AstroPet από 17/12 έως 23/12: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Άννα Ζαμάνη
AstroPet από 17/12 έως 23/12: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 17/12 έως 23/12

ΚΡΙΟΣ ♈

Οι μοναξιές του θα το πιάσουν το ζωάκι σου και ειδικά αν είναι σε γενικές γραμμές ζωηρό και σκανταλιάρικο, μπορεί να σε ανησυχήσει η τόση ηρεμία και η άρνηση του για παιχνίδια. Μην αγχώνεσαι και σύντομα θα βρει τον παλιό καλό του εαυτό.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το pet σου έχει ανάγκη να είναι διαρκώς ανάμεσα σε πολύ κόσμο ή να συναναστρέφεται άλλα κατοικίδια για να νιώθει καλά. Η μοναξιά και η κλεισούρα του ρίχνει την διάθεση, ενώ οι καινούριες γνωριμίες το ξετρελαίνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Το ζωάκι σου θέλει, απαιτεί και θα έχει με τον άλφα ή βήτα τρόπο την προσοχή και το ενδιαφέρον όλων όσων βρίσκονται γύρω του. Για να το πετύχει μπορεί να κάνει τα πιο απίστευτα κόλπα και τσαλίμια, αλλά και ανεπανάληπτες σκανταλιές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Οτιδήποτε καινούριο για το ζωάκι σου είναι σαν θείο δώρο αυτές τις μέρες, είτε πρόκειται για κάποιο παιχνίδι , είτε για ένα μέρος που θα το πας και δεν έχει ξαναεπισκεφτεί. Η εύκολη λύση είναι να το αφήσεις να παίξει με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού.

ΛΕΩΝ ♌

Τα χάδια και οι αγκαλιές θα βοηθήσουν πολύ το ζωάκι σου να βελτιώσει την πεσμένη του ψυχολογία. Πιθανώς να νιώθει ανασφάλεια αυτές τις μέρες και να σε αναζητάει διαρκώς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Το pet σου έχει πολύ καλή και αγαπησιάρικη διάθεση αυτές τις μέρες! Για αυτό το λόγο θα κάνει τα πάντα για να είσαι κι εσύ χαρούμενος/η και ικανοποιημένος/η μαζί του. Μπορεί, ωστόσο, να του χτυπήσει την πόρτα και ένας μεγάλος έρωτας.

ΖΥΓΟΣ ♎

Οπωσδήποτε, μιας και είναι παραμονές εορτών, θα πρέπει να κλείσεις ένα ραντεβού για beaute στο ζωάκι σου, αφού ως γνωστόν είναι μεγάλος/η κοκέτης/α. Ασφαλώς δεν θα πει όχι σε λαχταριστές λιχουδιές, όμως προσοχή με τα «απαγορευμένα», όπως π.χ. ζάχαρη.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Τα παιχνίδια και η διασκέδαση δεν θα λείψουν καθόλου από το σπίτικό σας αυτές τις μέρες και για αυτό θα φροντίσει το pet σου, το οποίο θα είναι μες στην καλή διάθεση και θα ανυπομονεί για σουαρέ, μαζώξεις και ρεβεγιόν!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η χαλαρή και ζεστή ατμόσφαιρα του σπιτιού σας είναι ό,τι χρειάζεται τι ζωάκι σου αυτές τις μέρες και θα προτιμάει να περνάει χρόνο μέσα στο σπίτι και αυστηρά με τα μέλη του σπιτιού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Βάλε τα αθλητικά σου για μεγάλες βόλτες και το καλύτερο χαμόγελό σου για τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις χάρη στο ζωάκι σου. Θα είναι πολύ κοινωνικό και δραστήριο κι όλη την ώρα θα σου ζητάει με τον τρόπο του να βγαίνετε έξω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η κτητικότητα του pet σου θα είναι πολύ έντονη αυτές τις μέρες και θα σε θέλει μόνο για τον εαυτό του. Μην του δώσεις το δικαίωμα πως το παραμελείς τάχα για να ασχοληθείς με οτιδήποτε ή οποιονδήποτε άλλον, γιατί θα σε «φάει»

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Το ζωάκι σου βάζει ως απόλυτη προτεραιότητα την διασκέδασή του και την καλοπέραση του και πολύ λίγο θα σκεφτεί την κούραση σου ή την διάθεσή σου. Θέλει τα πάντα στην ώρα τους και μπορεί κιόλας να βγάλει ιδιοτροπίες, ίσα μόνο για να σε τρέχει κι έτσι να πάρει την επιβεβαίωσή του ότι το λατρεύεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved