Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 31/12 έως 06/01

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 31/12 έως 06/01

Ευτυχισμένο το 2024!

Η πρώτη εβδομάδα της καινούργιας χρονιάς δεν ξεκινάει με το δεξί, καθώς την Πρωτοχρονιά έχουμε το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που όσο να πεις, ξαναβάζει στο τραπέζι περιορισμούς και όρια, ακόμα και στον έρωτα κι όποιος δεν τα σέβεται... αντίο. Στις 4/1, ο Ερμής, από τον Τοξότη, γυρίζει, επιτέλους, ορθόδρομος, λύνοντας τα χέρια και βάζοντας τέλος στις ταλαιπωρίες και τις καθυστερήσεις. Την ίδια μέρα, ο Άρης περνά στον Αιγόκερω, ξεσηκώνοντας και δραστηριοποιώντας κάποιους ή αναστατώνοντας κάποιους άλλους. Κάτι άλλο σημαντικό δεν έχουμε γι' αυτές τις μέρες!

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Αιγόκερως και Ταύρος του α' δεκαημέρου σέρνουν το χορό και αυτή την εβδομάδα, αφού εκτός του ότι ο Δίας συνεχίζει να τους ευνοεί και να φέρνει συνεχώς ευκαιρίες και λύσεις σε δύσκολα θέματα, έχουν και τον Άρη να τους κινητοποιεί για να αναλάβουν δράση. Αν μάλιστα είχαν κάνει αρκετή υπομονή και ανέχονταν πράγματα και καταστάσεις, προκειμένου να μην χαλάσουν καρδιές, ε, τώρα αυτό δε θα συνεχιστεί. Θα προασπίσουν τα συμφέροντά τους, θα βάλουν τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, ενώ θα έχουν και τη δυνατότητα, ιδίως οι Ταύροι, να τρέξουν γραφειοκρατικές ή άλλες υποθέσεις τους και να τις κλείσουν. Από τις 2 του μήνα και μετά στρώνουν και τα ερωτικοσεξουαλικά και τα οικονομικά τους, όπως και των Σκορπιών, ενώ αλλάζει κι η ψυχολογία του Αιγόκερω κι αποκτά περισσότερο αισιοδοξία και θετική ενέργεια.

ΑΤΥΧΑ

Μια ψυχρολουσία αναμένεται να πάρουν αυτή την εβδομάδα Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί των πρώτων ημερών του ζωδίου τους, αφού ο Άρης στον Αιγόκερω έρχεται αποφασισμένος να κόψει... τον αέρα σε όποιον/α πάει κόντρα στις εντολές και τους κανόνες. Η κατάσταση σοβαρεύει απότομα, μελλοδράματα, δρακρύβρεχτες ιστορίες, ενθουσιασμός, ξενοιασιά και κακές συνήθειες του παρελθόντος τελειώνουν εδώ και καλούνται στις σχέσεις, το σπίτι ή τα επαγγελματικά τους να αναλάβουν την ευθύνη των πράξεών τους, αλλά και να λύσουν περίπλοκα θέματα, αφού τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει. Πιάνουν, λοιπόν, δουλειά, αφήνοντας πίσω τους το όμορφο κλίμα των εορτών και όπως συνηθίζεται, δεν φτιάχνεις ομελέτα χωρίς να σπάσεις αβγά, οπότε οι εντάσεις και οι αντιδράσεις είναι αναμενόμενες, στο περιβάλλον τους.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved