AstroPet από 10/12 έως 16/12: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Άννα Ζαμάνη
AstroPet από 10/12 έως 16/12: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 10/12 έως 16/12

ΚΡΙΟΣ ♈

Η ψυχολογία του pet σου θα είναι πολύ ευάλωτη αυτές τις μέρες και ίσως να θέλει να βρίσκεται ακόμη περισσότερη ώρα μαζί σου από ό,τι συνήθως. Επίσης θα μπορούσε κάποιο περιστατικό να του ξυπνήσει φοβίες.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το ζωάκι σου θα ξεχειλίζει από συναίσθημα αυτές τις μέρες και θα σου εκφράσει τον πιο τρυφερό και αγαπησιάρικο εαυτό του. Αυτό σημαίνει πως μέσα σε όλα θα είναι και πολύ υπάκουο για να βλέπει και εσένα ικανοποιημένο/η και χαρούμενο/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ή που θα φάει και τους τοίχους το ζωάκι σου έτσι που θα ανοίξει η ορεξούλα του ή που θα γίνει πολύ μίζερο με το φαγητό του και θα αρχίσεις να σκέφτεσαι μήπως τρέχει κάτι άλλο. Υπέροχα θα περάσει αν του κλείσεις κάποιο ραντεβού για καλλωπισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Παιχνίδι και σαματά δώσε στο ζωάκι σου και πάρε του την ψυχή! Θα έχει πάρα πολύ κέφι αυτές τις μέρες κι αν κι εσύ είσαι στο ίδιο mood θα περάσετε τέλεια κι εσείς κι όποιος/ βρεθεί κοντά σας.

ΛΕΩΝ ♌

Ήσυχο και καλόβολο θα είναι το pet σου αυτές τις μέρες, εκτός κι αν το παρακάνεις εσύ με το έξω και τη βόλτα. Θα προτιμά την ζεστασιά και τη θαλπωρή του σπιτιού σας και την παρέα των μελών της οικογένειας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Αν μπορούσες να παίρνεις παντού μαζί σου το pet σου, ίσως μόνο τότε να ήταν κι αυτό ευχαριστημένο. Δεν αντέχει την κλεισούρα και τη μοναξιά, θέλει εξόδους και κόσμο.

ΖΥΓΟΣ ♎

Το pet σου είναι πολύ πιθανό να γίνει κτητικό μαζί σου ή με κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας, ειδικά αν το τελευταίο διάστημα λόγω υποχρεώσεων ασχολείστε λιγότερο μαζί του. Λίγα παραπάνω φιλάκια και αγκαλίτσες και όλα καλά.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Κομματάκι απαιτητικό θα είναι το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και ειδικά αν το έχεις σούπερ καλομαθημένο, ετοιμάσου για βασανιστήρια, κάθε φορά που δεν θα γίνεται το δικό του.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Απόφυγε να φέρνεις το ζωάκι σου σε επαφή με πολύ κόσμο ή να το πηγαίνεις σε μέρη με βαβούρα και φασαρία. Έχει ανάγκη από ηρεμία κι ακόμη και μέσα στο σπίτι πολλές φορές θα απομονώνεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Κοινωνικότατο θα είναι το pet σου αυτές τις μέρες και όπου κι αν τύχει να βρεθείτε έξω από το σπίτι, θα φροντίσει να κάνει νέες γνωριμίες. Αν το πάρεις κάπου, όπου θα είσαι μαζί με την παρέα σου, θα είναι ένας/μία μικρός/η κύριος/α.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Δεν έχει σημασία αν θα το μαλώνεις ή θα το παινεύεις και θα το κανακεύεις το pet σου. Το μοναδικό που το απασχολεί είναι να ασχολείσαι μαζί του κι εσύ κι όποιος/α άλλος/α βρεθεί γύρω του.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Καινούριες εμπειρίες ή/και γνώσεις είναι ό,τι καλύτερο μπορείς ναν προσφέρεις στο ζωάκι σου αυτές τις μέρες κι αυτό γιατί έχει βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και του έρχεται λουκούμι ό,τι θα το βγάλει από τη συνηθισμένη του ρουτίνα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved