτε να αποφύγετε.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved