Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 18/02 έως 24/02

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 18/02 έως 24/02

Σχετικά ήρεμη θα χαρακτηρίζαμε την εβδομάδα που έρχεται, καθώς πολλά αστρολογικά γεγονότα δεν υπάρχουν κι αυτά, αν εξαιρέσουμε την Πανσέληνο, την τελευταία μέρα της, στην Παρθένο, που γίνεται κοντά στον Κρόνο στους Ιχθύς, που, όσο να πεις, θα δημιουργήσει προβλήματα και προβληματισμούς στα Μεταβλητά και τα Σταθερά του α' δεκαημέρου, κατά τα άλλα είναι βατή. Αναλυτικότερα, στις 19, Ήλιος στρέφει τους προβολείς στους Ιχθύς, δίνοντάς τους πρωταγωνιστικό ρόλο στα πράγματα, ενώ στις 22, Σταθερά και Παρορμητικά ετοιμάζονται για ερωτικό γιουρούσι με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Άρη στον Υδροχόο. Στις 23, περνά κι ο Ερμής στα Ψάρια και Μεταβλητοί και Σταθεροί θα γεμίσουν εμπνευσμένες ιδέες και πλούσια φαντασία, παράλληλα όμως καλούνται να χρησιμοποιήσουν τη διαίσθησή τους για να διευθετήσουν θέματα προσωπικής ή επαγγελματικής φύσης.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Ιχθύες και Υδροχόοι, γεννημένοι αρχές του α' δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα, τουλάχιστον μέχρι τις 23, παράπονο δε θα έχετε κανένα. Είστε στα πάνω σας, ερωτικά και οικονομικά θα βρείτε τρόπους για να βγείτε από τα αδιέξοδα ή μπορεί να σας "σκάσουν" ωραιότατες ευκαιρίες, από εκείνες που... δε φαίνονται για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Από την άλλη, ρομαντικοί θα γίνεται (όσοι δεν είστε), γλυκύτατοι, συμπαθέστατοι και ερωτεύσιμοι, ενώ θα εκμεταλλευτείτε το γκελ που έχετε για να κερδίσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Η φαντασία σας θα οργιάσει, ωστόσο, μην αφήνετε τα μυαλά σας να πάρουν αέρα και μην τρέφετε υπερβολικές προσδοκίες, αφού στις 24, θα υπάρξει... κόφτης.

ΑΤΥΧΑ

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί, γεννημένοι στη μέση του α' δεκαημέρου, με τον Άρη στον Υδροχόο να σας τετραγωνίζει δε νιώθετε καθόλου άνετα στην τοποθεσία "σχέση", "σπίτι", "δουλειά", αφού δεν ξέρετε τι να περιμένετε και πλέον είναι πολύ συχνά τα φαινόμενα παραλογισμού, αναίτια ξεσπάσματα και συμπεριφορές που δεν παλεύετε, καθώς δεν μπορείτε να τις διαχειριστείτε. Να είστε προετοιμασμένοι γιατί αναμένεται να δυναμιτιστεί το κλίμα, κυρίως στις 22, με διάφορα σκηνικά και κόντρες, ανταγωνισμούς, αντιζηλίες, διεκδικήσεις και απαιτήσεις, που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε ρήξεις, απόσταση έως και χωρισμό.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved