AstroPet από 25/02 έως 02/03: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Άννα Ζαμάνη
AstroPet από 25/02 έως 02/03: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 25/02 έως 02/03

ΚΡΙΟΣ ♈

Ανόρεχτο θα είναι το ζωάκι σου και μπορεί να σου δώσει την εντύπωση πως κάτι τρέχει με την υγεία του. Αν δεν υπάρχουν λόγοι να ανησυχήσεις, μην βιαστείς να αγχωθείς, σύντομα θα το δεις να πετάει. Μην δοκιμάσετε κάποια καινούρια περιποίηση ή λιχουδιά, γιατί δεν θα σας ταιριάξει.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το ζωάκι σου θα είναι διαρκώς μες στην καλή χαρά και μάλλον δεν θα σταματάει τα παρακάλια για παιχνίδια και χάδια, ακόμη κι αν η δική σου διάθεση είναι πεσμένη. Μπορεί να σε νευριάσει όλο αυτό, όμως θα το αδικήσεις, εάν το μαλώσεις...

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Το pet σου θα θέλει να περνάει χρόνο στο σπίτι και θα χαρεί πολύ αν μαζευτείτε όλοι μαζί οικογενειακώς και ασχολείστε μαζί του. Θα σε παραξενέψει η συμπεριφορά του, αφού θα είναι πιο κοντά σε άτομα που δεν το συνήθιζε και μακριά κι αλάργα από άλλα που τους είχε αδυναμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Το ζωάκι σου θα παραείναι ανυπάκουο αυτές τις μέρες, όχι απαραίτητα επίτηδες για να σε νευριάσει ή να σου τραβήξει την προσοχή. Περισσότερο θα του λείπει η συγκέντρωση και θα είναι αφηρημένο, για αυτό και θα κάνει άλλα αντί άλλων.

ΛΕΩΝ ♌

Το pet σου είναι αρκετά κτητικό μαζί σου και θεωρεί πως ό,τι και όποιος του στερεί έστω κι ένα λεπτό από εσένα είναι εχθρός του. Ειδικά εάν σε δει να αγκαλιάζεις ή να φιλάς κάποιο άλλο άτομο, θα αντιδράσει πολύ απρόβλεπτα και ασυνήθιστα για τα δεδομένα του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Το ζωάκι σου αυτές τις μέρες θα έχεις αρκετές απαιτήσεις από εσένα σε ό,τι αφορά την περιποίηση και την φροντίδα και καθώς θα είναι αδύνατον να τις καλύψεις όλες, θα αισθανθεί απογοήτευση. Μην έχεις τύψεις, ό,τι και να έκανες ικανοποιημένο δεν θα ήταν με τίποτα.

ΖΥΓΟΣ ♎

Το ζωάκι σου θα θέλει διαρκώς να χουζουρεύει και για κανέναν λόγο μην σκεφτείς να το πας κάπου με βαβούρα ή να το ενοχλήσεις με παιχνίδια. Άλλωστε θα δεις κι εσύ πως θα κουράζεται εύκολα και θα έχει πεσμένη διάθεση.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Αν κάνεις το λάθος και σκαρώσεις στο pet σου κάποια πλάκα μαζί με έναν φίλο σου, θα το πάρει στα σοβαρά και θα κατσουφιάσεις. Μούτρα θα σου κρατήσει κι αν το ξεγελάσεις και το αφήσεις μόνο του για να βγεις με κάποια παρέα. Ξέρει αυτό πότε πας για δουλειά και πότε για διασκέδαση, τι νόμιζες;

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Μάλλον το φιλαράκι σου θα κάνει ένα σωρό σκανταλιές και ζημιές αυτές τις μέρες θεωρώντας ότι μόνο έτσι μπορεί να κερδίσει την προσοχή σου και αυτή της υπόλοιπης οικογένειας. Επιβράβευσε το κάθε φορά που θα κάνεις μία καλή πράξη, για να πιάσει το νόημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αν αποφασίσεις να πας με το ζωάκι σου μία μακρινή βόλτα, να το έχεις από κοντά γιατί μπορεί να κάνει πολλά τρελά και χαζομάρες, ίσως και από την χαρά του. Αν έχετε ημέρες εκπαίδευσης, ίσως να μην είναι και τόσο συγκεντρωμένο, άρα καλύτερα προσπάθησέ το μία άλλη φορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Το pet σου θα φοβάται τα λάθος πράγματα, ενώ όταν θα πρέπει θα είναι λες κι έχει άγνοια κινδύνου. Από την άλλη μπορεί να παρεξηγήσει την συμπεριφορά ορισμένων και να τους βάλει άδικα στο μάτι.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Κυκλοθυμική και περίεργη θα είναι η συμπεριφορά του pet σου αυτές τις μέρες σε σημείο που θα νομίσεις ότι μεταλλάχθηκε ή πως πήγε τσάμπα όλη η εκπαίδευση που έχετε κάνει και οι καλοί τρόποι που το έχεις διδάξει. Μην απογοητεύεσαι, μία φάση είναι απλά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved