AstroΤσαούσα 21/02-27/02: Στον έρωτα παρανοείς

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 21/02-27/02: Στον έρωτα παρανοείς

Με την ερωτικότερη όψη όλων, ξεκινάει η εβδομάδα, αφού στις 22 ο Άρης και η Αφροδίτη γίνονται ένα στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η όψη συνόδου θα φέρει έρωτες και πάθη για τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων και ειδικά για τα ζώδια του Σταθερού σταυρού. Την επόμενη μέρα ο Ερμής περνάει στους Ιχθύς και θα αρχίσουν να υπάρχουν περισσότερες εξελίξεις και κινητικότητα στις ζωές των Μεταβλητών ζωδίων. Στις 24, η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων, που πάλι πέφτει στο 1ο δεκαήμερο, δέχεται έντονα την επιρροή του Κρόνου και για αυτό θα φέρει γεγονότα σοβαρά, αλλά και κάπως πιεστικά. Στις 25, η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Δία και καπάκι κάνει το ίδιο ο Άρης στις 27. Έτσι τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων γίνονται ανεξέλεγκτα και έχουν υπερβολικές ή πολύ επιπόλαιες αντιδράσεις σε ερωτικά θέματα, αλλά και σε άλλα, εξίσου σημαντικά. Δεν θα αργήσουν να καταλάβουν ότι τα ρίσκα που παίρνουν, μόνο σε καλό δεν θα τους βγουν.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 1ου δεκαημέρου, όπου πας, αγαπάς, γι' αυτό κι αν είσαι ελεύθερος/η βρίσκεις γκομενάκι ταιριαστό μέσω φίλων ή και με την βοήθειά τους και είσαι μες στα μέλια και την καψούρα. Αν είσαι ρεζερβέ, αγκαζέ με το ταίρι σου πάτε σε ένα σωρό πάρτι, μαζώξεις και σουαρέ και περνάτε καλά, πρόσεχε μόνο, μήπως παραπαίζει το ματάκι σου και καρφώνει κάποιον/α από την παρέα. Ψυχολογικά έχεις κάποια χοντρά ζόρια και πιέζεσαι, μάλλον με θέματα της δουλειάς. Για να μην καταλήξεις να είσαι του γιατρού, πρέπει να βάλεις προτεραιότητες. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, το παρακάνεις με τα λεφτά που χαλάς για να ακολουθείς τους φίλους σου, ενώ μπορεί να χάσεις και πολλά, αν μπλεχτείς σε δουλειές μαζί τους. Επίσης, μπορεί να παρεξηγήσεις την στάση κάποιου/ας και να νομίζεις ότι έχει πέσει στον έρωτά σου, αλλά δεν θα ισχύει και θα κάνεις και χαζομάρες που θα σε εκθέσουν. Στην ανάποδη περίπτωση, μπορεί εσύ να το δεις παιχνίδι και να παίξεις με τα συναισθήματα ενός/μίας φίλου/ης. Δεν είν’ σωστό! Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, περνάς μία πολύ ζεν εβδομάδα στο σπιτάκι σου με τους δικούς σου, ενώ θα έχεις και ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτάκια ή στιγμές μοναδικές με το ταίρι σου. Προς τις τελευταίες μέρες θα είσαι λίγο στον κόσμο σου, ενώ μπορεί να νιώθεις κούραση και αδυναμία, με αποτέλεσμα να σέρνεσαι στην δουλειά.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Εβδομάδα με μπόλικα και καλά κατά βάση γεγονότα είναι αυτή που έρχεται, Ταύρε του 1ου δεκαημέρου. Στη δουλειά σου θα αναγνωριστείς, θα σταθεροποιηθείς, θα ανέβεις και θα πάρεις και μία χαρά λεφτάκια. Αν έψαχνες για δουλειά, πετυχαίνεις ευκαιρία πρώτης τάξεως, ενώ εάν κυνηγούσες να κλείσεις μία συμφωνία, μπαίνουν οι τζίφρες και είσαι άρχοντας/ισσα. Επιπλέον, για να μην σε φάνε και οι έννοιες, θα παίξει love story με άτομο από τον χώρο της δουλειάς, ενώ αν είσαι σε σχέση, ίσως την επισημοποιήσεις. Σε άλλα νέα, παίζει να βγάλεις σούμπιτο από την ζωή σου φίλους που σε έχουν πάρα ζαλίσει και αντί να περνάς καλά μαζί τους, σε γεμίζουν κόμπλεξ κι ανασφάλειες. Το ίδιο θα κάνεις και με το ταίρι σου ή κάποιο φλερτ σου, αν προσθέτουν τοξικότητα στην ζωή σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, είναι πολύ πιθανό να τα κάνεις μαντάρα στην δουλειά κι αυτό γιατί την έχεις παραδεί και φέρεσαι σαν να είσαι κι εγώ δεν ξέρω ποιος/α ή επειδή θα πάρεις πολλά ρίσκα και μαζεμένα και δεν θα σου βγουν. Κάτι ακόμη που μπορεί να σε εκθέσει, είναι τα σαλιαρίσματα με έναν συνεργάτη. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα κάνεις ευχάριστες καινούριες γνωριμίες, θα συναντηθείς με κόσμο και ντουνιά και θα μάθεις ένα σωρό νέα. Χρόνο θα περάσεις αρκετό και με τους δικούς σου, όμως προς τα τέλη της εβδομάδας μπορεί να έχεις μια μικρή απογοήτευση πάνω σε ένα αισθηματικό ζήτημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου, ο κόσμος όλος σου ανήκει και αυτές τις μέρες ανοίγονται μπροστά σου διάπλατα καινούριες προοπτικές. Τα σχέδια που κάνεις για τα επαγγελματικά ή τις σπουδές σου αρχίζουν να αποδίδουν ή σου έρχεται μία ευκαιριάρα, να (με το συμπάθιο) για να τα βάλεις μπροστά. Αν πάλι θέλεις να κάνεις κανένα ταξιδάκι ή να μάθεις καινούρια πράγματα, βουρ! Με το αμόρε επίσης θα φροντίσετε να ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, μπας και ξερουτινιάσετε και θα τα καταφέρετε. Αν είσαι σόλο, τότε ο έρωτας σου έρχεται από μακριά και ίσως μπεις σε μία σχέση από απόσταση. Πιθανώς το άλλο άτομο να έχει τελείως διαφορετικό background από το δικό σου ή καταγωγή από το εξωτερικό. Στην δουλειά, θα πιεστείς αρκετά γιατί τρέχουν διάφορα θέματα, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως έχεις και σπίτι και πρέπει να ασχοληθείς και με αυτό. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, τα «τσιμπάς» λιγάκι τα σχέδια που έχεις κάνει για το μέλλον και ενώ οι δυνατότητές σου είναι για ένα καλυβάκι, που λέει ο λόγος, εσύ ονειρεύεσαι παλάτια. Όσα ρίσκα και να πάρεις κι όσο κι αν προκαλέσεις την τύχη σου, δεν θα σου κάτσουν. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, ναι μεν τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα έχεις μία καλή εξέλιξη στα οικονομικά σου, από κέρδη της δουλειάς, ωστόσο κάτι θα συμβεί που θα σε ρίξει στα μαύρα πανιά και θα ψάξεις στήριξη στους δικούς σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Έρωτα και χρήμα έχουν οι μέρες αυτές για εσένα, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου και θα πρέπει να νιώθεις υπερευχαριστημένος/η με αυτά που σου στέλνει το σύμπαν. Πρώτα από όλα, θα σου έρθουν χρήματα από μία κληρονομιά, αποζημίωση ή καινούρια συμφωνία, μπορεί και από πλευράς του/της συντρόφου σου και μάλλον θα καταφέρεις να βουλώσεις πολλές τρύπες σε ό,τι έχει να κάνει με χρέη και οφειλές. Από την άλλη, με το ταίρι του δίνετε και καταλαβαίνει ερωτικώς και τουλάχιστον στο εδώ και τώρα έχετε μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η, παραπονεμένος/η δεν θα μείνεις, όμως να δεις, αν πέρα από πάθος, υπάρχει και συναίσθημα με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Δεν αποκλείεται πάντως να τα ξαναβρείς και με κάποιον/α πρώην. Σημαντικές εξελίξεις θα έχεις και σε ό,τι έχει να κάνει με τα μελλοντικά σου σχέδια και την προσωπική σου εξέλιξη, να και θα πάρεις γραμμή πως θα πρέπει να κοπιάσεις πολύ για να πετύχεις. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξεις πολύ τα οικονομικά, αλλά και τα συναισθηματικά νταλαβέρια με φίλους/ες. Εσύ μπορεί να έχεις κάθε καλή πρόθεση και ένα σωρό συναισθήματα, όμως η άλλη πλευρά μάλλον πετάει χαρταετό και τα παίρνει όλα στο χαβαλέ, με αποτέλεσμα είτε να χάσεις τα λεφτά σου, αν δεν βρεθείς και καταχρεωμένος/η, είτε να πληγωθείς. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, του ζωδίου θα κάνεις πολλά πράγματα για τον εαυτό σου και για να μαζέψεις εμπειρίες και γνώσεις τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, όμως μάλλον θα απογοητευτείς από την εξέλιξη κάποιου δημιουργικού σου σχεδίου, ενώ κι αν είχες οργανώσει ένα ταξίδι, ίσως να αναβληθεί.

ΛΕΩΝ ♌

Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, αν είσαι σε σχέση, ετοιμάσου με τον/την καλό/η σου να ζήσετε ρομαντικές στιγμές, όπως τον πρώτο καιρό του έρωτά σας. Προβλήματα που σας βασανίζουν ξεπερνιούνται, αφού πιστεύετε και νιώθετε πως η αγάπη σας όλα μπορεί να τα νικήσει! Δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να πάτε κι ένα βήμα παρακάτω την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν θα παραμείνεις για καιρό, καθώς μπαίνει στην ζωή σου ένα άτομο που θα σου ξυπνήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και εύκολα θα ξεκινήσει ένας δεσμός. Μάζεμα χρειάζεσαι στα οικονομικά σου κι αν δεν το κάνεις από μόνος/η σου, θα σε αναγκάσουν τα χρέη σου! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο παίρνεις πολλά ρίσκα στα επαγγελματικά σου και κάποιες συνεργασίες σου που σου φαίνονται θησαυρός, μάλλον είναι άνθρακες. Μην κάνεις όνειρα για γρήγορα κι εύκολα λεφτά, γιατί μπορεί να χάσεις πραγματικά καλές ευκαιρίες που τώρα δεν σου γεμίζουν το μάτι γιατί ξεμυαλίζεσαι. Στην σχέση σου βιάζεσαι να κάνεις βήματα, χωρίς πρώτα να είσαι σίγουρος/η για το ταίρι σου, ενώ εάν είσαι ελεύθερος/η παραδίνεις δικαιώματα στην δουλειά με κάποιο φλερτ σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου η ψυχολογία σου θα είναι καλή τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και κάποια άγχη σου θα τα ξεπεράσεις, ωστόσο το οικονομικό παραμένει αγκάθι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Παρθένε του 1ου δεκαημέρου τρως κατακέφαλα την Πανσέληνο στις 24 κι αυτό σημαίνει πως θα γίνουν πολλά, όχι απαραίτητα και καλά στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Αν έχεις ταίρι και σε έχει ξεζουμίσει με τις απαιτήσεις του, τότε μπορεί να σου φανεί ο χωρισμός ως η μόνη σωτηρία. Αν πάλι έχεις την πρόθεση να υπομείνεις τα πάντα, να ξέρεις πως τα δύσκολα συνεχίζονται. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα να σταυρώσεις άνθρωπο, αλλά αν το πετύχεις θα μπεις απευθείας στα βαθιά, αφού θα υπάρχουν day one δυσκολίες στην σχέση. Στις συνεργασίες σου κινείσαι στους ίδιους ρυθμούς, με τις υπάρχουσες να σου τρώνε τα συκώτια και τις καινούριες να μην είναι super deals. Πάντως η καθημερινότητα σου σε ένα κομμάτι της θα βελτιωθεί, ενώ και με κάποιον/α συνάδελφο θα παίξει φλερτάκι. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη και υποφερτή την καθημερινότητα σου, όμως πολύ πιθανό είναι να αφήσεις την δουλειά σου πίσω και να το παρακάνεις με δραστηριότητες που σε γεμίζουν και σε χαλαρώνουν. Όλα θέλουν μέτρο, που εσύ δεν το έχεις και από πρότυπο στην δουλειά, κινδυνεύεις να γίνεις παράδειγμα προς αποφυγή. Μία άλλη περίπτωση είναι να μεγαλοπιάνεσαι και να πιστεύεις πως θα αναβαθμιστείς, με αποτέλεσμα να συμπεριφέρεσαι αλλόκοτα. Χαλαρές και όμορφες στιγμές θα περάσεις με φιλικά σου πρόσωπα στις αρχές της εβδομάδας, όμως γρήγορα θα σου λείψει η μοναξιά σου και θα απομονωθείς. Η συμπεριφορά του/ης καλού/ης σου ή ενός συνεργάτη σου θα σου δώσει μία μεγάλη απογοήτευση προς τα τέλη της εβδομάδας. Πρόσεχε και την περίπτωση να σε δουλεύει για δικό του συμφέρον.

ΖΥΓΟΣ ♎

Κουπί τραβάς στην καθημερινότητά σου, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, και πλέον τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και σε χτυπούν στην ψυχολογία σου. Πολλές οι ευθύνες και οι απαιτήσεις στην δουλειά, όμως πέρα από αυστηρό προγραμματισμό, θα πρέπει να «σπάσεις αυγά» και να βάλεις σε ορισμένους όρια. Από την άλλη η ερωτική σου ζωή σου δίνει μόνο χαρά και ευτυχία! Αν είσαι σε σχέση, εσύ και το ταίρι σου ζείτε στον απόλυτο βαθμό τον έρωτά σας και κοιτάτε μόνο πως θα είστε καλά. Αν είσαι σόλο, οπωσδήποτε θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου και θα φλερτάρεις μέχρι τελική πτώσεως. Πολύ πιθανό να ξεκινήσει μία παθιασμένη σχέση. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου πρώτον χαλάς πολλά λεφτά σε λούσα και διασκεδάσεις και σύντομα θα δεις τα χρέη σου και θα τρίβεις τα μάτια σου. Έπειτα χάνεις την μπάλα στον ερωτικό τομέα, είτε γιατί εκφράζεις με υπερβολικό τρόπο στο ταίρι σου τα συναισθήματά σου, αρνητικά ή θετικά, είτε γιατί κάνεις σαν παλαβός/η με κάποιον/α που σχεδόν μόλις γνώρισες. Μία ευχάριστη εξέλιξη στο χώρο της δουλειάς θα ομορφύνει την καθημερινότητα σου, αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, όμως γρήγορα θα υπάρξει και μία δεύτερη που θα κάνει σμπαράλια την ψυχολογία σου. Δεν αποκλείεται να έχεις να αντιμετωπίσεις και ένα θεματάκι στην υγεία σου ή να περάσεις ένα κρυωματάκι.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Πηγή προβλημάτων, πίεσης, άγχους και στενοχώριας φαίνεται να είναι τα αγαπημένα σου πρόσωπα, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου και μπορεί να πάρεις την απόφαση να απομακρυνθείς ή να βάλεις στοπ και όρια σε όποιον σου μαυρίζει την ψυχή ή χαλάει την ζαχαρένια σου. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χωρίσεις με το ταίρι σου, να ξεκόψεις από φίλους, αλλά και να πάψεις να κακομαθαίνεις τα παιδιά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α, μέσω των δικών σου και να ξετρελαθείς. Σκέψεις μπορεί να κάνεις και για μία συγκατοίκηση. Από οικονομικής πλευράς, μπορεί να έχεις κέρδος από την ακίνητη περιουσία σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα σε κανακέψουν και με το παραπάνω οι δικοί σου και μπορεί να βολευτείς με αυτή την κατάσταση και να παλιμπαιδίζεις ή να φέρεσαι ανώριμα και σε εντελώς προσωπικά σου ζητήματα ή προς το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Αν πας να κλείσεις συμφωνία για ένα ακίνητο, πρόσεχε μην σου πουλάει η άλλη πλευρά παπά και πληρώσεις καραβίσιο κάτι που δεν αξίζει τα λεφτά του. Τα δημιουργικά σου σχέδια σε γεμίζουν με χαρά και αισιοδοξία, Σκορπιέ του 3ου δεκαημέρου, για αυτό και καταπιάνεσαι με αυτά. Στην ερωτική σου ζωή όμως δεν θα γλιτώσεις μία πίκρα προς τα τέλη της εβδομάδας.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, τα λόγια που ανταλλάσσεις με το άλλο σου μισό στάζουν μέλι και δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα καταλήγετε να κάνετε ερωτική εξομολόγηση ο ένας στον άλλον. Αν είσαι μόνος/η, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς θα φλερτάρεις ασύστολα και παρά το επιφανειακό του πράγματος, μπορεί να βρεθεί εκείνος/η που θα σου κάνει το κλικ. Αν κάνεις συζητήσεις και διαπραγματεύσεις ως προς μία συνεργασία, θα βγεις κερδισμένος, τουλάχιστον από οικονομικής πλευράς. Ζόρια θα τραβήξεις με θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου και θα σου γίνουν οι δικοί σου στενός κορσές με αποτέλεσμα να μην αποδίδεις και στην δουλειά. Βάλε προτεραιότητες και κόψ' τους την φόρα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, πρόσεχε πολύ τα κουτσομπολιά που μοιράζεσαι με συναδέλφους, ειδικά τα πιο πικάντικα, γιατί άμα φτάσουν σε αυτιά που δεν πρέπει, ο/η πρώτος/η που θα στήσουν στον τοίχο θα είσαι εσύ. Από την άλλη, φρόντισε να είσαι πιο διακριτικός/η αν φλερτάρεις με κάποιον/α συνάδελφο, γιατί μάλλον θα γίνετε θέμα συζήτησης κι αρνητικής κριτικής. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, μπορείς να περιμένεις λεφτά από μία αποζημίωση ή κάποια κληρονομιά, ενώ θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις χρέη του σπιτιού σου ή να βρεις τρόπο να εκμεταλλευτείς ένα ακίνητο. Αυτά που δεν θα πάνε και τόσο καλά όσο περιμένεις είναι τα επαγγελματικά σου, για τα οποία τρέφεις και μεγάλες προσδοκίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Στοργή, αγάπη και προστασία είναι αυτά που χρειάζεσαι από το άλλο σου μισό, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, για να πάψεις να ταλαιπωρείσαι από ανασφάλειες και φοβίες. Θα τα έχεις και με το παραπάνω, όμως μπορεί να γίνεις και κομματάκι κτητικός/η και να «πνίγεις» το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να σου κάτσει μία καλή περίπτωση, που τουλάχιστον δεν θα σε γεμίζει με αμφιβολίες και θα κάνει καλό στην αυτοπεποίθησή σου. Πάντως, φιλικά σε συμβουλεύω, πόνταρε στο χρήμα παρά στον έρωτα. Εκεί έχεις πιο πολλές πιθανότητες επιτυχίας για λεφτά με ουρά. Στην επικοινωνία με τους γύρω σου θα είσαι ολίγον τι στρείδι και θα θέλεις συναναστροφές μόνο με άτομα σοβαρά ή που θα σε συμφέρει η παρέα μαζί του. Επίσης έρχονται σημαντικές νέες γνωριμίες. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου χαλάς τα χρήματα σου σαν να μην υπάρχει αύριο, ειδικά για τα μάτια που αγαπάς. Ωστόσο, παροχές και δώρα έχουν να λαμβάνουν όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν δεν θέλεις να καταλήξεις πανί με πανί, άσε τα κουβαρνταλίκια και γύρνα πίσω στην πιο μετρημένη σου συμπεριφορά. Επίσης μην χαλάσεις πολλά λεφτά σε κάποιο δημιουργικό σου σχέδιο, γιατί μάλλον θα τα χάσεις. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα έχεις πολλές ευχάριστες συζητήσεις με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου και μπορεί να λύσετε και αρκετά προβλήματα που σας απασχολούν. Μία μικρή στεναχώρια ίσως πάρεις με την πορεία ενός δημιουργικού σου σχεδίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Θα νιώσεις τον απόλυτο έρωτα, Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, και αυτό θα σε κάνει να πετάς στον έβδομο ουρανό. Με το ταίρι σου αισθάνεσαι σαν είσαι ένα και θέλεις να του προσφέρεις όλο τον κόσμο, ενώ αισθάνεσαι υπερτυχερός/η που υπάρχει στην ζωή σου. Δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις την σχέση σου πιο σοβαρά, μην και χάσεις το κελεπούρι. Αν είσαι ελεύθερος/η θα γνωρίσεις τώρα το άλλο σου μισό και θα κάνεις σχέδια και όνειρα για το μέλλον, ειδικά μόλις καταλάβεις ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Πίκρα θα φας στα οικονομικά σου και μάλλον θα χρειαστεί να κάνεις αλλαγές στο τρόπο που χαλάς και διαχειρίζεσαι τα λεφτά σου κι αυτό γιατί θα πέσουν τα έσοδα σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, μετά από αρκετό καιρό περνάτε στο σπίτι μία πολύ καλή φάση και όλοι έχετε την ανάγκη να δείξετε τα συναισθήματά σας σε υπερβολικό βαθμό. Όπως αντιλαμβάνεσαι μπορεί κάποιες υποσχέσεις να είναι υπερβολικές και κάποιες συμπεριφορές στημένες. Μην νομίζεις ότι θα είναι πάντα έτσι, επομένως κράτα μικρό καλάθι, ειδικά αν σου ζητήσουν χρήματα κλπ. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μπορείς να περιμένεις μία θετική οικονομική εξέλιξη στη δουλειά, όμως μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα. Πρόσεξε τα χρήματα που ξοδεύεις γιατί μάλλον θα σου έρθει σύντομα η λυπητερή, σπάταλο πλάσμα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Η Πανσέληνος του μήνα στον δικό σου άξονα και το δικό σου δεκαήμερο, Ψάρι του 1ου δεκαημέρου, θα σε μεταμορφώσει σε «καρχαρία». Θα δείξεις σε όλους το αυστηρό σου πρόσωπο κι αν δεν συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις και τα θέλω σου, τους φάει η μαρμάγκα. Αν πάλι δείξουν να σε σέβονται, τότε από πλευράς σου έχουν να περιμένουν πολλά. Αυτό ισχύει και για το ταίρι και για τους συνεργάτες σου. Στην ερωτική σου ζωή ή που θα μπλέξεις σε κάποια παράνομη σχέση ή που θα αναπολείς παλιές καλές εποχές και θα ψιλομελαγχολείς. Βέβαια μπορεί και να επιστρέψει μία παλιά κι αξέχαστη αγάπη. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, έχεις ένα σωρό πράγματα μέσα στο μυαλουδάκι σου που όμως δυσκολεύεσαι να εκφράσεις με τον σωστό τρόπο. Είσαι μες στις γλύκες ή μέσα στα νεύρα σε άκυρες στιγμές και όλοι σε κοιτούν σαν εξωγήινο. Πρόσεξε και την περίπτωση πάνω στον παρορμητισμό σου να προσδώσεις ένα μυστικό που σου έχουν εμπιστευτεί. Εσύ του 3ου δεκαημέρου είσαι στα πάνω σου ψυχολογικά και διασκεδάζεις, φλερτάρεις και ερωτοτροπείς αβέρτα ειδικά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Τις τελευταίες βέβαια, το θέμα «έρωτας» σε κερνάει πίκρες και απογοητεύσεις. Όχι ότι οι συνεργασίες σου θα πάνε καλύτερα…

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved