AstroPet από 18/02 έως 24/02: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Άννα Ζαμάνη
AstroPet από 18/02 έως 24/02: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 18/02 έως 24/02

ΚΡΙΟΣ ♈

Διαρκώς το pet σου θα θέλει να πάτε βόλτα ή όταν είστε στο σπίτι θα κάνει τα πάντα για να ασχοληθείς μαζί του. Το κουράζει η μοναξιά και ψάχνει τρόπους να επικοινωνήσει τόσο με εσένα, όσο και με όποιον άλλον βρεθεί κοντά του.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το ζωάκι σου νιώθει ότι του ανήκεις αποκλειστικά κι αυτό το συναίσθημα θα είναι ιδιαίτερα έντονο αυτές τις μέρες, άρα θα γίνει και πιο κτητικό. Δεν δέχεται να σε μοιράζεται με κανέναν κι αν τυχόν θεωρήσει πως κάποιος σε πείραξε, μπορεί να βγάλει και επιθετική συμπεριφορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Το ζωάκι σου είναι ικανοποιημένο εφόσον έχει εξασφαλίσει την καλοπέρασή του. Όλους εσάς ούτε καν σας βλέπει. Μόνο αν καθυστερήσει το φαγητό του ή η βόλτα του, θα σας κάνει τα ανάλογα παράπονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μελαγχολικό και κάπως κατσούφικο θα είναι το pet σου και μπορεί να σε προβληματίσει η συμπεριφορά του ή να νομίζεις πως είναι άρρωστο έτσι που θα απομονώνεται. Αν δεν δεις κάτι ακόμη, που πράγματι αξίζει να σε προβληματίσει, μην στεναχωριέσαι τσάμπα, θα του περάσει.

ΛΕΩΝ ♌

Αν μαζέψεις τους φίλους σου στο σπίτι ή πάρεις μαζί σου το pet σου σε κάποια έξοδο, θα το κάνεις πολύ ευτυχισμένο. Θέλει να νιώσει μέλος της παρέας και θα κάνει τα πάντα για να γίνει ενεργό μέλος της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Θα καμαρώνει πως και πως το ζωάκι σου κάθε φορά που θα ακούει ένα κομπλιμέντο και θα κάνει ένα σωρό κόλπα και νάζια για να τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον όλων. Εναλλακτικά έχει τις σκανταλιές και τις ζημιές, οπωσδήποτε πάντως θα σε κάνει να ασχοληθείς μαζί του.

ΖΥΓΟΣ ♎

Το ζωάκι σου έχει την ανάγκη να κάνει καινούρια πράγματα, αυτές τις μέρες και να ξεφύγει από την κλασσική του ρουτίνα. Μπορείς να το πας βόλτα επιλέγοντας μία καινούρια διαδρομή ή να το κάνεις δώρο ένα καινούριο παιχνίδι.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Πού θα το χάνεις, πού θα το βρίσκεις το ζωάκι σου, θα είναι ανάμεσα στα πόδια σου και θα τρέχει από πίσω σου ή μόνιμα θα σε κοιτάει μες στα μάτια. Μόνο με την παρουσία σου θα νιώθει ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Το pet σου θα δείξει τον καλύτερό του εαυτό, αυτές τις μέρες κι αυτό γιατί θέλει να μην σε νευριάζει, ούτε να σε στεναχωρεί, αλλά να σε βλέπει να χαίρεσαι και να καλοπερνάς μαζί του. Θα σε κάνει να πιστέψεις πως είναι τέλειο, αφού πριν ζητήσεις κάτι , που λέει ο λόγος, θα το έχει ήδη κάνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Μία χαρά θα είναι το ζωάκι σου, αν έχει στην ώρα τους το φαγάκι του και τη βόλτα του, ιδανικά και παιχνίδι μαζί σου. Ωστόσο, δεν θα πει όχι, αν του κλείσεις ένα ραντεβού για περιποίηση, μάλλον θα το απολαύσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Πολύ χαρούμενο και γεμάτο ενέργεια θα είναι το pet σου αυτές τις μέρες σε σημείο που θα παρακαλάς για ένα λεπτό ησυχίας λόγω της φασαρίας και του χαμού που θα κάνει. Μία καλή ιδέα είναι να το κουράσεις με βόλτες και παιχνίδια. Άλλωστε κι αυτό θα καλοπεράσει.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Δεν θα έχει και πολύ όρεξη το ζωάκι σου για κόσμο ή μεγάλες βόλτες. Μάλλον θα προτιμά περισσότερο την ζεστασιά του σπιτιού σας και την παρέα με τα μέλη της οικογένειας. Μπορεί κιόλας να «κλειστεί» στο χώρο του και να ασχολείται μόνο με τα παιχνίδια του ή απλά να χουζουρεύει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved