AstroPet από 14/01 έως 20/01: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Άννα Ζαμάνη
AstroPet από 14/01 έως 20/01: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 14/01 έως 20/01

ΚΡΙΟΣ ♈

Μην πολυκολλάς στο ζωάκι σου αυτές τις μέρες, γιατί αν δεν σεβαστείς την ανάγκη του για απομόνωση και ηρεμία, μπορεί να του βγει επιθετικότητα. Άσ’ το στην ησυχία του και σύντομα θα έρθει από μόνο του στην αγκαλιά σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Φρόντισε να είστε συχνά αυτές τις μέρες σε επαφή με κόσμο, ιδανικά με άτομα που συμπαθούν και ασχολούνται με το pet σου. Θα χαρεί πολύ να νιώσει μέλος της παρέας σου και θα είναι πολύ υπάκουο και συνεργάσιμο τόσο μέσα, όσο και έξω από το σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Όσο μπορείς ασχολήσου με το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και γέμισέ το χάδια, φιλιά και κομπλιμέντα. Όσο θα νιώθει πως είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου τόσο πιο ήσυχο και χαρούμενο θα είναι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Βρες να κάνετε καινούρια πράγματα με το ζωάκι σου γιατί καθώς φαίνεται έχει βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και πλέον η καθημερινή σας ρουτίνα του είναι αφόρητη. Ακόμη κι ένα καινούριο παιχνιδάκι θα κάνει δουλίτσα. Οι μέρες είναι ιδανικές για εκπαίδευση.

ΛΕΩΝ ♌

Κάπως φοβικό θα σου φανεί το pet σου αυτές τις μέρες και μπορεί να ανησυχήσεις πως κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του, λόγω της περίεργης συμπεριφοράς του. Αν δεν έχεις άλλους λόγους να ανησυχείς, δώσε του λίγο χρόνο και θα ξαναγίνει το χαρούμενο ζωάκι που ξέρεις. Φάση είναι και θα περάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Εσύ δεν έχεις κατοικίδιο, θησαυρό έχεις στο σπίτι σου και αυτές τις μέρες θα σε κάνει το ζωάκι σου να καταλάβεις πόσο τυχερός/η είσαι που υπάρχει στην ζωή σου για να την ομορφαίνει. Θα σου δείξει την αγάπη του την στιγμή που θα το έχεις απόλυτη ανάγκη…

ΖΥΓΟΣ ♎

Αυτές τις μέρες μπορείς να οργανώσεις κάποια επίσκεψη στον κτηνίατρο ή να κλείσεις ένα ραντεβού για καλλωπισμό στο ζωάκι σου. Πρόσεξε λίγο την διατροφή του, γιατί μπορεί να σου βγάλει ορισμένες περιέργειες ή ευαισθησίες.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Αν και η δική σου διάθεση είναι καλή, η εβδομάδα με το pet σου προβλέπεται όνειρο, αφού θα χορτάσετε παιχνίδι και θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Αν πάλι δεν έχεις όρεξη για πολλά-πολλά, θα παρακαλάς να κουραστεί για να ηρεμήσεις κι εσύ λίγο. Τόση ενέργεια θα έχει!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Πιθανώς να φταίει και ο καιρός, που ψύχρανε απότομα, γεγονός είναι πάντως πως το ζωάκι σου δεν θέλει να χάσει τη βολή του και τις ανέσεις του σπιτιού σας, ούτε για να βγει βόλτα. Είναι τρισευτυχισμένο στην γωνιά του με όλη την οικογένεια γύρω του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το pet σου θα θέλει διαρκώς να είναι εκτός σπιτιού ή έστω στο μπαλκόνι ή στην αυλή σας και να χαζεύει τον κόσμο. Έχει ανάγκη από καινούριες γνωριμίες και συναναστροφή με κόσμο, για αυτό κι αν το περιορίσεις, θα είναι νευρικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Το ζωάκι σου θα διεκδικήσει την απόλυτη προσοχή σου κι αν δεν την έχει θα αντιδράσει άσχημα. Αν πάλι πάρει χαμπάρι πως κάποιος/α σε στενοχώρησε, τότε θα σε υπερασπιστεί με τον τρόπο του.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Καλό είναι να πηγαίνεις με τα νερά του αυτές τις μέρες και να προσπαθείς να καλύπτεις τις απαιτήσεις του. Αν το ζωάκι σου δεν μείνει ικανοποιημένο από τις «υπηρεσίες» σου, θα βρει τον τρόπο να σε κάνει να το μετανιώσεις. Τώρα, ζημιά θα είναι… μούτρα θα είναι… θα βρει αυτό την κατάλληλη «τιμωρία».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved