AstroΤσαούσα 31/01-06/02: Κρύβε λόγια και κινήσεις

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Έμμα Ριζοπούλου
AstroΤσαούσα 31/01-06/02: Κρύβε λόγια και κινήσεις

Ο Ερμής από τον Αιγόκερω θα συναντήσει στις 2 του μήνα τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων θα έχουν φουλ αισιοδοξία, αλλά και καλά νέα και ευχάριστες εξελίξεις. Όλα θα τα βλέπουν ροζ και θα υπάρχει καλή θέληση, έμπνευση και δημιουργικότητα. Στις 5 του μήνα ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου κι εκεί ξεκινούν τα δύσκολα, αφού με το καλημέρα σας σχεδόν, στις 6 του μήνα πάει και πέφτει πάνω στον Πλούτωνα. Τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων θα είναι πολύ επιφυλακτικά με όλους και όλα, θα παιχτούν πολλές ίντριγκες, τα μυστικά θα δίνουν και θα παίρνουν, ενώ η κάθε κουβέντα και κίνηση μπορεί να έχει διπλά και τρίδιπλα νοήματα. Δεν θα λείψουν ούτε τα παιχνίδια εξουσίας, ούτε οι χειριστικές και τοξικές συμπεριφορές.

ΚΡΙΟΣ ♈

Να φυλάγεσαι από όλους και όλα, Κριάρι του 1ου δεκαημέρου, γιατί δεν αργεί η στιγμή που θα μάθεις σημεία και τέρατα για τα φιλαράκια σου. Πολλά μπορεί να έχουν ειπωθεί πίσω από την πλάτη σου για εσένα και τώρα να βγουν στην φόρα. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν και διάφορα μυστικά μεταξύ των υπολοίπων και εσένα να σε έχουν στην απέξω. Αν πάλι τώρα γνωρίσεις νέα άτομα, περιορίσου σε λίγα λόγια και καλά. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, θα έχεις μία κοντρίτσα με κάποιον συνεργάτη σου, μάλλον για οικονομικά θέματα, ενώ και με το ταίρι σου θα υπάρξει μία αναμπουμπούλα. Πρόσεχε πολύ να μην δημιουργήσεις καινούρια χρέη λόγω σπατάλης και κακοδιαχείρισης, γιατί θα χάσεις την μπάλα. Ωραιότατες ιδέες και εμπνεύσεις θα έχεις στη δουλειά σου, αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου κι έτσι μπορείς να ξεχωρίσεις από τους συνεργάτες και τους ανταγωνιστές σου. Εύκολα μπορείς να κάνεις και κάποιες κρυφές επαφές με τους ανωτέρους σου και να γαϊδουροδέσεις πως σύντομα θα ανέβεις επαγγελματικά και θα αποκτήσεις περισσότερη δύναμη.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Στο χώρο της δουλειάς θα θέλεις να ξέρεις και το παραμικρό που γίνεται, σε αφορά, δεν σε αφορά, Ταύρε του 1ου δεκαημέρου. Κουνούπι δεν θα πετάει, χωρίς να το ξέρεις, κι αν πάρεις γραμμή πως κάποιος/α δεν σου τα ξερνάει όλα, μαύρο φίδι που τον/την έφαγε. Άλλωστε είσαι μανούλα στην ίντριγκα και την ραδιουργία και μπορείς να φτιάξεις μία χαρά κλίκες, να διαδώσεις ό,τι θέλεις και να γίνει πιστευτό, αλλά και να γνωρίσεις και να πάρεις με το μέρος σου σημαντικά πρόσωπα που εύκολα μπορείς να διαχειριστείς. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα κάνεις διάφορα σχέδια για τον ελεύθερό σου χρόνο, όμως δύσκολα να σου βγουν, αφού τρως πακέτο στην καθημερινότητά σου λόγω δουλειάς ή δεν θα σου βγαίνουν τα λεφτά για να κάνεις όλα όσα θέλεις. Νεύρα θα βγάλεις αρκετά στον/στην σύντροφό σου ή κάποιον συνεργάτη σου και τον καβγά μεταξύ σας δεν τον γλιτώνετε. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, πιθανώς να κάνεις με καλή παρέα ένα ταξιδάκι ή να ξεκινήσετε με κάποιον/α φίλο/η σου μαζί έναν κύκλο μαθημάτων. Γενικότερα οι φίλοι σου θα σε ξεμπλοκάρουν και θα σου δώσουν λύσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τα μελλοντικά σου σχέδια και την εξέλιξή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Γίνεσαι εμμονικός/η με τα μελλοντικά σου σχέδια για την δουλειά ή τις σπουδές σου, ενώ ξεψαχνίζεις όποιον/α πιστεύεις πως μπορεί να σου δώσει συμβουλές και οδηγίες για να αποκτήσεις γνώσεις και εμπειρίες, αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Οπωσδήποτε θα βγάλεις πολλούς λαγούς, όμως θα πρέπει να μάθεις να μην κολλάς και να μην επιμένεις, όταν κάτι δεν σου βγαίνει, διαφορετικά θα νιώθεις μόνιμα αποτυχημένος/η. Αν έχεις κάποια ανοιχτή νομική υπόθεση, παίζει παρασκήνιο ή θα αντιληφθείς ύπουλες κινήσεις από την άλλη πλευρά, ενώ μπορεί τα πράγματα να πάρουν δυσάρεστη τροπή. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα πρήξεις το ταίρι σου με τις ζήλιες σου και με όλα τα παράπονα που έχεις μαζέψει από τότε που γνωριστήκατε, ενώ αν είσαι σόλο θα βλέπεις μόνο προβλήματα και red flags σε όποιον/α σε πλησιάζει, κυρίως γιατί εσύ δεν είσαι καλά μέσα σου. Γενικότερα, θα είσαι λίγο χειριστικούλης/α, ενώ όταν κάτι σου πηγαίνει στραβά θα γίνεσαι αυτομάτως έξαλλος/η. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα βρεις τρόπο να τακτοποιήσεις κάποια χρέη σου, αλλά και να βγάλεις ένα καλό εξτραδάκι από την δουλειά σου, ώστε να πάρεις μία ανάσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Αρκετά απαισιόδοξες σκέψεις θα κάνεις αυτή την εβδομάδα, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τα αισθηματικά σου και την τσέπη σου. Πολύ πιθανό να έχουν φτάσει στο απροχώρητο τα χρέη σου και να νιώθεις πνιγμένος/η ή να δημιουργήσεις ένα καινούριο και να τα δεις όλα μόλις καταλάβεις τι έκανες. Από την άλλη ίσως σε πιάσει απελπισία, αν συνειδητοποιήσεις ότι έχεις κάνει ένα σωρό λάθος κινήσεις μέχρι στιγμής γι’ αυτό και δεν σηκώνεις κεφάλι. Με το ταίρι σου μεν υπάρχει πολύ πάθος, αλλά δεν το καλοζείς, αφού σου έρχονται διαρκώς στο μυαλό όλα τα δυσάρεστα που έχετε περάσει. Έντονες σκέψεις σε σημείο εμμονής μπορεί να κάνεις και για κάποιο πρώην ταίρι σου και έτσι να χάνεις όποια άλλη ευκαιρία σου παρουσιάζεται. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις στο σπίτι σου και η καλή σου διάθεση θα πάει περίπατο λόγω του άσχημου κλίματος. Επιπλέον καβγάδες σε περιμένουν και με φιλικά σου πρόσωπα, αλλά και με το ταίρι σου ή κάποιο φλερτ σου. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, περνάς υπέροχα με το ταίρι σου κι αποκτάτε κοινές εμπειρίες κάνοντας κάποιο ταξίδι ή μία καινούρια δραστηριότητα. Αν είσαι single, μπορεί να γνωρίσεις ένα καινούριο έρωτα σε κάποια εκδρομή η που θα σας χωρίζουν χιλιόμετρα. Μία καλή ευκαιρία θα έχεις και για μία νέα συνεργασία, ίσως εκτός συνόρων.

ΛΕΩΝ ♌

Δύσκολες στιγμές περνάς και για αυτό ευθύνονται οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου, Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου. Το νιώθεις πλέον πολύ καλά και είσαι σίγουρος/η πως πάνε να σου επιβληθούν και θέλουν να σε ελέγχουν σε όλα. Πολύ πιθανό να λάβεις μέχρι και κάποιο τελεσίγραφο από έναν συνεργάτη σου ή το ταίρι σου, ώστε να αναγκαστείς να πας με τα νερά τους. Επιπλέον, θα έχεις μόνιμα την αίσθηση πως κάτι σου κρύβουν, ενώ και σε συζητήσεις που θα κάνεις θα είναι δύσκολο να καταλάβεις τις πραγματικές τους προθέσεις. Οπωσδήποτε όλη αυτή η κατάσταση ρίχνει την ψυχολογία σου στα Τάρταρα και σε κάνει κάπως φοβικό/η. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέχεις τις συζητήσεις που κάνεις στην δουλειά, κυρίως για οικονομικά θέματα, γιατί εύκολα μπορούν να ξεφύγουν τα πράγματα με τους συναδέλφους. Επίσης, είναι πιθανό να φας άκυρο, αν ζητήσεις κάποια εξυπηρέτηση ή έξτρα παροχές. Γκρίνια και καβγάδες ίσως να υπάρξουν στο σπίτι, με αφορμή μία αλλαγή στα επαγγελματικά σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, μπορείς πιο εύκολα να πετύχεις μία αύξηση στο χώρο της δουλειάς, ενώ δεν αποκλείεται μέσω των γνωριμιών σου να καταφέρεις να πετύχεις έναν καλό διακανονισμό για τα χρέη σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Αυτά που απεχθάνεσαι, αυτά και θα σου συμβούν στον χώρο της δουλειάς, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου. Είναι πολύ πιθανό καιρό τώρα να δουλεύει υπογείως κάποια κλίκα και να έχει κάνει μεγάλη ζημιά στους υπόλοιπους. Τώρα θα φανούν τα αποτελέσματα και ίσως να πάρεις και απαντήσεις σε πολλά που σου φαίνονταν περίεργα. Από την άλλη θα είσαι πολύ πιο μαζεμένος/η με όλους και θα κοιτάξεις να εξασφαλίσεις την θέση σου. Αν πάλι κάποιος σε υποτίμησε, γιατί είσαι χαμηλών τόνων, τότε κακό του κεφαλιού του, γιατί από εσένα θα την βρει! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα χαλάσεις αρκετά χρήματα για την καλοπέραση και την διασκέδαση σου, αλλά και για να κάνεις δώρα και να προσφέρεις χαρά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Στο ταίρι σου θα κάνεις κάποια παραπονάκια για να σε προσέξει λίγο παραπάνω, ενώ μπορεί να γίνει στενός κορσές σε κάποιον/α που γνώρισες πρόσφατα λόγω ανασφάλειας. Καβγάδες είναι πιθανό να έχεις και με τα αδέρφια σου, ενώ αν κάνεις σχέδια για κάποιο ταξίδι, μάλλον θα αναβληθεί. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, είσαι σε μία πολύ καλή φάση με το άλλο σου μισό και τα λόγια που λέτε ο ένας στον άλλον είναι τίγκα στα μέλια και τα σορόπια. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα γνωρίσεις μία άλλη ρομαντική ψυχή και τα συναισθήματα που θα νιώσετε θα είναι αμοιβαία. Μία πολύ καλή ευκαιρία θα έχεις και για να προωθήσεις ένα δημιουργικό σου σχέδιο.

ΖΥΓΟΣ ♎

Μοιάζεις λες και τίποτα και κανένας να μην μπορεί να σου προσφέρει χαρά, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου. Ακόμη κι όταν βρίσκεσαι με τα πιο αγαπημένα σου πρόσωπα ή τα παιδιά σου, δυσκολεύεσαι να χαλαρώσεις και να ανοίξεις την καρδιά σου ή να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Το ίδιο ισχύει και για το άλλο σου μισό, το οποίο και θα περάσει των παθών του τον τάραχο, αφού μεν θα είσαι στρείδι, θα πετάς όμως τα καρφάκια σου για όλα όσα σε έχουν πληγώσει. Δεν αποκλείεται να γίνεις εντελώς τοξικός/η και να ζητάς με λάθος τρόπο επιβεβαίωση. Αν είσαι ελεύθερος/η, κάποιο φλερτ σου θα τελειώσει άδοξα και ίσως να μην θέλεις να το δεχτείς, με ό,τι συνεπάγεται αυτή σου η άρνηση. Κανόνισε να γίνεις βδέλλα σε αυτόν/ην που σε έφτυσε. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα σε πιάσουν οι ανησυχίες σου για διάφορα έξοδα του σπιτιού σου και θα είναι αρκετά δύσκολο να ηρεμήσεις, καθώς ξοπίσω θα ξεφυτρώσουν κι άλλα έξοδα, κάποια από τα οποία θα είναι και ξαφνικά. Κράτα την ψυχραιμία σου και βάλε προτεραιότητες, αν και όλο και κάτι θα μείνει απλήρωτο. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, έχεις καλή συνεννόηση με την οικογένειά σου κι αυτές τις μέρες θα κοιτάξουν να σε ξαλαφρώσουν κι από διάφορες υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου, κάνοντας την ζωή σου πιο εύκολη.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ένα μέρος είχες κι εσύ που αισθανόσουν σχετικά ασφαλής και πάει κι αυτό, το έχασες Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου. Ο λόγος για το σπίτι σου που πλέον έχει γίνει ο «πύργος με τα μυστικά», αφού όλοι στην οικογένεια κρατούν κι από ένα. Επιπλέον, παίζουν κι ένα σωρό τοξικές συμπεριφορές και δεν μπορείς να καταλάβεις εντέλει ποιος χειρίζεται ποιον. Από πλευράς σου περιμένεις λίγο να ξεκαθαρίσει το τοπίο, παίζοντας ωστόσο πολύ καλά όλο αυτό το παιχνιδάκι. Επίσης ίσως να έχετε ένα δυσάρεστο νέο που θα αφορά έμμεσα ή άμεσα όλη την οικογένεια και τουλάχιστον για να το αντιμετωπίσετε θα πρέπει να είστε περισσότερο ενωμένοι. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, μπορεί να έχεις μία εντελώς ασυνήθιστη συμπεριφορά για τα δεδομένα σου, από την άποψη ότι θα λες πάρα πολλά για τον εαυτό σου και τις σκέψεις σου, χωρίς καν να σε πιέσουν ή να σε ρωτήσουν. Βέβαια όταν το καταλάβεις, μάλλον θα ψιλοξενερώσεις, αλλά δεν θα μπορείς και να τα μαζέψεις. Σε κάποιες περιπτώσεις ωστόσο, μάλλον θα σου βγει σε καλό… Με το ταίρι ή έναν σημαντικό σου συνεργάτη ίσως υπάρξει καβγάς γιατί θα ξεσπάσουν τα νεύρα τους πάνω σου. Θα στεναχωρηθείς από τον τρόπο τους. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, καλοπερνάς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και κάνεις ένα σωρό καινούριες γνωριμίες. Με το ταίρι σου τα βρίσκετε σε όλα πολύ καλά, ενώ αν είσαι σόλο, θα γνωρίσεις κάποιον/α που θα σε κάνει να καρδιοχτυπάς. Φοβερές ιδέες και εμπνεύσεις θα έχεις και σε ό,τι έχει να κάνει με τα δημιουργικά σου σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Από εκεί που ήσουν ένα/μία παιδί/κοπέλα περιβόλι και χαρά θεού, Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, μετατρέπεσαι σε ένα μυστικοπαθές πλάσμα που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει, αφού θεωρείς πως όλοι είναι εν δυνάμει εχθροί σου και ότι πεις θα το χρησιμοποιήσουν εναντίον σου. Βέβαια, μία χαρά κελαηδάς, αν θέλεις να ψαρέψεις κάποιον/α και να μαζέψεις πληροφορίες ή για να τον φέρεις με τα νερά σου και τα συμφέροντα σου, αν αυτό είναι που χρειάζεσαι. Πολύ πιθανό να κάνεις τώρα μία πολύ σημαντική γνωριμία με άτομο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ζωή σου. Επιπλέον, θα μάθεις πολλά μυστικά, αφού για άγνωστο λόγο έρχονται όλοι και σου λένε τον πόνο τους. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, μάλλον θα αρχίσεις να αμφιβάλλεις για κάποιους φίλους σου, οι οποίοι σε βλέπουν ίσως σαν πορτοφόλι. Αφορμή για να κάνεις τέτοιες σκέψεις θα είναι κάποια έξοδα παραπόνα που θα σε ψιλοστριμώξουν. Επίσης μπορεί να σου ζητήσουν δανεικά και να απομακρυνθούν αν τους τα αρνηθείς. Στο χώρο της δουλειάς θα έχεις μία αλλαγούλα που θα σε αγχώσει σε πρώτη φάση. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μπορεί να βγάλεις λεφτάκια από την ακίνητη περιουσία σου ή να καθαρίσουν οι δικοί σου για τις υποχρεώσεις σου κι όλα να τα έχεις πληρωμένα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με μεγάλη προσοχή θα πρέπει να διαχειριστείς τα οικονομικά σου, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, καθώς όλα κρέμονται από μία κλώστη κι ενώ κυνηγάς την οικονομική σου άνοδο μπορεί να καταλήξεις με λιγότερα από όσα ήδη έχεις. Πιθανώς να πας να βγάλεις έξτρα χρήματα με πλάγιους τρόπους και εντέλει να αποκαλυφθείς, αφού η αλήθεια είναι ότι με όλα αυτά τα μουλωχτά δεν το έχεις. Αν βέβαια πάνε άλλοι να σε ρίξουν, θα το καταλάβεις εγκαίρως και θα δράσεις άμεσα. Μαζέψου όσο μπορείς και με τα έξοδά σου, γιατί καθόλου εύκολο δεν θα είναι καλύψεις τις υποχρεώσεις σου και θα αρχίσεις να νιώθεις φτερό στον άνεμο από την ανασφάλεια. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, σε ανησυχούν αρκετά κάποια σκηνικά στην δουλειά σου, κυρίως γιατί βλέπεις πως κανείς δεν υπολογίζει τις ανάγκες σου ή γιατί μπορεί να έχεις και οικονομική χασούρα. Μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα θα είσαι σε αναμμένα καρφιά. Ένας χαμός θα γίνει και με τους φίλους σου, μάλλον γιατί βλέπεις πάνω τους αλλαγές που δεν σου αρέσουν ή γιατί εσύ την έχεις δει αλλιώς. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα μπορείς να εκφράζεις άψογα τις σκέψεις και τις ιδέες σου και είναι μία καλή ευκαιρία να κάνεις δύσκολες συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις με σημαντικά άτομα για να πετύχεις ένα αποτέλεσμα, που υπό άλλες συνθήκες ούτε στα όνειρά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μάλλον ο βασικός σου στόχος, Υδροχόε, του 1ου δεκαημέρου είναι όχι απλά να πάρεις τον έλεγχο των καταστάσεων στην ζωή σου, αλλά και να χειρίζεσαι κατά πως θέλεις τους πάντες γύρω σου. Τα λόγια που θα πεις, η πειθώ και ο τρόπος σου δίνουν αυτό το διάστημα πολλούς έξτρα πόντους, όμως έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι αν καταλήξεις ανυπόφορα ελεγκτικός/η και χειριστικός/η, οι γύρω σου θα τσινήσουν. Προβλήματα στις σημαντικές σου σχέσεις θα δημιουργήσει και η μυστικοπάθειά σου που φτάνει να γίνεται αρρωστημένη, αφού σε κανέναν δεν εμπιστεύεσαι το παραμικρό, καθώς θεωρείς πως όσα περισσότερα γνωρίζουν, τόσο πιο επικίνδυνοι μπορεί να γίνουν. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, ανησυχείς υπερβολικά για την πορεία των σχεδίων σου, αλλά μάλλον φταις λιγάκι κι εσύ που έχεις βάλει τον πήχη στον Θεό. Αν προσγειωθείς και μετρήσεις σωστά τις δυνατότητές σου, όλα θα πάνε καλύτερα. Στο σπίτι υπάρχει πολύ ένταση και μπορεί να την μεταφέρεις και στην δουλειά, χάνοντας έτσι σημαντικές ευκαιρίες. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, με τον άλφα ή βήτα τρόπο θα βγάλεις λεφτάκια, ακόμη κι αν χρειάζεται να λειτουργήσεις παρασκηνιακά και με μία δόση λαμογιάς.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Μαλωμένος/η με την αισιοδοξία και την θετική σκέψη είσαι αυτή την εβδομάδα Ψάρι του 1ου δεκαημέρου. Η ψυχολογία σου είναι τα μαύρα της τα χάλια κι αυτό γιατί κλωθογυρνάς διαρκώς στο μυαλό σου όλα τα δυσάρεστα που σου έχουν συμβεί και τα αναλύεις μέχρι αηδίας, ρίχνοντας συνέχεια το φταίξιμο στον εαυτό σου. Κάποιες φορές το σκέφτεσαι εντελώς ανάποδα και λυσσάς μέσα σου που δεν μπορείς να εκδικηθείς με κάποιον τρόπο όσους σε έβλαψαν. Μιζεριάζεις φουλ και δεν κάνεις καμία απολύτως σκέψη για το μέλλον σου και για να φτιάξεις την ζωή σου. Λογικεύσου όσο είναι καιρός! Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, μπορεί να παιχτεί μία ερωτική φάση με κάποιον/α φίλο/η σου και να μην ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Από την άλλη, αν πας να κάνεις δουλειά με κάποιον από την παρέα, μάλλον δεν θα πάρεις πίσω ούτε τα λεφτά που έβαλες. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, θα βοηθήσεις ολόψυχα κάποιον φίλο σου που βρίσκεται σε ανάγκη, ενώ μπορεί να κάνεις τώρα μία καινούρια γνωριμία που θα σου ανοίξει νέες πόρτες και προοπτικές.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved