Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 26/11 έως 02/12

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 26/11 έως 02/12

Με ήδη σπασμένα τα φτερά, από το τετράγωνο του Άρη στον Τοξότη με τον Κρόνο στους Ιχθύς, ξεκινούν τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού (Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες) αυτή την εβδομάδα. Στις 27, με την Πανσέληνο στους Διδύμους, μια ανάσα από τον Άρη και τον Κρόνο, τα πράγματα τείνουν να ξεφύγουν, για όσους έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου τους, καθώς οι εντάσεις και τα παρατράγουδα δε θα λείψουν, ενώ η ασυνεννοησία και η έλλειψη υπομονής και ανεκτικότητας θα χτυπήσουν κόκκινο. Επιπλέον, την ίδια μέρα έχουμε και το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που επηρεάζει τα συγκεκριμένα ζώδια του γ' δεκαημέρου όμως και αντίστοιχα Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους. Ψευτιές, απάτες, παρανοήσεις, αλλά και αναβολές, άσκοπο χάσιμο χρόνου, χρημάτων, όπως και εγγράφων ή εμπλοκές σε γραφειοκρατικά θέματα, είναι κάποια από αυτά που θα βιώσουν οι παραπάνω. Την 1η του Δεκεμβρίου, το απόγευμα, ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω και θα προσπαθήσει να συναιτήσει ή να προσγειώσει Κριούς, Καρκίνους και Ζυγούς, ενώ στις 2, θα κάνει ένα ωραιότατο εξάγωνο με τον Κρόνο, όπου θα μπουν κανόνες και όρια και θα σπρώξει στο να οργανωθούν τόσο οι Παρορμητικοί, όσο και οι Μεταβλητοί των πρώτων ημερών.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι τέλος του β' και αρχές του γ' δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα και με όλα αυτά που συμβαίνουν, εσείς είστε στο απυρόβλητο. Δεν μετέχετε στο τουρλουμπούκι, σχέσεις, επαγγελματικά, οικογενειακά και λοιπά σημαντικά ζητήματα κυλούν, χωρίς προβλήματα, ελέω Αφροδίτης στον Ζυγό και μάλιστα έχετε και τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις συνθήκες ή να απολαύσετε όσα έχετε ή θα αποκτήσετε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Προς το τέλος, με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω, εσείς αντίστοιχα του α' δεκαημέρου θα καταφέρετε να οργανώσετε το χρόνο και τις δουλειές σας, να κάνετε τα πλάνα σας, να τακτοποιήσετε εκκρεμείς υποχρεώσεις σας και να δείτε όλα όσα σας απασχολούν πιο λογικά και ώριμα. Ίσως περάσετε και τις επαφές σας από κόσκινο, για να μη σπαταλιέστε με άτομα και καταστάσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι. Ορισμένοι από εσάς θα γκρινιάξετε γιατί θα χρειαστεί να περιορίσετε τις παρορμήσεις και τον αυθορμητισμό σας και να βάλετε το μυαλουδάκι σας να δουλέψει και να σκεφτεί το "μετά", κυρίως με το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο. Εκεί μπορεί να δείτε όμως ότι αυτές τις εποχές δεν γίνεται και δεν επιτρέπεται να τρέχετε ξένοιαστοι στην έξοχη με ξέμπλεκα μαλλιά...

ΑΤΥΧΑ

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες του α' δεκαημέρου, θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτή είναι μια "διαβολοβδομάδα", αφού είναι πιθανά αρκετά καψόνια στους σημαντικούς τομείς της ζωής σας, όπως, σχέσεις, συνεργασίες, οικογένεια και σπίτι, αλλά και καριέρα. Τα προβλήματα και τα εμπόδια ξεπηδούν μπροστά σας και μόνο με ψυχραιμία μπορείτε να τα διαχειριστείτε, κάτι που δε θα είναι εύκολο και κυρίως δεν εξαρτάται μόνο από εσάς, αλλά κι από την θετική προαίρεση των άλλων, που στη συγκεκριμένη φάση, δεν υπάρχει. Όλοι τα βάζουν με όλους και λογικό είναι να υπάρξει μπάχαλο. Τα πνεύματα θα ηρεμήσουν, προς το τέλος της, ωστόσο, τίποτα δε θα λυθεί, αν δεν μπουν κανόνες και δεν αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες, που του αναλογούν γιατί σύντομα θα τα ξαναβρείτε μπροστά σας. Το εξάγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Κρόνο στους Ιχθύς, αυτό θα σας το κάνει σαφές κι εκεί θα εμπλακούν και τα οικονομικά και ερωτικά σας και η σωστή διαχείρισή τους. Εσείς τους γ' δεκαημέρου προσέξτε τι εμπιστεύεστε και πού και ΜΗΝ πάτε να κοροϊδέψετε, να παραπλανήσετε ή να λουφάρετε γιατί θα γίνετε τσακωτοί και θα χαλάσετε την εικόνα σας. Ψέματα και δικαιολογίες, επίσης, θα βγουν στη φόρα.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved