AstroΤσαούσα 14/02-20/02: Αν είναι να σε βρει, θα σε βρει

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 14/02-20/02: Αν είναι να σε βρει, θα σε βρει

Μοιραίο χαρακτήρα έχει η εβδομάδα που έρχεται κυρίως για τα Σταθερά των πρώτων ημερών, αφού ο Άρης και η Αφροδίτη, η οποία περνά κι αυτή στον Υδροχόο στις 16, θα κλείσουν σύνοδο με τον Πλούτωνα και θα φέρουν μοιραία και καρμικά γεγονότα. Ο πρώτος στις 14 και η δεύτερη στις 17! Χωρισμοί, αποκαλύψεις, καινούριοι παθιασμένοι έρωτες, απώλεια χρημάτων ή πολλά χρήματα μαζεμένα. Του καθενός ό,τι του λάχει, πάντως ζωές θα αλλάξουν οπωσδήποτε! Στις 17, ο Ερμής επίσης από τον Υδροχόο θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων, πιο πολύ και πάλι τα Σταθερά, θα έχουν τον καβγά στο τσεπάκι. Πολλά και σοκαριστικά θα ειπωθούν και ό,τι λέγεται, δεν ξεχνιέται! Στις 19, ο Ήλιος θα περάσει στα Ψάρια και από εκεί θα αρχίσει να δίνει περισσότερες εξελίξεις σε σημαντικά ζητήματα σε Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς.

ΚΡΙΟΣ ♈

Χαμούλης γίνεται με τους φίλους σου αυτή την εβδομάδα, Κριάρι του 1ου δεκαημέρου, και θα υπάρξουν πολλών και διαφόρων ειδών μπλεξίματα. Σε πρώτη φάση θα καταλάβεις ότι κάποιος/α από τον κύκλο σου σου έχει φερθεί πολύ σκάρτα κι όχι απλά δεν σε στηρίζει, αλλά σου σκάβει κατά κάποιο τρόπο τον λάκκο. Ναι, ναι αυτόν που θα τον χώσεις οσονούπω! Από την άλλη, μπορεί τώρα να σου ξυπνήσει τρελός έρωτας για έναν φίλο/η σου ή να γνωρίσεις μέσα από παρέα τον έρωτα της ζωής σου και να πέσεις με τα μούτρα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις μεγάλους καβγάδες, επίσης με φιλικά σου πρόσωπα, είτε γιατί μπορεί να σε εκμεταλλεύονται οικονομικά ή να μην τα βρίσκετε με τίποτα πάνω σε κάποια συνεργασία που σχεδιάζατε, είτε γιατί θα κάνουν κουρέλι την εμπιστοσύνη που τους είχες. Θα τα ακούσουν χύμα και τσουβαλάτα, ωστόσο να ξέρεις ότι δεν θα αφήσουν τίποτα αναπάντητο. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, πιθανώς να έχεις γκρίνια στη δουλειά για θέματα που αφορούν σε λεφτά ή να θεωρήσεις πως παίρνεις πολύ λίγα για αυτά που κάνεις και να είσαι ξενερωμένος/η στο φουλ. Θα έχεις κι αρκετές καινούριες γνωριμίες αυτή την εβδομάδα, που καλό θα σου κάνουν, αφού οι τωρινοί σου φίλοι έχουν αρχίσει και στην ψιλοδίνουν.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 1ου δεκαημέρου, τα δίνεις όλα για όλα σε θέματα δουλειάς και κάνεις ό,τι μπορείς και δεν μπορείς προκειμένου να ανέβεις. Εμπιστοσύνη δεν έχεις σε κανέναν, αντιθέτως θα ξεμπροστιάσεις κι όποιον πάει να σου μπει σφήνα, ενώ αν εσύ χρειαστεί να στήσεις πλεκτάνες και να παίξεις βρώμικα, δεν έχεις κανένα απολύτως θέμα. Εξολοθρεύεις κυριολεκτικά όποιον πάει να σε ανταγωνιστεί και επειδή οι περισσότεροι σε έχουν πάρει πρέφα, δεν σου κουνιέται κανένας. Πιθανώς τώρα να κλείσεις μία συμφωνία- συνεργασία με τρελά κέρδη. Πρόσεξε πάντως τους έρωτες στον χώρο της δουλειάς, γιατί μπορεί να χάσεις κυριολεκτικά τα μυαλά σου από το πάθος και να κάνεις μοιραία σφάλματα. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, εύκολα μπορεί τώρα να τινάξεις στον αέρα μία συμφωνία και να φύγεις με εκρηκτικό τρόπο από κάποια συνεργασία. Θα πεις πολλά λόγια και θα ξεθυμάνεις, ωστόσο να ξέρεις πως δεν υπάρχει επιστροφή. Αναπάντεχα εντελώς, ίσως να σου έρθει μία καινούρια πρόταση, οπότε όλα καλά στο τέλος. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μάλλον δεν ικανοποιείσαι και τόσο πολύ από την πορεία των σχεδίων σου σε δουλειά ή σπουδές. Έχεις ένα ύφος «από το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα» και μάλλον σε παίρνει από κάτω σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον σου. Η άθλια ψυχολογία σου δεν θα περάσει απαρατήρητη στο χώρο της δουλειάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Πας για αλλαγή εργοστασιακών ρυθμίσεων, Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου, αφού μάλλον αλλάζει στόχους και μυαλά, ίσως και με αφορμή κάποιο δυσάρεστο γεγονός. Το σύμπαν σου τρίβει στα μούτρα το λάθος σκεπτικό σου και σε αναγκάζει να δεις τα πράγματα αλλιώς. Πολύ πιθανό βέβαια να σου στείλει για βοήθεια κάποιο άτομο που πραγματικά θα σου ανοίξει νέες προοπτικές. Ερωτικά μπορεί να ερωτευτείς σφόδρα κάποιον/α που μένει χιλιόμετρα μακριά σου ή με καταγωγή από το εξωτερικό, εκτός κι αν βρίσκεσαι ήδη σε ταξίδι όταν θα γίνει αυτό το μοιραίο συναπάντημα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα έχεις πολλές αλλαγές στα σχέδια που κάνεις για δουλειά και σπουδές και θα σε πιάσει τρελό άγχος. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να σου έρθει αναπάντεχα μία τρομερή ιδέα και να αφήσεις στην μέση όλες τις υπόλοιπες. Εάν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο, έχεις διάφορα θεματάκια με το άτομο που σου έχει κλέψει την καρδιά, ειδικά αν μπλεχτούν ανάμεσα σας και τρίτοι. Πολύ καλύτερα θα είναι τα πράγματα, αν παραμείνετε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα κι απλά χαίρεστε ο ένας τον άλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ούτε ψύλλος στον κόρφο σου, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου! Έχεις να διαχειριστείς πολλά θέματα και για αυτό είσαι στα κάγκελα, κυρίως με ό,τι έχει να κάνει με λεφτά και έρωτα. Ή που δεν θα ξέρεις που να βάλεις αυτά που θα βγάλεις ή που δεν θα έχεις μαντίλι να κλάψεις. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η για τολμηρές κινήσεις και αποφάσεις, ίσως και για κάποιες «παρανομίες». Στην ερωτική σου ζωή το πάθος δεν σου αφήνει στάλα μυαλό να σκεφτείς λογικά και μπορεί να κάνεις μοιραία λάθη για χάρη αυτού/ης που αγαπάς ή να ανεχτείς φουλ τοξικές και αρρωστημένες καταστάσεις. Βέβαια αν τώρα γίνει γνωριμία- νταλαβέρι θα του δώσεις να καταλάβει στο κρεβάτι. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου θα κόψεις διπλωματικές σχέσεις με ένα φιλικό σου πρόσωπο που πολλά στα έχει κάνει και πιο πολύ σε πιέζει παρά σε κάνει να περνάς ευχάριστα, συν ότι σε γεμίζει με φοβίες και αρνητισμό. Αν πάλι είχες δανείσει λεφτά, μάλλον δεν θα τα ξαναδείς και για αυτό θα πέσει τσακωμός. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου θα χαλάσετε τις καρδιές σας με έναν συνεργάτη σου, μάλλον γιατί θα παραείναι απαιτητικός και θα σε φορτώνει με πολλά. Μπορείς να ελπίζεις σε κάτι καλό επαγγελματικά με άτομο του φιλικού σου κύκλου, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η θα πάει καλά ένα «προξενιό» που θα σου κάνουν.

ΛΕΩΝ ♌

Της τρελής το πανηγύρι θα γίνει στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, και μάλλον μετά από αυτή την εβδομάδα τίποτα δεν θα παραμείνει το ίδιο. Μαθαίνεις πράματα και θάματα για το άλλο σου μισό, που μάλλον δεν σου ξηγιέται και τόσο καλά ή πια φτάνουν τα χάλια σας στο απροχώρητο και παρά τα συναισθήματα που υπάρχουν, το τελειώνετε το μεταξύ σας. Αν βέβαια τώρα κάνεις μία γνωριμία ή πάρεις μία σημαντική απόφαση για την πορεία της σχέσης σου, να ξέρεις πως μόνο απλά δεν θα είναι τα πράγματα και θα έχεις με το συγκεκριμένο άτομο πορεία στο μέλλον. Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για τις συνεργασίες σου. Αυτές που σου έχουν φάει την ζωή θα περάσουν στο χρονοντούλαπο και όσες έρθουν τώρα είναι σημαντικότατοι σταθμοί της ζωής σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, δεν γλιτώνεις για κανέναν λόγο έναν γερό καβγά- ξεκαθάρισμα με κάποιον συνεργάτη σου. Πιθανότατα να επιβάλλεται να γίνει κάτι τέτοιο μετά από κάποιες βαρβάτες αλλαγές στην δουλειά σας. Τώρα για το κατά πόσο θα ξεπεράσετε όσα γίνουν και ειπωθούν, μάλλον δεν θα τα ξεπεράσετε… Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, ναι μεν θέλεις να κάνεις πράγματα για την εξέλιξη σου, δεν θέλεις όμως και να κουνήσεις τον πισινό σου αφού έχεις καραβολευτεί με την καθημερινότητά σου και που να τρέχεις τώρα. Μην μου αγχώνεσαι, σου έρχονται και λεφτάκια από τη δουλειά σου, οπότε καλά κάνεις και κάθεσαι στα αβγά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Οπωσδήποτε δεν θα σου αρέσει αυτό που θα διαβάσεις Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, αλλά πρέπει να σε ενημερώσω ότι η τόσο καλά προγραμματισμένη καθημερινότητα σου θα αλλάξει σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό. Πρώτα από όλα οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου γίνονται άνω κάτω, αφού μετά λύπης σου θα διαπιστώσεις πως πολλοί σε βλάπτουν πίσω από την πλάτη σου και μάλιστα με σχέδιο να σε εξοντώσουν. Πλέον θα φυλάς τα νώτα σου και θα φροντίσεις να πλευρίσεις άτομα με εξουσία για να κατοχυρωθείς. Επίσης αλλαγές θα πρέπει να κάνεις και σε σχέση με τις κακές σου συνήθειες, κόβοντας κάποιες, για να προστατέψεις την υγεία σου. Ερωτικά ίσως να προκύψει μία μοιραία γνωριμία στην αίθουσα αναμονής κάποιου γιατρού, στο σουπερμάρκετ ή το γυμναστήριο… Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα μαλλιάσει η γλώσσα σου να ξυπνήσεις αυτά τα στούρνια που έχεις για συνάδελφους μπας και κάνετε πιο απλή την ζωή σας ή για να βάλετε σε εφαρμογή καινούριες ιδέες. Καβγάς θα γίνει τρικούβερτος και πιο πιθανό είναι να φύγεις από την δουλειά, παρά να βάλουν οι υπόλοιποι μυαλό. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο κάτι δεν πάει καλά με το άλλο σου μισό και σου βγαίνει σε φοβία και ανασφάλεια, ενώ μπορεί να έχεις και κάποιες κρίσεις ζήλιας. Ηρεμείς αρκετά προς τα μέσα της εβδομάδας που θα ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν και θα περάσεις καλά για πάρτη σου. Μία απογοήτευση θα έχεις στη δουλειά, αλλά περαστική.

ΖΥΓΟΣ ♎

Παίζει αυτή η εβδομάδα να είναι για εσένα του 1ου δεκαημέρου η πιο ερωτική όλου του χρόνου, αν και τα μεγάλα πάθη χρειάζονται προσοχή. Με το άλλο σου μισό ή που τραβάτε δρόμους χωριστούς και ας σχίζεται η καρδιά σας ή που γίνεστε κυριολεκτικά ένα και ζείτε ανεπανάληπτες στιγμές στο κρεβάτι σας, με κάποια διαλείμματα για καβγά που κι αυτά σας φέρνουν εντέλει πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα βάλεις στοπ στον καθένα και στην καθεμιά που στο παίζει ιστορία και θα τον/την φάει το μαύρο σκοτάδι. Αν όμως τώρα κάνεις μία καινούρια γνωριμία, μάλλον εξελίσσεται σε σχέση ζωής που και να θες έπειτα να ξεμπλέξεις δεν θα μπορείς. Σε ό,τι αφορά στα δημιουργικά σου σχέδια επίσης παίζεις στα άκρα ή τα αποχαιρετάς οριστικά ή θα κάνεις κινήσεις που θα πάνε σφαίρα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, περίμενε να γίνει τρελό πατιρντί με το ταίρι σου ή κάποιο φλερτ. Η ζήλια, οι αμφιβολίες, οι κακές παλιότερες εμπειρίες σου και οι εμμονές σου θα στήσουν χορό, επομένως δεν πρόκειται να μασήσεις τα λόγια σου κι ας πάει το θεματάκι για διάλυση. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μεν θα έχετε καβγαδάκια σπίτι σου, αλλά σας έρχεται κάτι καλό στα οικονομικά και τα ξεχνάτε όλα. Από την δουλειά θα σου κάνουν σπάσιμο και θα αναγκαστείς να ακυρώσεις κάποιο ταξίδι ή μία δραστηριότητα που γουστάρεις πολύ.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ας πούμε πως έχει φτάσει η ώρα της κρίσης για εσένα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου και πλέον θα βγουν στην φόρα τα πάντα όλα που μπορεί να κουκουλώνατε, για να μην γίνει ο κακός χαμός. Επιπλέον, θα γίνει ξεκάθαρο ποιος λειτουργεί χειριστικά και πια τα κολπάκια του δεν θα περνάνε. Από πλευράς σου θα βάλεις όρια σαφέστατα και απαράβατα, διαφορετικά θα απειλήσεις με φευγιό και απομάκρυνση. Προσοχή χρειάζονται και τα οικονομικά σας ζητήματα γιατί μπορεί κάποιοι λάθος χειρισμοί να σας αφήσουν στον άσσο. Από την άλλη, παίζει δυνατά το ενδεχόμενο μίας κληρονομιάς ή του να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, επίσης δεν γλιτώνεις τους καβγάδες και μάλιστα σε βαθμό υστερίας με τους υπόλοιπους του σπιτιού. Θα πείτε πολλά και θα φτάσουν τα πράγματα στα άκρα, ενώ μπορεί και για ένα διάστημα να μην μιλιέστε. Αν είχες στα σκαριά μία συμφωνία για ακίνητο μάλλον θα πάει άκλαφτη και θα χαλάσει την τελευταία στιγμή. Εάν είσαι γεννημένος μέσα στο 3ο δεκαήμερο, μπορεί τώρα να έχεις εξελίξεις θετικές σε σχέση με μία συνεργασία ή να αλλάξουν οι όροι σε κάποια υπάρχουσα μετά από συζητήσεις που θα γίνουν σε πολύ κομπλέ κλίμα. Στεναχώρια και δυσάρεστα συναισθήματα θα σου προκαλέσει η ερωτική σου ζωή και μάλλον θα σε πιάσει το παράπονο για την συμπεριφορά αυτού/της που σε ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Γίνεσαι εξαιρετικά καχύποπτος/η αυτές τις μέρες, Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, ακόμη και με όποιον σου λέει μία απλή καλημέρα, όμως έτσι πονηρεμένος/η που είσαι δεν αποκλείεται να βγάλεις και κάποιους λαγούς μέσα από μισόλογα. Αν θέλεις να διαπραγματευτείς συμφωνίες ή να κάνεις συζητήσεις για σημαντικά θέματα, μην το καθυστερείς γιατί τώρα έχεις το πάνω χέρι σε όλα. Πρόσεχε μόνο τα οικονομικά ζητήματα με το συγγενολόι, γιατί μπορεί να χαλάσουν οριστικά οι σχέσεις σου μαζί του. Αν τώρα κάνεις μία καινούρια ερωτική γνωριμία μην την περάσεις στο ντούκου. Μόνο τυχαίο δεν είναι το άτομο αυτό και σύντομα θα το καταλάβεις πολύ καλά. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ετοιμάσου για καβγά που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ με τους συναδέλφους σου. Αφορμή για το τόσο μεγάλο ξέσπασμά σου πιθανώς να είναι κάποιες αλλαγές στην δουλειά που θα βγάλουν τον πραγματικό χαρακτήρα ορισμένων. Εάν είσαι του 3ου δεκαημέρου, κάτι καλό ετοιμάζεται στα οικονομικά σου και μάλλον έχει να κάνει με τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ και από ερωτική πλευράς είσαι μία χαρούλα με το άτομο που επιθυμείς. Στις οικογενειακές σου σχέσεις να είσαι λίγο επιφυλακτικός/η με όσα σου λένε οι δικοί σου, γιατί όλο και κάτι κρύβουν ή λειτουργούν με το συμφέρον τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Παράτα ό,τι άλλο κάνεις αυτή την εβδομάδα, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου και έχε τα μάτια σου ανοιχτά σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου. Μην διανοηθείς να πάρεις κάποιο ρίσκο, γιατί πολύ πιθανό να έχεις τεράστια χασούρα. Σε κάθε περίπτωση, άλλαξε τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα λεφτά σου και φτιάξε καβάτζες για να είσαι όσο πιο κατοχυρωμένος/η γίνεται σε περίπτωση που σου προκύψουν αναποδιές. Αν αναγκαστείς με κάποιο τρόπο να κλείσεις εδώ και τώρα κάποια συμφωνία, ίσως και να είναι για καλό και να δεις άνοδο στο εισόδημά σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, τότε θα κάνεις πολλά έξοδα αυτό το διάστημα, που αργότερα θα τα μετανιώσεις, κυρίως για καλοπέραση και διασκέδαση ή για παροχές προς τον/την αγαπημένο/η σου ή άλλα κοντινά σου άτομα. Αν πάλι δεν τα κάνεις, θα μαλώσεις μαζί τους και θα σε πουν και καβούρι. Εάν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, νιώθεις λίγο να πιέζεσαι με διάφορα οικογενειακά θέματα, όμως δεν αφήνεις να σε πάρει από κάτω, μάλλον γιατί τα ερωτικά σου πάνε πρίμα. Στο χώρο της δουλειάς μην ακούς κουτσομπολιά και διάφορες άλλες βλακείες, γιατί μπορεί και να στα λένε επίτηδες για κάποιο λόγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Παίρνεις την ζωή σου στα χέρια σου και δεν κάνεις κανενός την χάρη πλέον να καταπιεστείς, αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Στα προσωπικά σου δεν διστάζεις να βάλεις τέλος ακόμα και σε μία μακροχρόνια σχέση, αν βλέπεις πως πλέον δεν αντέχεις μέσα σε αυτήν και πιο πολύ σε ρίχνει παρά σου προσφέρει την όποια στήριξη. Αναγνωρίζεις ότι μπορεί να υπάρχει πάθος, αλλά πλέον δεν σου αρκεί μόνο αυτό. Αν τώρα ερωτευτείς κάποιον/α, θα νιώσεις πως επιτέλους έχεις βρει το άλλο σου μισό. Στα επαγγελματικά επίσης είσαι πανέτοιμος/η να λήξεις μία συνεργασία που δεν σε ικανοποιεί κι αν τώρα σου προκύψει κάτι καινούριο θα πάρεις πολύ τα πάνω σου και θα σου αλλάξει την ζωή. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ξεσπαθώνεις απέναντι στους δικούς σου και δεν κάνεις πίσω σε καμία τους πρόκληση, ούτε δίνεις τόπο στην οργή. Με αυτό το σκεπτικό όπως καταλαβαίνεις, θα γίνει πολύ μεγάλος καβγάς μεταξύ σας και θα πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, περνάς μία φάση μοναξιάς αυτό το διάστημα και μπορεί μεν να θέλεις να βγάλεις από μέσα σου όσα σε βασανίζουν, όμως δεν βρίσκεις τα κατάλληλα λόγια. Στην δουλειά θα πάρεις μία στενοχώρια ή απογοήτευση σε οικονομικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Η ψυχολογία σου θα τραβήξει το μεγαλύτερο ζόρι αυτές τις μέρες, αφού θέλοντας και μη, Ψάρι του 1ου δεκαημέρου, θα αναγκαστείς να έρθεις μούρη με μούρη με όλες σου τις φοβίες και τα άγχη, ενώ θα σκέφτεσαι με εμμονή όλα όσα έχουν γίνει στο παρελθόν και δεν είσαι στο εδώ και τώρα όπως κάποτε ονειρευόσουν. Θα κλάψεις παλιές αγάπες, θα μετανιώσεις για λάθος επιλογές, θα κατηγορήσεις τον εαυτό σου, γενικά θα είσαι χάλια, αλλά στο τέλος πολύ πιθανό να μπορέσεις να αφήσεις αρκετά βαρίδια πίσω σου. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις και να δεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, κάνεις πολλές και διάφορες σκέψεις για την ζωή σου, όμως όποτε θα πας να μοιραστείς το οτιδήποτε με κάποιον θα σου βγαίνει πολλή και αχρείαστη επιθετικότητα και θα καταλήγεις σε καβγά. Επίσης αυτές τις μέρες μπορεί και να μάθεις ένα μυστικό που θα σε σοκάρει. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα χαλαστείς με ένα φιλικό σου πρόσωπο που νιώθεις πως δεν σου φέρεται ντόμπρα, όμως θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα παρηγορηθείς. Από πλευράς σου πρόσεξε τι τάζεις και τι υπόσχεσαι στους δικούς σου, γιατί κρίμα είναι να τους στεναχωρήσεις στο τέλος, που θα έχουν άλλες προσδοκίες από εσένα.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved