Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 24/12 έως 30/12

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 24/12 έως 30/12

Η τελευταία εβδομάδα του 2023 είναι γεμάτη από αστρολογικά γεγονότα, που κάποιους θα τους ανεβάσουν στα ύψη κι άλλους θα τους χαλάσουν τελείως το feeling. Ξεκινώντας λοιπόν, έχουμε έναν Ήλιο στον Αιγόκερω που κάνει θετική όψη με τον Κρόνο στους Ιχθύς, ευνοώντας τον προγραμματισμό, το να μπουν στόχοι και φέρνοντας τη δικαίωση των κόπων και των προσπαθειών. Ανήμερα των Χριστουγέννων, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, γεμίζοντας με ρομαντισμό, αισθησιασμό αλλά και υψηλές προσδοκίες και όνειρα... που θα διαψευστούν στις 27, καθώς ο Ερμής που έχει περάσει στον Τοξότη, ως ανάδρομος, από τις 23, θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Την ίδια μέρα, έχουμε και την Πανσέληνο στον Καρκίνο, αλλά και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία στον Ταύρο, οπότε ορισμένοι θα κλαίνε κι ορισμένοι θα γελάνε. Άλλη μια σφαλιάρα θα εισπράξουν κάποιοι στις 28, με την σύνοδο Ερμή και Άρη στον Τοξότη αλλά και το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα. Τελευταία όψη αυτής της εβδομάδας είναι το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που -αν μη τι άλλο- θα αυξήσει τα πάθη και τις επιθυμίες. Αργά το βράδυ, της 29ης, η Αφροδίτη περνάει στο χαρούμενο Τοξότη!

Καλά Χριστούγεννα!

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Τα τρία ζώδια της Γης, Αιγόκεροι (κυρίως), Παρθένοι και Ταύροι που είναι γεννημένοι στην καρδιά του α' δεκαημέρου, είναι αυτοί που έχουν την τύχη με το μέρος τους, καθώς όλα θα τους πάνε κατά πώς τα είχαν σχεδιάσει. Επιπλέον, ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και σε προσωπικό επίπεδο και σε ερωτικό κι επίπεδο σχέσεων. Ναι μεν υπάρχει η Πανσέληνος στον Καρκίνο, στις 27, που αφορά άμεσα στους Αιγόκερους, ωστόσο, είναι εκείνοι που θα βγουν νικητές σε μια διαμάχη ή θα επικρατήσει η δική τους άποψη, αφού, ελέω Δία, η εύνοια είναι δεδομένη. Στα οικονομικά και επαγγελματικά-εργασιακά, επίσης, θα έχουν τα τυχερά τους Δίδυμοι και Τοξότες του α' δεκαημέρου και τον Ήλιο γύρω στις 5 μοίρες. Εκτός αυτού, όλοι θα έχουν τα κέφια τους και θα περάσουν πολύ όμορφα τα Χριστούγεννα.

ΑΤΥΧΑ

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, που ανήκετε στο γ' δεκαήμερο και ο Ήλιος σας είναι γύρω στις 24-25 μοίρες χρήζεστε οι άτυχοι αυτής της εβδομάδας, αφού οι λανθασμένες εκτιμήσεις, οι άστοχες ενέργειές σας, αλλά και η άγνοια που έχετε σε σημαντικά ζητήματα της ζωής σας θα κοστίσουν ακριβά. Επιπλέον, δε θα αποφύγετε καλοστημένες παγίδες, παρεξηγήσεις, αναβολές ή ακυρώσεις στο πρόγραμμά σας, ψέματα, απάτες, παραπλανήσεις και απογοητεύσεις. Να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, μην είστε αφηρημένοι, καλοπροαίρετοι ή εύπιστοι, μην κάνετε αγορές ή επενδύσεις, μην τζογάρετε γιατί κινδυνεύετε να χάσετε (ή να σας κλέψουν) χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved