AstroPet από 21/01 έως 27/01: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Άννα Ζαμάνη
AstroPet από 21/01 έως 27/01: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 07/01 έως 13/01

ΚΡΙΟΣ ♈

Κοινωνικότατο θα είναι το pet σου αυτές τις μέρες και διαρκώς θα θέλει να είναι βόλτα ή θα κάθεται με τις ώρες στο μπαλκόνι ή την αυλή του σπιτιού, χαζεύοντας την κίνηση και τον κόσμο που περνά. Δεν αποκλείεται, όταν είστε έξω, να σε φέρει σε επαφή με καινούριους ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Αρκετές περιέργειες και ζήλιες μπορεί να βγάλει το ζωάκι σου αυτές τις μέρες, ειδικά αν δεν του αφιερώσεις τον χρόνο που συνηθίζεις. Θα γίνει πιο κτητικό και θα αντιδράσει άσχημα προς όποιον ή ό,τι νομίζει πως του στερεί χρόνο από εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Το ζωάκι σου θα θέλει να γίνονται τα πράγματα με το δικό του τρόπο και στους δικούς του ρυθμούς αυτές τις μέρες. Ξέχνα το πρόγραμμα και την ρουτίνα σου, αφού αν το ξεβολέψεις, θα το πάρει στραβά και θα αντιδράσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Δεν θέλει πολλά-πολλά με κανέναν αυτές τις μέρες το ζωάκι σου και καλό είναι να μην το πάρεις προσωπικά, ούτε και να αρχίσεις να φέρεσαι υπερπροστατευτικά απέναντί του, νομίζοντας ότι κάτι του συμβαίνει. Μόλις πάρει τα πάνω του ψυχολογικά, θα έρθει από μόνο του για χάδια και παιχνίδια.

ΛΕΩΝ ♌

Θέλει διαρκώς να βρίσκεται με παρέα το ζωάκι σου και δεν είναι ανάγκη να παίξετε ή να κάνετε κάτι αποκλειστικά μαζί. Του αρκεί η παρουσία σου! Αν τώρα κανονίσεις βόλτα με φίλους ή καμία μάζωξη στο σπίτι, θα σε λατρέψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Το pet σου έχει ψυχολογία ντίβας αυτές τις μέρες και δεν διανοείται πως θα ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο ή οποιονδήποτε άλλον πέρα από αυτό. Κοίτα το στα μάτια σαν να είναι θεός/α και λέγε του διαρκώς πόσο τέλειο είναι και πόσο το αγαπάς.

ΖΥΓΟΣ ♎

Αν είχες σκοπό να ξεκινήσεις κάποιου είδους εκπαίδευση με το pet σου ή απλά να μάθετε καινούρια κόλπα και παιχνίδια, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές. Από την μία θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό κι από την άλλη έχει μεγάλη θέληση για μάθηση.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Με ύφος καχυποψίας θα κοιτάζει τριγύρω όλη την ώρα το ζωάκι σου, σαν να φοβάται πως ανά πάσα στιγμή κάτι θα πάθει. Απόφυγε τα άγνωστα μέρη και την συναναστροφή με άτομα που ξέρεις ότι δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά. Κανάκεψέ το και θα ηρεμήσει σύντομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ένας άγγελος θα είναι το pet σου αυτή την εβδομάδα και θα θέλει να σου δείξει με όποιον τρόπο μπορεί την αγάπη και την αφοσίωσή του. Θα πηγαίνει με τα νερά σου και θα είναι υπάκουο για να μην σου δημιουργεί στρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ιδανικές μέρες για να προγραμματίσεις ένα ραντεβού στον κτηνίατρο ή για να πας το ζωάκι σου για κούρεμα ή καλλωπισμό. Αν θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στην διατροφή του, επίσης είναι καλό αυτό το διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η χαρά της ζωής είναι το pet σου αυτές τις μέρες και διαρκώς θα θέλει παιχνίδια ή θα σου κάνει νάζια και σκέρτσα για να σε ξεσηκώσει. Η καλή του διάθεση και η ατελείωτη ενέργειά του θα κάνει και σε σένα πολύ καλό.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Σε ήρεμους ρυθμούς θα κυλήσει η εβδομάδα για εσένα και το ζωάκι σου κι αυτό γιατί θα προτιμάει να περνά χρόνο στο σπίτι με όλη την οικογένεια γύρω του. Αυτό είναι πιθανό να σε φέρει πιο κοντά με τους υπόλοιπους και να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί από ό,τι συνήθως.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved