AstroPet από 04/02 έως 10/02: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Άννα Ζαμάνη
AstroPet από 04/02 έως 10/02: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 04/02 έως 10/02

ΚΡΙΟΣ ♈

Με όλον τον κόσμο θα μαλώνει το ζωάκι σου αυτές τις μέρες, όσο κι αν προσπαθούν όλοι να το καλοπιάσουν. Καλύτερα να μην το φέρνεις σε επαφή με κάποιον εκτός οικογενείας, μέχρι να περάσει αυτή η φάση.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Όλα τα φώτα πάνω του θέλει το pet σου αυτή την εβδομάδα και γίνεται πιο κοινωνικό από ποτέ. Θα το δεις να κάνει γλύκες, νάζια και λοιπά τερτίπια, όχι μόνο σε άτομα που γνωρίζει, αλλά και στον κάθε περαστικό στο δρόμο ή σε ανθρώπους που υπάρχει κατά κάποιο τρόπο μία άτυπη κόντρα μεταξύ τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Κέφι, χαρά και μπρίο θα χαρακτηρίζει το ζωάκι σου, όμως δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα ακολουθεί τους κανόνες του σπιτιού σας ή αυτούς στη βόλτα του. Θα κάνει ό,τι το ευχαριστεί κι ακόμη κι αν σε βλέπει εκνευρισμένο/η ή στενοχωρημένο/η με τη συμπεριφορά του, απλά θα λουφάζει για να περάσει η μπόρα και θα ξανακάνει τα ίδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Έναν αρκετά κακότροπο και νευρικό χαρακτήρα θα βγάλει το ζωάκι σου, αλλά από ανασφάλεια. Αν δεν κάνεις το λάθος να το μαλώσεις, αλλά αντιθέτως το χαϊδολογήσεις και το αγκαλιάσεις, θα ρίξεις κι αυτό τους τόνους.

ΛΕΩΝ ♌

Ό,τι σκανταλιά δεν έχει κάνει από τότε που μπήκε στην ζωή σου, θα την κάνει αυτή την εβδομάδα το pet σου. Μάλλον έχει νεύρα, αλλά παράλληλα έχει θεωρήσει πως όταν το μαλώνεις ασχολείσαι και μαζί του, επομένως φέρεται έτσι και για να σου τραβάει την προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μες στην ένταση και τα νεύρα θα είναι το μικρό σου φιλαράκι και δεν θα ξέρει τι του φταίει. Θα παρατηρήσεις πιθανότατα και κάποιες αλλαγές στη συμπεριφορά του, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τις διατροφικές του προτιμήσεις και τη ρουτίνα του. Αν εκνευριστείς κι εσύ, το έχασες το παιχνίδι.

ΖΥΓΟΣ ♎

Αν αλλάξει κάτι στις αγαπημένες του συνήθειες ή φύγει ένα άτομο από την οικογένεια, πχ για ταξίδι ή σπουδές, το ζωάκι σου θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του και δεν θα βρίσκει πουθενά και σε τίποτα καμία χαρά. Κάνε υπομονή, μέχρι να ξεχαστεί και κέρνα το και καμιά λιχουδιά.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Αυτές τις μέρες με αφορμή κάποιο γεγονός ίσως σκεφτείς πως θα πρέπει να αλλάξουν κάποιοι κανόνες εντός σπιτιού για το κατοικίδιο σου, κυρίως για να γίνει η δική του καθημερινότητα πιο ευχάριστη. Προχώρα στις αλλαγές που θέλεις, αν και στην αρχή μάλλον το ζωάκι σου δεν θα τις καλοδεχτεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Σε διαρκή εγρήγορση θα είναι το αστεράκι σου αυτή την εβδομάδα και δεν θα το κρατάει το σπίτι σας/του ή το κλουβί του. Θα έχει έντονη περιέργεια για το κάθε τι και μπορεί λόγω αυτού να σου κάνει και κάποια ζημιά. Προσοχή, εάν έχεις σκυλάκι στις βόλτες σας, ώστε να μην φάει κάτι που δεν πρέπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Κολλημένο πάνω σου σαν βδέλλα, αν γίνεται, θα θέλει να είναι το ζωάκι σου αυτή την εβδομάδα. Θα τον πιάσουν οι ανασφάλειές του και ίσως να παρουσιάσει και κάποιου είδους φοβίες σε απλά αθώα αντικείμενα της καθημερινότητας ή με άτομα που ούτως ή άλλως δεν καλόβλεπε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Την αποκλειστικότητά σου απαιτεί και θα την έχει κατά πως φαίνεται το pet σου ακόμη κι αν χρειαστεί να παίξει θέατρο για να σε κάνει να ανησυχήσεις και να ασχολείσαι μαζί του. Προσπάθησε να του βάλεις όρια, ειδικά εάν δεις ότι αρχίζει να έχει κάπως επιθετική συμπεριφορά.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Κοιτάς, θαυμάζεις, αλλά δεν ακουμπάς! Αυτό θα σου έλεγε κατάμουτρα το ζωάκι σου, εάν είχε φωνή. Θέλει την μοναξιά του κι αν δεν το σεβαστείς, θα γίνεις εχθρός του, όσο κι αν σε αγαπάει και σε λατρεύει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved