Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 04/02 έως 10/02

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 04/02 έως 10/02

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή να καταφθάνει στον Υδροχόο (στις 5/2) και μάλιστα αμέσως να κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται εκεί, καλώντας όσους είναι γεννημένοι αρχές των ζωδίων τους να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα και το στόμα τους σφραγισμένο. Μυστικά και πληροφορίες "ζουμερές" θα αλλάξουν κατά πολύ τη γνώμη ή τις απόψεις. Στις 7, έχουμε την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, που φέρνει αλλαγές και ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικά και τα οικονομικά όσων είναι γεννημένοι τέλος του β' ή αρχές του γ' δεκαημέρου, ενώ στις 8 ο Άρης στον Αιγόκερω κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, με παρασκηνιακές αποκαλύψεις και πράξεις όχι και τόσο νόμιμες να θυμίζουν στους γεννημένους το γ' δεκαήμερο κάτι από παγόβουνο, που τόσο καιρό έβλεπαν την κορυφή, όχι όμως το πραγματικό του μέγεθος. Στο χορό του αιφνίδιου ξεμπροστιάσματος, της αναμπουμπούλας και των αναστροπών θα βρεθούν και αυτοί που είναι γεννημένοι τέλος του β' ή αρχές του γ' δεκαημέρου με το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο που γίνεται επίσης στις 8. Στις 10, έχουμε και τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που "δείχνει" το ξαφνικό κλείσιμο ενός κύκλου, αφού έχει κι αυτή τον... Ουρανό της, επηρεάζοντάς την ίδια ομάδα, ενώ παράλληλα έχουμε και το τετράγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Δία στον Ταύρο, που φέρνει μεν τυχερά περιστατικά στους γεννημένους του α' δεκαημέρου, χρειάζονται όμως προσοχή στη διαχείρισή τους, γιατί το μέτρο και τα όρια θα απουσιάζουν εκείνη την ημέρα και πολλές ευκαιρίες θα "καούν".

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Εσείς που ανήκετε στο τέλος του α' και β' δεκαήμερο, ανεξαρτήτως ζωδίου βρίσκεστε στο απυρόβλητο αυτή την εβδομάδα, που αν κρίνουμε από τους υπόλοιπους, μάλλον είστε και οι τυχεροί, αφού οι μέρες θα κυλήσουν ήρεμα, χωρίς αναταράξεις και δυσάρεστες εκπλήξεις. Στις 7 του μήνα, Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, γεννημένοι τέλος του β' ή αρχές του γ' δεκαημέρου, θα έχετε και ευχάριστα περιστατικά, ευκαιρίες, εξτρά έσοδα, κεραυνοβόλους έρωτες και φλερτ και εξελίξεις που θα σας αιφνιδιάσουν θετικά, διαπιστώνοντας ότι τα ξαφνικά και τα απρογραμμάτιστα, καμιά φορά, είναι και τα πιο ωραία.

ΑΤΥΧΑ

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί γεννημένοι τέλος του β' ή αρχές του γ' δεκαημέρου δέστε τις ζώνες σας γιατί αυτή η εβδομάδα προς το τελείωμά της θα σας θυμίσει λίγο τρενάκι του τρόμου. Τα απότομα σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις, στα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά σας θα είναι αρκετά, καλώντας σας να ξεκόψετε τελείως και να ξεκινήσετε μια διαφορετική πορεία. Αυτό που κυρίως θέλετε να αποφύγετε και φοβάστε είναι πιθανό να συμβεί, στα ξαφνικά, ενώ οι εκπλήξεις από και προς το πρόσωπό σας θα διαδέχονται η μια την άλλη. Καλό θα ήταν λοιπόν να επιλέξετε μια άλλη ρότα για να μη σας προλάβουν οι εξελίξεις, που δε θα είναι οι επιθυμητές. Και θυμηθείτε, ό,τι γίνει ή δε γίνει για κάποιο λόγο συμβαίνει και το "γιατί" ή θα το μάθετε γρήγορα ή καθόλου, ανάλογα με το πώς βλέπετε και κρίνετε τα πράγματα.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved