Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 11/02 έως 17/02

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 11/02 έως 17/02

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά γλυκά και σε ήπιους τόνους για να καταλήξει με εντάσεις και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές. Στις 13, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω κάνει θετική όψη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, γεμίζοντας όνειρα και ελπίδες, ενίοτε και μεγάλες προσδοκίες ή ψευδαισθήσεις τα ζώδια του 3ου δεκαημέρου του Παρορμητικού και Μεταβλητού σταυρού. Την ίδια μέρα, μπαίνει ο Άρης στον Υδροχόο και ξεκινά μια περίοδος αναστάτωσης για Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς, ενώ την επόμενη κιόλας μέρα θα κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα και όσοι/ες από τους παραπάνω έχουν γεννηθεί τις πρώτες-πρώτες μέρες του ζωδίου τους θα έρθουν αντιμέτωποι με σημαντικές αποκαλύψεις και προβλήματα που πρέπει να "χτυπήσουν" στη ρίζα τους ή μηδενιστικές τάσεις. Στις 16, περνά και η Αφροδίτη στον Υδροχόο που θα προσπαθήσει να αποστασιοποιήσει και να εκλογικεύσει Σταθερούς και Παρορμητικούς. Στις 17, θα κάνει σύνοδο κι αυτή με τον Πλούτωνα, φουντώνοντας τα πάθη και δημιουργώντας μοιραίους έρωτες. Επιπλέον, έχουμε και το τετράγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο που φέρνει δυσάρεστες εκπλήξεις, ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής, αλλά και προκλητικότητα ή επιθετικότητα "στα καλά του καθουμένου".

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Η τύχη είναι... σχετική αυτή την εβδομάδα, καθώς όλα τα ζώδια του β' δεκαημέρου μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, χωρίς να "πέσουν" σε κακοτοπιές και προβλήματα. Μάλιστα, φαίνεται πως βοηθά αρκετά τους τολμηρούς, στις 13, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, γι' αυτό καλό θα ήταν να πάρουν πρωτοβουλίες και ρίσκα, καθώς θα τους βγουν. Στις 15, Ταύροι και Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί, γεννημένοι 29 με 30 Απριλίου, 31 Δεκεμβρίου με 1η Ιανουαρίου, 30 με 31 Μαρτίου και 2 με 3 Οκτωβρίου, αντίστοιχα, έχουν όλα τα πλεονεκτήματα του Δία, που θα τους προσφέρει ευκαιρίες βελτίωσης της προσωπικής, ερωτικής και οικονομικής τους ζωής.

ΑΤΥΧΑ

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί του α' δεκαημέρου, με την έλευση του Άρη στον Υδροχόο λογικό είναι να βρίσκεστε σε εγρήγορση, αφού είναι πολύ πιθανές εντάσεις, που ενδεχομένως να φτάσουν στο σημείο ρήξης με συντρόφους, συνεργάτες ή με άτομα μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Στις 14, ανταγωνιστές και εχθροί θα βγουν στην επιφάνεια και θα αναγκαστείτε να "πάρετε τα όπλα" ή να ξεκόψετε τελείως, κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας. Μια κατάσταση που δε σώζεται είναι μάλλον βέβαιη, ως εκ τούτου, μην προσπαθήσετε να την κρατήσετε γιατί δεν πρόκειται να καταφέρετε τίποτα απολύτως. Στις 17 του μήνα (αν και μπορεί να έχετε γεγονότα μια μέρα πριν), πάλι, Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, γεννημένοι τέλος του β' ή αρχές του γ' δεκαημέρου θα έχετε να αντιμετωπίσετε αναίτια επιθετικότητα, ανατροπές, αναστατώσεις, ακυρώσεις και εκπλήξεις που θα σας χαλάσουν κάθε διάθεση.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved