Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 28/01 έως 03/02

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 28/01 έως 03/02

Η εβδομάδα που διανύουμε κρύβει εκπλήξεις και αλλαγές που άλλους θα τους φέρουν από τελευταίους πρώτους και άλλους θα τους ξεβολέψουν τελείως. Κατ' αρχάς, στις 28, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, όψη που ευνοεί τα α' δεκαήμερα, κυρίως Παρορμητικών και Μεταβλητών, να κάνουν έναν προγραμματισμό και να δουν τι χρειάζεται να γίνει στο σπίτι, τη δουλειά, τις ζωές και τις σχέσεις τους. Την ίδια μέρα έχουμε το τρίγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο που Παρορμητικοί και Σταθεροί, γεννημένοι τέλος του β' δεκαημέρου θα καταλάβουν ότι προγράμματα και πλάνα δεν πιάνουν πάντα. Μάλιστα, μπορεί να πρωτοτυπήσουν ή να αιφνιδιάσουν με τις αποφάσεις ή τις ενέργειές τους. Στο ίδιο μήκος κύματος θα είναι και το τρίγωνο του Άρη στον Αιγόκερω με τον Ουρανό, μόνο που θα είναι πιο απότομο και με απρόσμενες δράσεις και αντιδράσεις, στις 30. Πιο πριν όμως, στις 29, το κάλεσμα της τύχης γίνεται για Παρορμητικά και Σταθερά του α' δεκαημέρου, με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στον Ταύρο. Τελευταία όψη της εβδομάδας είναι το εξάγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που θα δώσει όμορφες ιδέες και μια πιο θετική προσέγγιση στα πράγματα στους Παρορμητικούς και Μεταβλητούς του γ' δεκαημέρου.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Συνεπείς, συγκροτημένοι, ξέρετε τι θέλετε και πώς θα το αποκτήσετε εσείς οι Αιγόκεροι, Ταύροι, Ιχθύες και Παρθένοι του α' δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα και η τύχη σας κάνει τα χατίρια. Χρήματα, έρωτες, κατακτήσεις, κέρδη, αισιοδοξία, καλοπέραση, υγεία και ευκαιρίες στη δουλειά, είναι κάποια από αυτά που θα σας ανεβάσουν στα ύψη και θα σας κάνουν να καταλάβετε ότι η ζωή έχει τα κάτω της, αλλά έχει και τα πάνω της. Κι επειδή τίποτα δεν διαρκεί για πάντα και το πουλάκι θα πετάξει σύντομα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλετε τα σχέδιά σας σε δράση, να κυνηγήσετε ευκαιρίες, να κάνετε συζητήσεις, να βελτιώσετε τις συνθήκες που ζείτε και εργάζεστε, να πάτε για το κάτι παραπάνω. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα!

ΑΤΥΧΑ

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, γεννημένοι τέλος του β' ή αρχές του γ' δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή έχει έναν Ερμή και έναν Άρη στον Αιγόκερω να σας ταλαιπωρούν και σίγουρα το τρίγωνό τους με τον Ουρανό δεν θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις, αντίθετα, θα σας αναστατώσει, προσπαθώντας να σας κάνει να καταλάβετε ότι τίποτα δεν είναι στάνταρ και δε διαρκεί για πάντα. Επαγγελματικά, οικογενειακά, οικονομικά και ερωτικά, ενδεχομένως να βιώσετε απρόσμενες αλλαγές και καταστάσεις που θα σας ξεβολέψουν για τα καλά και το μόνο που σας σώζει είναι τα γρήγορα αντανακλαστικά και οι εναλλακτικές που έχετε στη διάθεσή σας. Σαφώς, για κάθε τι που γίνεται ή δε γίνεται υπάρχει λόγος, που είτε θα τον μάθετε άμεσα ή λίγο αργότερα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι η απογοήτευσή σας θα είναι μικρότερη τώρα.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved