Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 14/01 έως 20/01

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 14/01 έως 20/01

Άλλη μια εβδομάδα που ξεκάθαρα αναδεικνύει τυχερούς και άτυχους είναι κι αυτή που θα διανύσουμε, αφού με το "καλημέρα" σας δείχνει ξεκάθαρα την εύνοιά της σε κάποιους, με την έλευση του Ερμή στον Αιγόκερω, που το μυαλό τους θα αρχίσει να στρέφεται προς το συμφέρον και το τι είναι σωστό για αυτούς. Στις 16, ο Ήλιος στον Αιγόκερω κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και το "βάλε φαντασία και σκηνοθεσία" ηχεί δυνατά στα αφτιά των Παρορμητικών και των Μεταβλητών του γ' δεκαημέρου, ενώ στις 18, ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς που είναι... ταμάμ για διευθέτηση θεμάτων, προνόηση και οργάνωση για Παρορμητικούς και Μεταβλητούς του α' δεκαημέρου. Στις 19, έχουμε το τυχερό τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στον Ταύρο, που παραπέμπει σε ευχάριστα περιστατικά και ειδήσεις και θετικές εξελίξεις στο α' δεκαήμερο των Παρορμητικών και των Σταθερών, αλλά και το απατηλό τετράγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που κυρίως σε οικονομικά και ερωτικά ζητήματα φέρνει απογοητεύσεις και διαψεύσεις προσδοκιών σε Μεταβλητούς και Σταθερούς του γ' δεκαημέρου. Στις 20, είναι η τελευταία φορά που θα βρεθούν Ήλιος και Πλούτωνας στον Αιγόκερω, ενώ το απόγευμα ο Ήλιος θα περάσει στον Υδροχόο.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Μπορεί να γινόμαστε βαρετοί, αλλά η αλήθεια είναι ότι και πάλι Αιγόκεροι και Ταύροι του α' δεκαημέρου μονοπωλούν το ενδιαφέρον και έχουν την τύχη με το μέρος τους, αφού αφ' ενός καλωσορίζουν και τον Ερμή στον Αιγόκερω και αφ' ετέρου, μέχρι τις 17 θα έχουν και τον Άρη να τους σπρώχνει να διεκδικούν και να κάνουν πράγματα. Εννοείται ότι ο Δίας θα φέρει και πάλι επιτυχημένα αποτελέσματα, ιδέες και λύσεις σε ζητήματα που τους απασχολούν, αλλά και αξιόλογες ευκαιρίες ή προτάσεις. Με εξαίρεση την 18η του μήνα, που μπορεί να στριμωχτεί κάπως η Παρθένος κι αυτή έχει μερίδιο στην τύχη και μάλιστα θα δει το πλατύ της χαμόγελο σε ό,τι αφορά σε δημιουργικά σχέδια, παιδιά ή καινούργιες γνωριμίες και φλερτ.

ΑΤΥΧΑ

Είναι η τελευταία φορά, που εσείς Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες, αλλά και Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του γ' δεκαημέρου, βρίσκεστε στη λίστα των άτυχων της εβδομάδας, καθώς, ο Ποσειδώνας παραμένει ενεργός και αν τον είχατε ξεχάσει, έρχεται στις 19 να ξαναθυμίσει την παρουσία του, αν και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί δυο μέρες πριν για να μην την πατήσετε. Εξειδανικεύσεις, ψεδαισθήσεις και αυταπάτες είναι πιθανό να σας θολώσουν την κρίση και να κάνετε άστοχες επιλογές στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας ή να παρασυρθείτε συναισθηματικά, από κολακείες και κομπλιμέντα και να πέσετε στα δίχτυα επιτήδειων. Μην είστε αφελείς και μην βασίζεστε και πολύ στη διαίσθησή σας γιατί είναι από τις περιπτώσεις που κάνει λάθος και θυμηθείτε ότι σε όλα τα παραμύθια υπάρχουν δράκοι και κακοί μάγοι ή μάγισσες...

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved