AstroPet από 03/03 έως 09/03: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Άννα Ζαμάνη
AstroPet από 03/03 έως 09/03: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 03/03 έως 09/03

ΚΡΙΟΣ ♈

Το ζωάκι σου θέλει να τραβάει διαρκώς την προσοχή και για να την κερδίσει θα κάνει ό,τι περνάει από το... πόδι του. Άλλες φορές θα καμαρώνεις για την συμπεριφορά και τις ικανότητές του κι άλλες θα σου κάνει τα νεύρα χαρτοπόλεμο.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Οι μέρες είναι κατάλληλες για να κάνετε καινούρια πράγματα με το pet σου ή εάν θέλεις να το εκπαιδεύσεις. Οπωσδήποτε θα ξετρελαθεί με μία καινούρια διαδρομή στην βόλτα του ή αν το πάρεις μαζί σου σε ένα νέο μέρος που θα πας.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Το ζωάκι σου θα έχει μία κάπως περίεργη συμπεριφορά αυτές τις μέρες κι εκτός που μπορεί να είναι φοβικό κι επιθετικό, θα αντιδράει αρνητικά σε οτιδήποτε το βγάζει από την συνηθισμένη του ρουτίνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Την εμμονή και το κόλλημα που έχει μαζί σου θα εκφράσει το pet σου στον απόλυτο βαθμό αυτές τις μέρες. Κι ενώ αρχικά θα κατευχαριστηθείς τις υπερβολικές εκφράσεις της αγάπης του, από ένα σημείο και μετά μάλλον θα κριντζάρεις.

ΛΕΩΝ ♌

Η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να κλείσεις ένα ραντεβού στον κτηνίατρο ή για κούρεμα και περιποίηση. Μπορεί βέβαια το ζωάκι σου να έχει διάφορες ιδιοτροπίες σε ό,τι αφορά το φαγητό του ή να ζητάει πιο επίμονα λιχουδιές. Πάντως γεγονός είναι πως δεν θα ξεκολλάει από πάνω σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Σε γενικές γραμμές το pet σου θα είναι χαρούμενο και θα σε παρασύρει και εσένα με την καλή του διάθεση και την όρεξη του για παιχνίδι. Κάπως περίεργη ή και λίγο άσχημη αντίδραση θα έχει, αν του αλλάξεις την ρουτίνα του.

ΖΥΓΟΣ ♎

Το ζωάκι σου δεν θα έχει και τόσο καλή διάθεση αυτές τις μέρες κι όσο κι αν το πειράζετε, θα παραμένει μελαγχολικό. Το μόνο που θα το ηρεμεί είναι να βρίσκεται στο ζεστό του το σπιτάκι και να σας έχει όλους γύρω του.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Το pet σου θα θέλει να βρίσκεται πολύ ώρα εκτός σπιτιού και να χαζεύει την κίνηση και τον κόσμο, ενώ μπορεί να κάνει και καινούριες γνωριμίες με άλλα ζωάκια ή άτομα που θα συναντήσει και θα συμπαθήσει στην βόλτα του. Η συμπεριφορά του ίσως να είναι περίεργη απέναντι σε κάποιο μέλος της οικογενείας που διαρκώς του κάνει καζούρα και το ενοχλεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Καχύποπτο με όλους και όλα θα είναι το ζωάκι σου για αυτό και δεν θα θέλει να βγει από το σπίτι για κανέναν λόγο ή εάν πρέπει θα σε πηγαίνει όπου δεν έχει κόσμο και νταβαντούρι. Παράλληλα θα είναι πολύ κτητικό μαζί σου και θα θέλει διαρκώς να του δείχνεις πόσο το αγαπάς και πόσο σημαντικό είναι για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Θα σου βγάλει την ψυχή με τις απαιτήσεις του το ζωάκι σου και θα σε έχει σήκω σήκω, κάτσε κάτσε να προλαβαίνεις στο λεπτό τις επιθυμίες του. Δεν το κάνει όμως γιατί είναι κακομαθημένο, αλλά από ανασφάλεια. Όσο βλέπει έμπρακτα το ενδιαφέρον σου, τόσο καλύτερα νιώθει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μία πολύ περίεργη φάση περνάει το pet σου και θα καταλάβεις κι εσύ πως κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του αρχίζουν να αλλάζουν. Μέχρι να βρείτε τις ισορροπίες σας και να καταλάβεις και εσύ τι ακριβώς θέλει, ίσως μεταξύ σας να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Μοναχό του θέλει να χορεύει, που λέει ο λόγος, το ζωάκι σου κι όσο θέλει να πηδά! Δεν θα είναι πολύ ανοιχτό στα πολλά πίτσι-πίτσι, τις αγκαλιές και τα χάδια και θα βάλει σαφή όρια, ώστε να μην το ενοχλεί κανείς όταν θα απομονώνεται.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved