AstroΤσαούσα 07/02-13/02: Ουρανοκατέβατα όλα!

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Έμμα Ριζοπούλου
AstroΤσαούσα 07/02-13/02: Ουρανοκατέβατα όλα!

Λεφτά και έρωτες μοιράζει η εβδομάδα που έρχεται από την πρώτη κιόλας μέρα! Στις 7 του μήνα, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω κλείνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και τα 2α δεκαήμερα μπορούν να περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές ευκαιρίες. Βέβαια την επόμενη μέρα, στις 8 του μήνα, τα πιάνει και το τετράγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο, επίσης με τον Ουρανό και τα αναπάντεχα γεγονότα που θα τους έρθουν δεν θα τους αρέσουν και τόσο πολύ. Στις 8, ο Άρης από τον Αιγόκερω εξαγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και δίνει εμπνευσμένη δράση στα 3α δεκαήμερα των ζωδίων. Μαζί με το εξάγωνο της Αφροδίτης που θα γίνει στις 13 μπορούν να περιμένουν κάποιου είδους θεόσταλτη βοήθεια στις υποθέσεις τους. Το πιο σημαντικό γεγονός βέβαια είναι η Νέα Σελήνη του μήνα στον Υδροχόο που επίσης αφορά τα 3α δεκαήμερα, ειδικά όσους έχουν γεννηθεί στις αρχές και ακόμη περισσότερο Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Νέες αρχές θα γίνουν, αλλά δεν θα είναι όλα στρωμένα, θα πρέπει να παλέψουν με αναποδιές και εμπόδια ή ξαφνικές αλλαγές. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Δία στον Ταύρο φέρνει επιπολαιότητα, υπερβολές και ψέματα στην επικοινωνία όσων έχουν γεννηθεί μέσα στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου τους και περισσότερο στα Σταθερά.

ΚΡΙΟΣ ♈

Άσε τα πολλά-πολλά οικονομικά πάρε δώσε με φίλους, Κριάρι του 1ου δεκαημέρου, γιατί μόνο σε κακό θα σου βγουν. Αν νομίζεις πως επειδή κάνετε καλό παρεάκι θα τα βρείτε και στo business κομμάτι, πλανάσαι! Ό,τι κι αν σου τάξουν, όσα κι αν σου υποσχεθούν, έχε στο νου σου πως σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Εκτός κι αν θέλεις εσύ να τουμπάρεις κάποιον για συνεργασία και του τάζεις τον ουρανό με τα άστρα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, έρχονται λεφτά με ουρά στις αρχές της εβδομάδας από την δουλειά σου. Μπορεί να κλείσεις μία καινούρια συνεργασία ή να πάρεις κάποια προαγωγή. Ό,τι κι αν σου συμβεί, το σίγουρο είναι πως δεν το περίμενες. Με τους φίλους σου, ωστόσο θα έχεις χοντρά θέματα. Θα τα τσουγκρίσεις με κάποιον είτε γιατί τελικά δεν άξιζε την εμπιστοσύνη σου, είτε για οικονομικούς λόγους. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα έχεις επίσης αλλαγές αναπάντεχες στον φιλικό σου κύκλο. Άλλοι φεύγουν με συνοπτικές διαδικασίες κι άλλοι σου έρχονται ουρανοκατέβατοι. Στη δουλειά έχεις τύχη αρκετή και δυνατό ένστικτο, επομένως μην φοβηθείς να πάρεις πρωτοβουλίες.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Χαλάρωσε λίγο, Ταύρε του 1ου δεκαημέρου, και σταμάτα να λες ένα σωρό υπερβολές για τον εαυτό σου στη δουλειά και το τι μπορείς να κάνεις. Άντε και ψαρώνουν στο εδώ και τώρα, μετά που θα δουν τι στραβάδι είσαι, πώς θα τα κουκουλώσεις; Αν πάλι εσύ είσαι αυτός/η που ακούει μεγάλες υποσχέσεις για προαγωγές ή συνεργασίες από ατόφιο χρυσάφι, εάν δεν δεις πράξεις, μην πιστεύεις τίποτα. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα σου έρθουν σημαντικές ευκαιρίες να βάλεις μπροστά τα σχέδια που κάνεις για την δουλειά ή τις σπουδές σου και μάλιστα από το πουθενά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τις αρπάξεις από τα μαλλιά. Βέβαια, δεν αποκλείεται κιόλας να χαλάσει απροσδόκητα μία συνεργασία σου, που όσο κι αν σε χαλάει σαν εκδοχή στο εδώ και τώρα, θα καταλάβεις πως εντέλει για καλό έγινε. Επίσης θα μπορούσες να σηκωθείς απλά μία μέρα και να κάνεις στροφή στην καριέρα σου. Ερωτικά πάντως είσαι στα καλύτερά σου. Με το ταίρι σου ξανανιώνετε και μπορεί κιόλας να κάνετε και κανένα ταξιδάκι. Αν είσαι σόλο, ο έρωτας έρχεται από μακριά, ίσως κι από άλλη χώρα, αλλά είναι κεραυνοβόλος και δεν θα υπολογίσεις τίποτα. Εσύ, του 3ου δεκαημέρου, ετοιμάζεσαι για καινούριες αρχές στην καριέρα και τα επαγγελματικά σου, που όμως δεν θα γίνουν σε ήρεμο κλίμα. Αντιθέτως, θα «σπάσεις πολλά αβγά», για να κατακτήσεις τους στόχους. Συμπαραστάτες σε όλο αυτό έχεις τους φίλους σου, που σου δίνουν εμπνευσμένες λύσεις και ιδέες για να οργανώσεις τα βήματά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου, υπάρχει μία παροιμία που πραγματικά θυμίζει εσένα αυτές τις μέρες, «ο Μανώλης με τα λόγια, χτίζει ανώγια και κατώγια». Όπως καταλαβαίνεις ο/η αντίστοιχος Μανώλης/Μανωλίτσα είσαι εσύ που πας και κάνεις κάτι σχέδια εντελώς έξω από τα κυβικά σου και πιστεύεις ακράδαντα κιόλας ότι θα τα καταφέρεις. Προσγειώσου από μόνος/η σου, πριν φας τα μούτρα σου! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν στα οικονομικά σου, αλλά και στην ερωτική σου ζωή. Το challenge είναι να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό και να μην μοιραστείς την χαρά σου για όλα όσα σου συμβαίνουν! Αν είσαι μόνος/η, μάλλον θα ερωτοχτυπηθείς με κάποιον/α που είναι καπαρωμένος/η, ενώ αν είσαι σε σχέση ίσως εσύ να κάνεις την κουτσουκέλα, αλλά θα περάσεις τόσο καλά, που θα το συγχωρήσεις στον εαυτό σου. Δυσάρεστες εξελίξεις, που η αλήθεια δεν τις περίμενες, θα έχεις σε μία νομική υπόθεση ή σε σχέση με την δουλειά και τις σπουδές σου ή με ένα ταξίδι. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, δεν κρατιέσαι να βάλεις μπροστά όλα σου τα σχέδια, όμως θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η για ανατροπές και να έχεις στο συρτάρι και plan b για τα πάντα. Στο κρεβάτι σου πάντως περνάς βασιλικά, είτε είσαι single είτε έχεις μόνιμο ταίρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Είτε οικονομικό είναι το μπλέξιμο με φίλους σου, είτε ερωτικό, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου, η κατάληξη είναι η ίδια. Αποτυχία πλήρης! Δεν υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ σας, παρά λόγια και υποσχέσεις του αέρα με αρκετές δόσεις ανωριμότητας και υπερβολής. Άρα στο άμεσο μέλλον μάλλον θα τα σπάσεις με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, αφού θα σου αδειάσει την τσέπη ή θα σου ραγίσει την καρδιά. Μάθε να μην τα χάφτεις όλα και να είσαι λίγο πιο πονηρεμένος! Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, στις αρχές της εβδομάδας σε περιμένει μία καταπληκτική καινούρια γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Το άτομο που θα μπει τώρα στην ζωή σου ίσως είναι ο επόμενος συνεργάτης σου ή ο επόμενος μεγάλος σου έρωτας. Τελικά, τα απρόοπτα είναι και τα καλύτερα! Δεν θα πεις, ωστόσο το ίδιο, για τα οικονομικά σου, τώρα που θα έχεις κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις με τα χρέη σου και θα σου έρθει ένας ταμπλάς, όσο να πεις, από τις υποχρεώσεις που θα σου σκάσουν. Αν είσαι του 3ου δεκαήμερου, θα πάρεις επίσης την απόφαση λόγω ενός ξαφνικού γεγονότος ή κάποιας πληροφορίας, να ασχοληθείς σοβαρά με τις οφειλές σου. Αν είχες στα σκαριά κάποια οικονομική συμφωνία με φιλικό σου πρόσωπο, κράτα τον ενθουσιασμό σου, γιατί πολλά θα αλλάξουν. Με το ταίρι σου περνάτε μοναδικές στιγμές και βγαίνετε κατά πολύ από την ρουτίνα σας, ενώ αν είσαι σόλο έχεις να περιμένεις έναν παραμυθένιο έρωτα.

ΛΕΩΝ ♌

Τα μάτια σου δεκατέσσερα πρέπει να έχεις, καλό μου Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, γιατί οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου σε έχουν βρει μπόσικο/η και σε δουλεύουν ψιλό γαζί. Υποσχέσεις και λόγια που θα ακούσεις από έναν συνεργάτη σου ή ακόμη και από το ταίρι σου, δεν είναι παρά υπερβολές και ψέματα για να σε καλοπιάσουν ίσως και να σε έχουν του χεριού τους ή απλά για να σου βουλώνουν το στόμα και να μην τους πρήζεις. Αν πάλι συζητάμε για καινούρια σχέση ή συνεργασία, έμπλεξες φίλε/η μου, αφού νομίζεις ότι σου έχει έρθει το δέκα το καλό και στο τέλος θα δεις ότι επρόκειτο για μία μετριότητα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, στις αρχές της εβδομάδας σου έρχονται από την δουλειά κάποια λεφτάκια, τα οποία δεν υπολόγιζες, ενώ θα παιχτεί κι ένα love story με κάποιον συνάδελφο παρόλο που μέχρι τώρα δεν υπήρχαν δείγματα. Από την άλλη μέσα στην εβδομάδα, εντελώς απροσδόκητα μπορεί να έρθει το τέλος σε μία συνεργασία ή να πείτε οριστικό bye bye με το άλλο σου μισό. Θα πάθεις, προφανώς, ένα σοκ μέχρι να συνειδητοποιήσεις την νέα σου πραγματικότητα, αλλά όλα για καλό γίνονται! Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μία καινούρια αρχή σε περιμένει στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, όμως θα πρέπει πρώτα να γίνουν σημαντικές αλλαγές για να προχωρήσει και να είναι επιτυχημένη. Αυτό σημαίνει πως κι εσύ μάλλον θα χρειαστεί να βγάλεις από την ζωή σου κάποια άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Ένα κάρο σχέδια κάνεις για το επαγγελματικό σου μέλλον ή τις σπουδές, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, αλλά αν βασίζεσαι σε αυτά που σου λένε οι Σάρα και η Μάρα στην δουλειά στο τέλος θα καταλάβεις, ότι απλά έχασες χρόνο και ενέργεια σε κουτσομπολιά και φήμες. Αν έχεις ξεκινήσει κιόλας τίποτα μαθήματα ή σεμινάρια για να μπορείς να ανταπεξέλθεις στον δήθεν καινούριο σου ρόλο, θα μείνεις μόνο με το χαρτί και τις γνώσεις σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, σε χτυπάει ο έρωτας κατακούτελα στις αρχές της εβδομάδας και πραγματικά θα πετάς στον έβδομο ουρανό. Το άτομο που θα μπει ξαφνικά στην ζωή σου, θα σου την αλλάξει εξολοκλήρου. Αν είσαι σε σχέση, θα κάνετε με το άλλο σου μισό πολλά καινούρια πράγματα μαζί, που θα σας κάνουν να νιώσετε όπως τον πρώτο καιρό της σχέσης σας. Άνω- κάτω γίνεται η καθημερινότητα σου, καθώς θα υπάρξουν διάφορες αλλαγές ή αναβολές στα σχέδιά σου, που θα σε βγάλουν εκτός εαυτού. Με τα νεύρα και τον θυμό δεν θα πετύχεις και πολλά. Σφίξε τα δόντια και κάνε γαργάρα τα καινούρια δεδομένα. Επίσης αν είσαι του 3ου δεκαημέρου θα αλλάξει πολύ η ρουτίνα σου, ίσως κιόλας να δεις πράματα και θάματα στην δουλειά. Η ευελιξία είναι και για σένα η λέξη- κλειδί. Τουλάχιστον δεν θα έχεις παράπονο στο ερωτικό… Εκεί κεντάς… Με το ταίρι σου είστε σαν τα πιτσούνια, ενώ εάν είσαι μόνος/η, θα βρεθείς αγκαζέ.

ΖΥΓΟΣ ♎

Αχ, σε τυφλώνουν τα ερωτόλογα που ακούς από το άλλο σου μισό, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, και εύκολα μπορεί να πέσεις στα δίχτυα κάποιου/ας που δεν σε βλέπει και τόσο σοβαρά όσο θα ήθελες εσύ. Αν πάλι έχεις την σχέση σου μπορεί από την μία να είστε με το άλλο σου μισό μες στα σορόπια κι από την άλλη να ρίχνετε υπερβολικούς καβγάδες από αδικαιολόγητη ζήλια. Στο ήσυχο και στο αρμονικό, δεν σας βγαίνει. Πρόσεχε επίσης τα λεφτά που χαλάς σε λούσα και καλοπέραση, δεν φυτρώνουν στα δέντρα. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, χαρά κι ευτυχία θα έχεις στο σπιτικό σου, ήδη από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Μπορεί να σας έρθουν λεφτά ξαφνικά από κληρονομιά ή κάποια αποζημίωση, όπως επίσης και να σας προτείνουν μία πολύ καλή συμφωνία σε σχέση με την ακίνητη περιουσία σας. Στον έρωτα ωστόσο, δεν έχεις την ίδια τύχη, αφού με το ταίρι σου ρίχνετε κάτι καβγάδες ξεγυρισμένους, που μπορεί να σας φέρουν μέχρι και χωρισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί κάποιο φλερτ σου να διακοπεί απότομα και να σου στοιχίσει πολύ. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου μπορεί αναπάντεχα να σε βρει κι εσένα κάποιο κακό- χωρισμός στην σχέση σου ή να έρθει από το πουθενά ένας καινούριος μεγάλος έρωτας. Τα δημιουργικά σου σχέδια, που θέλεις σώνει και ντε να βάλεις μπροστά, μπορεί να παγώσουν ελλείψει χρημάτων και να πρέπει να κάνεις χοντρές αλλαγές.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Συζητήσεις επί συζητήσεων γίνονται στο σπιτικό σου, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, αλλά μάλλον οι δικοί σου δεν παίρνουν και πολύ σοβαρά όλα όσα συμβαίνουν. Θα σου πουν αυτά που θέλεις να ακούσεις, θα σου υποσχεθούν τα χίλια όσα για να σε έχουν κάλμα, αλλά μην πιστεύεις τίποτα, αν δεν τους δεις να κάνουν πράξη όσα λένε. Αν παίζει τώρα κοντά κάποια συμφωνία για ακίνητο, ό,τι πείτε με την άλλη πλευρά προφορικά, να γραφτεί κιόλας, προτού πέσουν οι τζίφρες. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, μία ξαφνική γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει τρομερά και γρήγορα θα μπεις σε σχέση. Πρόσεξε μόνο μην είναι απλά ένας ενθουσιασμός, που θα ξεφουσκώσει σε λίγο καιρό. Αν είσαι σε σχέση ανταλλάσσετε με το έτερον ήμισυ λόγια αγάπης που ποτέ άλλοτε δεν είχατε πει π ένας στον άλλον. Στα επαγγελματικά σου μπορεί να σκάσει από το πουθενά μία καινούρια συμφωνία με καλά κέρδη. Στο σπίτι μόνο θα έχεις καβγάδες γερούς και με τους δικούς σου ίσως για κάποιο καιρό επιλέξετε να είστε «μακριά κι αγαπημένοι». Δεν το λες κακό, αν είναι να σταματήσουν οι τοξικές συμπεριφορές. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, αλλάζουν επίσης τα δεδομένα στην οικογένεια και το σπίτι σου και μέσα από διάφορα αναπάντεχα γεγονότα θα πάρετε την απόφαση όλοι μαζί να χειρίζεστε διαφορετικά κάποιες καταστάσεις. Στα ερωτικά σου το πας στο χαλαρό, αλλά επειδή δεν έχεις διάθεση για άλλα πονοκεφαλιάσματα, κοιτάς να περνάς καλά στο εδώ και τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ένα σωρό λόγια και κυρίως κουτσομπολιά ακούς από συναδέλφους στην δουλειά, Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, και κάποια από αυτά είναι αρκετά πικάντικα ή παρατραβηγμένα. Το καλό που σου θέλω, μην τυχόν και τα διαδώσεις παραπέρα με την σειρά σου, γιατί πολλά από αυτά είναι ψέματα και υπερβολές και στο τέλος θα βρεθείς κι εσύ ένοχος/η μόλις φτάσουν σε αυτιά που δεν πρέπει. Άκου και σώπαινε, λοιπόν. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου κάποιες αλλαγές που θα γίνουν στην δουλειά, συμφέρουν πάρα πολύ την τσέπη σου. Ακόμη κι αν δεν πάρεις αύξηση ή κάτι τέτοιο, οι νέες συνθήκες θα σου φέρουν έμμεσα κέρδος. Από την άλλη θα βουτηχτείτε άσχημα με κάποιον/α συνάδελφο κι ο καβγάς που θα γίνει μεταξύ σας μπορεί να ξεφύγει. Πρόσεξε όσο μπορείς τα λόγια που θα ξεστομίσεις, γιατί ό,τι λέγεται, δεν ξελέγεται και μετά άντε να τα μαζέψεις. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα αρχίσεις να εκφράζεσαι διαφορετικά, ενώ θα αλλάξεις και μυαλά με αφορμή κάποιο αναπάντεχο γεγονός που θα συμβεί και θα φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή σου. Προσοχή χρειάζεται και η σχέση σου με τα αδέρφια σου ή άλλους κοντινούς συγγενείς για να συνεχίσει να υπάρχει, αν με εννοείς. Στα οικονομικά σου υπάρχει κινησούλα και άνοδος, ειδικά εάν σκέφτεσαι να κάνεις κάποια συμφωνία για ένα ακίνητο ή αν ποντάρεις στην πολύτιμη βοήθεια των δικών σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η λύσσα σου να αποκτήσει λεφτά είναι απολύτως κατανοητή, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα γίνεις και θύμα του οποιουδήποτε σου υπόσχεται εύκολα και πολλά κέρδη. Μην το παίρνεις πάνω σου, όταν σου λένε καλά λόγια για τα δημιουργικά σου σχέδια. Αυτά είναι κολπάκια για να ανοίξεις το πουγκί σου και να σου φάνε λεφτά. Και κάτι να βγει από όλο αυτό, θα είναι χαρτζιλίκι. Ευκολόπιστος/η θα είσαι και στα ερωτικά σου και με μία γλυκιά κουβέντα θα γίνεσαι βούτυρο και θα τα παραβλέπεις όλα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, η τύχη σου ανοίγει διάπλατα σε ερωτικά ζητήματα. Αν είσαι μόνος/η μπαμ μπαμ θα γνωρίσεις και θα καψουρευτείς κάποιον/α κι αυτός/η εσένα. Αμοιβαίος έρωτας, λέμε! Αν είσαι σε σχέση, ξέχνα ντέρτια και καημούς που σε τρώγανε και ετοιμάσου να γίνετε σαν και πρώτα με το ταίρι σου. Στα οικονομικά μόνο θα έχεις θέμα κι αυτό γιατί σου έρχονται έξοδα αναπάντεχα που δεν μπορείς και να τα τρενάρεις, αφού πρόκειται για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μεταξύ μας και για την καλοπέρασή σου! Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, κάτι προκύπτει ξαφνικά και αναπάντεχα κι έρχεται τούμπα η οικονομική σου κατάσταση. Αν περνάς αφραγκίες, δεν έχεις να φοβάσαι και πολλά, αν πάλι είσαι τακτοποιημένος/η με ρέγουλα τα ρίσκα και οι καινούριες δουλειές, για να μην χάσεις λεφτά. Στα ερωτικά σου όλο και κάτι γίνεται, αλλά αν δεν πάρεις εσύ πρωτοβουλία, μάλλον στα λόγια θα μείνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, εσύ μία χαρά λες τις σκέψεις και τις απόψεις και βγάζεις από μέσα σου όλα όσα κουβαλάς, όμως οι δικοί σου, που σου φαίνονται μάλιστα πολύ υποστηρικτικοί αυτόν τον καιρό, μάλλον δεν σου πολυδίνουν βάση. Άρχισε να ανησυχείς, αν στα παρουσιάζουν όλα ρόδινα, γιατί στα λόγια καλοί είναι, όταν όμως θα πρέπει έμπρακτα να σε στηρίξουν, μάλλον θα μείνεις ξεκρέμαστος/η. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, σε πρώτη φάση θα δεις μεγάλη αλλαγή προς το θετικό στην σχέση σου με τους δικούς σου. Σαν να ξεπερνούν κάποια κολλήματα και σαν να έρχονται πιο κοντά στον τρόπο που σκέφτεσαι εσύ. Από το πουθενά μπορεί και να έχεις μία πολύ πολύ καλή αναπάντεχη εξέλιξη σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας και να βρεθείς να κολυμπάς στο χρήμα. Επίσης μπορεί να σου λάχει και κάποιος παράνομος δεσμός, από ξαφνική γνωριμία. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου με την Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο ετοιμάσου να αλλάξεις από πάνω μέχρι κάτω και από μέσα προς τα έξω. Θα σου γυρίσουν τα μυαλά και θα θελήσεις να κάνεις σε δουλειά, σχέσεις και καριέρα μεγάλες αλλαγές και καινούριες ενάρξεις. Θα φύγουν άτομα από τη ζωή σου, θα έρθουν άλλα. Ωστόσο, μην προγραμματίζεις τίποτα, ακόμη όλα παίζονται.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Κάτι δεν πάει καλά με τον τρόπο που σκέφτεσαι, Ψάρι του 1ου δεκαημέρου! Από την μία φαίνεται πως έχεις τις κλειστές σου και δεν θέλεις να μοιράζεσαι τίποτα και με κανέναν κι από την άλλη όταν ανοίγεις το στόμα σου, ανάβεις φωτιές. Ο λόγος; Λες πολλά που δεν θα έπρεπε και μπορεί μέχρι και να προσβάλλεις άσχημα κάποιον, ενώ σου ξεφεύγουν και πολύ πολύ σοβαρά μυστικά. Προτιμότερο είναι να σιωπάς! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα κάνεις μία αναπάντεχη καινούρια γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο που θα καταλήξει σε σχέση και μάλιστα από μεγάλο έρωτα. Δεν αποκλείεται βέβαια να συνειδητοποιήσεις εκεί που κάθεσαι, ότι τελικά γουστάρεις κάποιον/α φίλο/η σου. Μην τρελαίνεσαι, το πιθανότερο είναι πως κι αυτός/η σε είχε ξεχωρίσει. Γενικότερα πρόσεχε τους τσακωμούς με γνωστούς και αγνώστους, γιατί από τα πολλά ψυχολογικά που έχεις μαζεμένα, θα κάνεις κάποια ξεσπάσματα που μάλλον θα είναι άδικα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, άρπαξε την ευκαιρία που θα σου δοθεί εδώ και τώρα και ξεφορτώσου κόμπλεξ και φοβίες, ώστε να μπορείς να δεις το μέλλον σου πιο αισιόδοξα. Μην διστάσεις να πάρεις την βοήθεια των φίλων σου, άλλωστε ξέρεις ποιος είναι ο κατάλληλος για να σου λύσει κάθε σου πρόβλημα.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved