Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 07/01 έως 13/01

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 07/01 έως 13/01

Τα αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας που έρχεται ξεκινούν από τις 9 του μήνα με ένα ακόμα τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που θα ταλαιπωρήσει και πάλι τα ζώδια Μεταβλητού και του Σταθερού Σταυρού του γ' δεκαημέρου με τις αναβολές, τις ακυρώσεις, τα μπλεξίματα, τις εξαπατήσεις και τα ψέματα. Στις 10, έχουμε δύο όψεις, το τρίγωνο του Ήλιου στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο που θα ωθήσει Παρορμητικούς και Σταθερούς, γεννημένους τέλη του β' ή αρχές του γ' δεκαημέρου να κάνουν απαραίτητες αλλαγές για την εξέλιξή τους, προσωπική ή επαγγελματική και το εξάγωνο του Άρη στον Αιγόκερω με τον Κρόνο στους Ιχθύς που βάζει σε mood δράσης και λήψης σημαντικών αποφάσεων τα ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού Σταυρού του α' δεκαημέρου. Στις 11, έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που κι αυτή με την σειρά της σπρώχνει στο κλείσιμο, χωρίς δεύτερη σκέψη, υποθέσεων και καταστάσεων που μας κρατούν πίσω. Τέλος, στις 12, έχουμε το τρίγωνο του Άρη με τον Δία στον Ταύρο, που κινητοποιεί στο να επεκταθούν, να επελάσουν -για την ακρίβεια- να τολμήσουν, για να φέρουν νικηφόρο αποτέλεσμα Παρορμητικοί και Σταθεροί του α' δεκαημέρου.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Για άλλη μια φορά, τα ζώδια της Γης (Αιγόκερως, Ταύρος και Παρθένος) του α' δεκαημέρου, αλλά κι αυτών που είναι γεννημένοι τέλη του β' ή αρχές του γ' δεκαημέρου έχουν την τιμητική τους. Στους πρώτους, τόσο ο Άρης στον Αιγόκερω, όσο και ο Δίας στον Ταύρο, δίνουν αρκετό μπουστάρισμα, δυναμική και -φυσικά- επιτυχίες σε προσωπικά, ερωτικά και επαγγελματικά ζητήματα. Αρκεί να το βάλουν στο νου τους και τα σχέδιά τους θα πάρουν σάρκα και οστά, ενώ τα ελεγχόμενα ρίσκα θα τους βγουν. Οι δεύτεροι, με τη Νέα Σελήνη και τον Ουρανό στο πλευρό τους, για να δουν βελτίωση στους παραπάνω τομείς, θα πρέπει απλά να ακολουθήσουν ένα διαφορετικό μονοπάτι, ενώ ο από μηχανής θεός θα παρέμβει την κατάλληλη στιγμή για να αλλάξει την ροή των πραγμάτων, προς όφελός τους.

ΑΤΥΧΑ

Για άλλη μια φορά, Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες, αλλά και Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του γ' δεκαημέρου, βρίσκονται στη λίστα των άτυχων της εβδομάδας, καθώς, με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα να ενεργοποιείται και πάλι, κινδυνεύουν να πέσουν θύματα πλάνης και εξαπάτησης, ερωτικά και οικονομικά, ενώ δεν αποκλείεται να τους παρασύρουν φήμες και εικασίες και να κάνουν όνειρα τσάμπα ή κάποιος/α, με τα ψέματά του/ης, να τους μπλέξει. Προσοχή χρειάζεται και σε έγγραφα, αρχεία ή αντικείμενα που ίσως χαθούν και στις υπογραφές που θα μπουν, για να προχωρήσει μια συμφωνία ή συνεργασία εφ' όσον τα "ψιλά γράμματα" μπορούν να αλλάξουν τους όρους σε βάρος τους. Όσον αφορά σε συναντήσεις ή συζητήσεις, ενδεχομένως να αναβληθούν ή να υπάρξει μπέρδεμα, ως προς τον τόπο, τη μέρα ή την ώρα και να ταλαιπωρηθούν άδικα.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved