Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 03/12 έως 09/12

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 03/12 έως 09/12

Με μια δύσκολη όψη ξεκινά αυτή η εβδομάδα, καθώς η Αφροδίτη, αποχαιρετώντας τον Ζυγό, συγκρούεται με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στις 3, μέρα με αρκετά ξεκαθαρίσματα, μέσα στην απολυτότητα και τα πάθη, τα μίση και τις ζήλιες. Στις 4, περνά στον Σκορπιό και φέρνει βάθος συναισθημάτων και μπόλικο σεξαπίλ. Στις 6, το ευνοϊκό της τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς μας ωθεί να δεσμευτούμε, να τηρήσουμε τις υποσχέσεις και τον λόγο μας και να προχωρήσουμε με γνώμονα το σωστό και το καλό για μας, σε οποιαδήποτε ενέργεια ή απόφαση. Στις 7, γίνεται μια ακόμα θετική όψη, αυτή του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Δία στον Ταύρο, με τα τυχερά περιστατικά κι ειδήσεις, αλλά και λύσεις και ευκολίες ή συμφέρουσες προτάσεις και επιτυχημένα ραντεβού να έχουν την τιμητική τους.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι που είστε γεννημένοι αρχές του α' δεκαημέρου, έχετε κάθε λόγο να χαίρεστε με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, που από τις 4, θα σας δώσει τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας, αλλά και τις σχέσεις σας, ερωτικές ή επαγγελματικές. Αν και στις 6, θα σας βάλει σε σκέψεις για το πώς θα τα καταφέρετε, στο τέλος θα οδηγηθείτε στο σωστό δρόμο. Στους τυχερούς της εβδομάδας ανήκετε και εσείς οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι του α' δεκαημέρου, όχι μόνο γιατί η Αφροδίτη θα φροντίσει ερωτικά και οικονομικά να μη σας λείψει τίποτα κι ό,τι ποθείτε να το αποκτήσετε, αλλά γιατί το τριγωνάκι του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Δία στον Ταύρο έρχεται να σας φέρει εύνοια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας και ευκαιρίες, τρόπους ή ιδέες, για να πετύχετε το κάτι παραπάνω.

ΑΤΥΧΑ

Όπως αντιλαμβάνεστε, εσείς οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, είστε από τους άτυχους και αυτής της εβδομάδας, αν ανήκετε στο α' δεκαήμερο, γιατί παρά τις καλές στιγμές που θα ζήσετε προς το τέλος της (γύρω στις 7), όλη την υπόλοιπη θα ταλαιπωρείστε από τον Άρη στον Τοξότη που έχει βάλει σκοπό να μη σας αφήσει στιγμή σε ησυχία. Καβγάδες, διαφωνίες, οικογενειακά θέματα, προβλήματα με το σπίτι ή στις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους θα σας έχουν στην πρίζα και η δική σας επιθετικότητα ή έλλειψη διάθεσης να κατανοήσετε ή να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας δε βοηθά στο να εκτονωθούν οι εντάσεις. Από τις 9 και μετά θα πάρετε ανάσα!

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved