AstroPet από 03/12 έως 09/12: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Άννα Ζαμάνη
AstroPet από 03/12 έως 09/12: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 03/12 έως 09/12

ΚΡΙΟΣ ♈

Το ζωάκι σου θα είναι ήρεμο κι ευτυχισμένο, αν φροντίσεις να μην χαλάσει το πρόγραμμα και η ρουτίνα του. Αν κιόλας το δώσεις κανένα μεζεδάκι ή πάτε για καλλωπισμό, θα πετάει στα σύννεφα.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η καλή διάθεση που θα έχει το pet σου θα παρασύρει και εσένα, όσο κακή κι αν είναι η διάθεσή σου. Θα παίξετε πολλές ώρες μαζί και θα γελάσεις με την ψυχή σου από τα σκέρτσα και τα νάζια του.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Κρύο, καιρός για σπίτι! Μάλλον κάπως έτσι σκέφτεται το ζωάκι σου και δεν πολυψήνεται ούτε μέχρι το μπαλκόνι να βγει. Η καλύτερή του είναι να κάθεστε όλοι μαζί οικογενειακώς μέσα και να ασχολείστε μαζί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Το ζωάκι σου έχει ανάγκη να γνωρίσει καινούριο κόσμο και να αλλάξει παραστάσεις. Μπορείς είτε να καλέσεις κάποιον/α φίλο/η σου που δεν γνωρίζει στο σπίτι είτε να πάτε βόλτα σε ένα καινούριο μέρος.

ΛΕΩΝ ♌

Όλα δικά του τα θέλει το pet σου αυτές τις μέρες και θα αρχίσει να φέρεται πολύ κτητικά με τα πράγματα του και τον χώρο του. Βέβαια, μια χαρά καταπατά τους κανόνες σας, προκειμένου να απλωθεί παντού στο σπίτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Πολύ πιθανό το ζωάκι σου να βγάλει όλες του τις απαιτήσεις και τις παραξενιές αυτές τις μέρες και γενικότερα να σε τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όσο του κάνεις τα χατίρια, τόσο καλομαθαίνει.

ΖΥΓΟΣ ♎

Την ηρεμία και την ησυχία του θέλει το pet σου αυτές τις μέρες και για αυτό την περισσότερη ώρα θα απομονώνεται και δεν θα είναι και τόσο δεκτικό στα χάδια και τις αγκαλιές σου. Απλά, σεβάσου την ανάγκη του.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η ψυχή της παρέας θα είναι το ζωάκι σου και εάν το πάρεις μαζί σου σε κάποια συνάντηση με τους φίλους σου, θα κλέψει τις εντυπώσεις και όλοι θα ασχολείστε αποκλειστικά και μόνο μαζί του.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Αν θέλεις να δεις το pet σου να κατσουφιάζει, απλά αγνόησέ το! Αυτές τις μέρες επιζητά τον θαυμασμό και την προσοχή και θα κάνει τα πάντα για να τα έχει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Μπορείς εάν θέλεις να μάθεις ένα καινούριο κόλπο στο pet σου ή να ξεκινήσετε κάποιου είδους εκπαίδευση. Θα είναι πολύ δεκτικό σε όλα αυτά και τα αποτελέσματα άψογα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Το ζωάκι σου θα ταλαιπωρηθεί από διάφορες φοβίες και ανασφάλειες αυτές τις μέρες και το μόνο που θα το ηρεμεί θα είναι να βρίσκεται κοντά σου. Για να το ηρεμήσεις και να πάψει να στρεσάρεται, αφιέρωσέ του όσο χρόνο μπορείς.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Τον καλό και γλυκό του εαυτό θα βγάλει προς όλους το ζωάκι σου και περισσότερο προς εσένα. Θέλει να σου δείξει πόσο πολύτιμος/η είσαι για εκείνο και θα σε τρελάνει στα τσαλίμια και στα νάζια, αλλά και στα χάδια, με όποιον τρόπο μπορεί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved