AstroΤσαούσα 24/01-30/01: Πάμε για άλλα, ίσως για καλύτερα

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Έμμα Ριζοπούλου
AstroΤσαούσα 24/01-30/01: Πάμε για άλλα, ίσως για καλύτερα

Η Πανσέληνος του μήνα στις 25 είναι το πρώτο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας και θα την ακούσουν γερά οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, αφού γίνεται στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου. Είναι βαρβάτη γιατί ο Πλούτωνας είναι κοντά στον Ήλιο και το σχήμα τετραγωνίζεται από τον Δία. Πιο απλά θα έρθει ένα μοιραίο τέλος ή μία μοιραία αρχή σε πολλές περιπτώσεις και αν και πολλές φορές τα πράγματα θα είναι σοβαρά ή θα τα παίρνουμε στο χαβαλέ ή δεν θα μπορούμε να τα δούμε στο σωστό τους μέγεθος. Στις 27 γίνεται ακριβείας το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία στον Υδροχόο για να δώσει ακόμη περισσότερες ανώριμες και επιπόλαιες συμπεριφορές στα σταθερά του 1ου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα η σύνοδος Ερμή/Άρη στον Αιγόκερω θα φέρει καβγάδες, αλλά θα ειπωθούν και πολλές αλήθειες. Στην καλή της εκδοχή φέρνει γρήγορες αποφάσεις και δυναμικές κινήσεις. Στις 28 το εξάγωνο της Αφροδίτης από των Αιγόκερω με τον Κρόνο στα Ψάρια λειτουργεί βοηθητικά για τα 1α δεκαήμερα, αφού κατά κάποιο τρόπο τα συμμαζεύει και τα βάζει σε ένα πρόγραμμα. Επίσης στις 28 ο Ερμής τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο και τα 2α δεκαήμερα θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις και ειδήσεις, ενώ θα κατεβάζουν και πολλές πρωτότυπες ιδέες. Την επόμενη μέρα το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία χαρίζει την απόλυτη τύχη στις υποθέσεις των 1ων δεκαήμερων των ζωδίων, ειδικά όπου παίζουν έρωτας και λεφτά. Στις 30 και ο Άρης από τον Αιγόκερω θα τριγωνίσει τον Ουρανό και θα ανατρέψει προς το καλύτερο πολλές καταστάσεις που θεωρούνταν δεδομένες για τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ ♈

Καθόλου βαρετή δεν θα είναι η εβδομάδα που έρχεται Κριέ του 1ου δεκαημέρου, αφού με το καλημέρα σας κάνει χαμό στις φιλίες και τους έρωτές σου. Πιθανότατα να τα σπάσεις με κάποιον/α που θεωρούσες κολλητάρι σου, ενώ κι αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να μείνεις μόνος/η, κατάμονος/η. Βέβαια όποιος/α ξεκουμπιστεί θα πάρει φεύγοντας μαζί του/η και πολύ τοξικότητα. Κάνε λίγο κράτει στα λεφτά που χαλάς για χορούς και πανηγύρια ή σε δώρα και παροχές για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Στη δουλειά έρχεται μία ευκαιριάρα που και αναγνώριση θα σου φέρει και γερά φράγκα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, πρόσεχε τους καβγάδες με συνεργάτες σου στην δουλειά. Εσύ μπορεί να βιάζεσαι να σπρώξεις διάφορα θέματα, ειδικά αυτά που σκάνε από το πουθενά και χρειάζονται γρήγορες αποφάσεις, δεν είν’ σωστό όμως να καπελώνεις όλο τον κόσμο. Θα σε πούνε εγωιστή/ρια και θα έχουν και δίκιο! Πάντως σου έρχονται κάποια λεφτά από το πουθενά ή μία ευφυέστατη ιδέα με καλά κέρδη και όλοι τότε θα κάνουν μόκο. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, τις πρώτες μέρες θα προτιμάς να είσαι στο σπίτι και να χαλαρώνεις, ίσως να μην σηκώνεσαι καν από τον καναπέ. Ωστόσο μάζεψε λίγο την τεμπελιά σου γιατί θα τα βρεις μπαστούνια στην δουλειά. Ενεργοποιήσου!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στη δουλειά, Ταύρε του 1ου δεκαημέρου, κι όσο κι αν θέλεις να παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν, δεν υπάρχει περίπτωση τα γεγονότα και οι καταστάσεις να μην σε πάνε κάπου αλλού. Μπορεί να φύγεις από εκεί που δουλεύεις ή ακόμη και να αναγκαστείς να αλλάξεις καριέρα. Παράλληλα και στο σπίτι έχεις πολλά να αντιμετωπίσεις και γενικότερα γίνεσαι μπαλάκι. Από την άλλη ακόμη δεν έχεις καταλάβει την σοβαρότητα του πράγματος και ποντάρεις στην καλή σου τύχη, η οποία και θα σε προδώσει, εύκολα κιόλας. Βέβαια άμεσα θα έχεις μία καλή ευκαιρία για να βάλεις μπροστά κάποια σχέδια, εκτός κι αν το ρίξεις στην καλοπέραση και φύγεις κάποιο ταξίδι. Μοναδικές ιδέες και εμπνεύσεις, θα έχεις εσύ του 2ου δεκαημέρου για να εκτοξευθούν τα σχέδια που κάνεις για δουλειά ή σπουδές. Βιάζεσαι να μαζέψεις γνώσεις και εμπειρίες κι ό,τι είναι να γίνει το θες εδώ και τώρα. Κατέβασε λίγο τους ρυθμούς σου γιατί μπορεί από βιασύνη να κάνεις λάθη ή να πάρεις αχρείαστα ρίσκα και στο τέλος να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Αν έχεις νομικές εκκρεμότητες, να περιμένεις άμεσες εξελίξεις. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, ξεκινάς την εβδομάδα σου με καλή διάθεση και οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα αφού όλη την ώρα θα είσαι στην γύρα και θα χαζολογάς με φίλους και γνωστούς. Προς τις τελευταίες μέρες κάτι θα γίνει μέσα στην παρέα σου που θα σε απογοητεύσει και θα σε ξενερώσει φουλ.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

«Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, φτιάχνεις λεμονάδα», Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου. Θέλω να το θυμάσαι πολύ καλά αυτό, τώρα που θα αναγκαστείς όχι απλά να αλλάξεις κάποια από τα σχέδια που κάνεις για δουλειά ή σπουδές, αλλά να τα εγκαταλείψεις πλήρως. Πιθανώς να σου έρθουν κάποια πρώτα χάλια αποτελέσματα από κινήσεις που ήδη έχεις κάνει. Μην ελπίζεις, ότι θα αλλάξει κάτι μελλοντικά. Αν πέσεις στην παγίδα της υπεραισιοδοξίας, σε τρώει η μαρμάγκα. Στα οικονομικά και τα ερωτικά σου πάντως δεν πρέπει να έχεις παράπονο. Αν και κινείσαι σαν την σουπιά στα μουλωχτά, μία χαρά καλοπερνάς στο κρεβάτι σου και γεμίζει και η τσέπη σου λεφτάκια. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, δεν κρατιέσαι σε ό,τι έχει να κάνει με σεξ και λεφτά. Είσαι του όλα ή τίποτα κι αυτό δεν είναι καθόλου safe. Πάντως όσο πιο αθόρυβα κινηθείς, τόσο το καλύτερο για εσένα. Πρόσεχε τις σπατάλες, γιατί θα δημιουργήσεις ένα σωρό χρέη και τους καβγάδες με το άλλο σου μισό ή και με κάποιον πρώην. Θα ειπωθούν πολλές αλήθειες και ως γνωστόν, πονάνε. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, δημιουργούνται αρκετές ελπίδες στη δουλειά για κάποια αύξηση ή το κλείσιμο μίας καινούριας συμφωνίας. Όσο θα περνούν οι μέρες, αν δεν έχεις κάποια εξέλιξη θα πέσει η διάθεση σου και θα θέλεις να κλειστείς στο σπίτι σου με μόνη συντροφιά τους δικούς σου. Εντωμεταξύ παίζει κι αυτοί να σε απογοητεύσουν…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Τα οικονομικά σου είναι θέμα- φωτιά αυτή την εβδομάδα, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου, κι αυτό γιατί τα χρέη σου έχουν παραγίνει, σε αντίθεση με τα εισοδήματα σου που είναι τα ίδια ή και λιγότερα και για αυτό το λόγο νιώθεις να πνίγεσαι. Εδώ το πράγμα θέλει ριζικές λύσεις και αλλαγές στο πως σκορπάς και διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου και θα σου πρότεινα να μην ακούς κανέναν, ειδικά φίλους σου που σε παρασύρουν σε ατασθαλίες κι άλλα διάφορα. Αυτοί είναι καλοί μόνο για να σε βοηθήσουν στο ερωτικό κομμάτι. Πιθανότατα να σου βρουν καινούριο ταίρι, ενώ δεν αποκλείεται να παιχτεί και κάτι με κάποιον/α από όλους, αφού τα καλύτερα γκολ ως γνωστόν μπαίνουν στα «φιλικά». Επίσης μία καινούρια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε αστεράτη συνεργασία. Εσύ του 2ο δεκαημέρου καλύτερα να φυλάγεσαι από τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου γιατί ξύνουν τα νύχια τους για καβγά και όχι απλά θα σου πετάνε σπόντες για να ξεκινήσει πατιρντί, θα σου την λένε μες στα μούτρα σου, χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Άνθρωπος είσαι κι εσύ, κάποια στιγμή θα απαντήσεις. Στο τσεπάκι λοιπόν την έχεις την ταραχή και την σύγχυση. Πάντως μία ξαφνική καινούρια γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο μπορεί να είναι η επόμενη συνεργασία σου ή το καινούριο σου αμόρε. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, περνάς δημιουργικά τον χρόνο σου και κάνεις πολλά σχέδια για το μέλλον σου, όμως στο άμεσο μέλλον κάτι θα σου πουν ή κάτι θα γίνει και θα πέσεις στα μαύρα πανιά. Έχε καλύτερα για το κάθε τι και plan b. Κρίμα να χαλάς τα λεφτά σου σε χαρτομάντιλα.

ΛΕΩΝ ♌

Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, κάτσε φτιάξε μία λίστα με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, το ταίρι σου, συνεργάτες κλπ κλπ και ξεκίνα να σβήνεις. Όπως μπορεί ήδη να κατάλαβες θα φύγει πολύς κόσμος από το πλευρό σου και θα πρέπει να προσαρμοστείς στα καινούρια δεδομένα, όσο κι αν σε πιάνει η κατάθλιψη. Μην σε πιάνουν τα εγωιστικά σου ότι τάχα θα γυρίσει το κλίμα υπέρ σου. Δεν θα γυρίσει! Θα μπουν όμως καινούριοι άνθρωποι στην ζωή σου για να την αλλάξουν και να σου δείξουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις για να ευτυχήσεις κι εσύ. Πάντως στα επαγγελματικά στο άμεσο μέλλον κάτι θα πάει πολύ καλά και θα έχεις και οικονομικό όφελος, εκτός αν βρεις τον έρωτα της ζωής σου εκεί που τριγυρίζεις ολημερίς. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, τρέχεις όλη μέρα στην δουλειά και μάλιστα από δικές σου επιλογές, αφού για να το παίξεις superman/superwoman πας και φορτώνεσαι ένα κάρο υποχρεώσεις. Εν τω μεταξύ είσαι στην τσίτα και με το παραμικρό μπορεί να φουντώσει καβγάς ανάμεσα σε σένα και κάποιον συνάδελφο σου. Κανείς δεν θα χαριστεί σε κανέναν και παίζει μέχρι και να βριστείτε. Σε άλλα νέα μπορεί να έχεις μία ξαφνική ευκαιρία για κάποια καινούρια δουλειά πολλά υποσχόμενη. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, περνάς αρκετό χρόνο μόνος/η στις αρχές της εβδομάδας, αλλά αυτό κάνει πάρα πολύ καλό στην ψυχολογία σου. Η οποία ψυχολογία θα πέσει στα τάρταρα λίγο μετά, μόλις δεις τα χρέη σου ή καταλάβεις πως κάποια λεφτά που περίμενες δεν θα έρθουν ποτέ των ποτών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μία μαύρη καθημερινότητα έχεις την αίσθηση πως ζεις, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου κι σε έχουν πιάσει όλα τα ψυχολογικά σου. Δεν έχεις κι άδικο, όμως μπορείς να πετάξεις αρκετή σκαρταδούρα και να κόψεις μαχαίρι συνήθειες που βλέπεις ότι μόνο προβλήματα σου δημιουργούν. Πιθανότατα να πρέπει να αλλάξεις και εργασιακό περιβάλλον. Ωστόσο, αυτή είναι η μία πλευρά του νομίσματος και μάλλον το τσιμπάς και λίγο το δράμα σου, γιατί στα ερωτικά σου περνάς ζωή χαρισάμενη και γενικότερα γλεντάς και καλοπερνάς. Με το ταίρι σου είστε μες στα μέλια και ίσως και να φτιάχνετε βαλίτσα για κάποιο ταξίδι, ενώ αν είσαι σόλο έρχεται έρωτας μεγάλος που προχωράει ολοταχώς για σχέση και σου αλλάζει προς το καλύτερο τη ζωή. Άσε δε τα δημιουργικά σου σχέδια, που όπως το πας θα κάνεις επιτυχία μέχρι και εκτός συνόρων. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου θα τσακωθείς με όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Παιδιά, σκυλιά, φίλους, τον/την σύντροφό σου, κάποιον/α που φλερτάρετε το τελευταίο διάστημα. Πάντως ήσυχα δεν θα είναι τα πράγματα. Θα μπορούσες βέβαια όλη αυτή την ενέργεια και το νεύρο να τα μετατρέψεις σε δημιουργικότητα, άλλωστε σου έρχονται κάποιες ξαφνικές ευκαιρίες να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, μοναδικές! Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου θα περάσεις όμορφα με την παρέα σου στις αρχές της εβδομάδας και θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Βέβαια προς τα τέλη θα φροντίσουν ο/η αγαπημένος/η σου ή ο συνεργάτης σου να στην καταστρέψουν. Θα βρουν τον τρόπο να σε στεναχωρήσουν και να σε απογοητεύσουν, αλλά και να μετανιώσεις την ώρα και την στιγμή που τους εμπιστεύτηκες.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ερωτική απογοήτευση θα περάσεις, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου και αυτή την φορά ίσως να μην λειτουργήσει το «ο έρωτας με έρωτα περνάει». Μπορεί να ζούσατε με το ταίρι σου μες στην τοξικότητα και η σχέση σας να είχε γίνει σαν σφουγγαρόπανο, έτσι που είχε φθαρεί, εσύ όμως επιμένεις να θυμάσαι μόνο το έντονο πάθος που υπήρχε. Αν πάλι τώρα βρεις καινούριο ταίρι, θα κολλήσετε εξαρχής και πιθανώς μελλοντικά να έχεις παρόμοια προβλήματα. Ξου ξου θα πεις και σε κάποια άτομα από τον φιλικό σου κύκλο που πια έχουν παραγίνει κουραστικά και μόνο καλά δεν περνάς μαζί τους. Αλλαγές θα έχεις και στα δημιουργικά σου σχέδια, με κάποια από αυτά να πρέπει να τα αφήσεις για πάντα πίσω σου. Πάντως κάτι καλό μαγειρεύεται για τα οικονομικά της οικογένειάς σου κι όσο να πεις βοηθάει κάπως να ανέβει ένα κλικ η διάθεσή σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, καμία ησυχία δεν πρόκειται να βρεις στο σπίτι σου , το οποίο από τους καβγάδες θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης. Το μόνο που σας σώνει και κάπως σας ηρεμεί είναι μία αναπάντεχη καλή εξέλιξη στα οικονομικά σας. Μπορεί και να σου κάτσει κάποια κληρονομιά! Αν πάντως κυνηγάς το κλείσιμο μίας συμφωνίας ή βιάζεσαι να μετακομίσεις, τώρα είναι η ευκαιρία σου. Εσύ του 3ου δεκαημέρου περνάς ζάχαρη στην δουλειά και γιατί όντως είναι όλα ήρεμα, αλλά κυρίως γιατί δεν αφήνεις να σε φάει το άγχος για λεπτομέρειες ή η μίρλα των άλλων. Πάντως κάποιος συνάδελφος δεν θα σου ξηγηθεί καλά προς τα τέλη της εβδομάδας και θα το πάρεις κατάκαρδα ή θα υπάρξει μία αλλαγή στις συνθήκες που θα σε ξενερώσει.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Το σπιτάκι σου θα τραβήξει όλο το ζόρι αυτή την εβδομάδα, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, αφού και θα έχεις να διαχειριστείς σοβαρότατες καταστάσεις που θα αλλάξουν ισορροπίες και δεδομένα χρόνων ανάμεσα σε σένα και τους δικούς σου και η υπόλοιπη οικογένεια θα πετάει χαρταετό και θα είναι σε φάση «έλα μωρέ και τι έγινε». Θα βάλεις όμως τα στοπ σου σε όποιον/α πάει να σε χειριστεί και να σου δημιουργήσει προβλήματα. Στις συνεργασίες σου πάνε πολύ καλύτερα τα πράγματα και μπορείς να διαπραγματευτείς καλύτερους όρους, ενώ αν κλείσεις τώρα κάποια ό,τι ζητήσεις θα στο δώσει η άλλη πλευρά και με το παραπάνω. Έτσι δοτικός/η θα είναι και ο/η σύντροφός σου, ενώ και η επικοινωνία σου θα είναι άψογη. Αν είσαι σόλο μία καινούρια γνωριμία που θα κάνεις τώρα θα είναι το τυχερό σου. Εσύ του 2ου δεκαημέρου, καλό είναι να μαζέψεις λίγο τα νεύρα σου όταν οδηγάς κι όταν μιλάς. Έτσι όπως είσαι στην τσίτα ή θα προκαλέσεις κανένα ατύχημα ή θα βουτιέσαι με όλο τον κόσμο μαλλί με μαλλί. Για όνομα του Θεού, δηλαδή! Και θα λέει και το στόμα σου τα χίλια όσα. Πάντως παρά το φέρσιμο σου θα έχεις ξαφνικές ευκαιρίες και στα επαγγελματικά και στα ερωτικά σου. Που να ήσουν και στις γλύκες! Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, κάνεις πολλές σκέψεις για το μέλλον σου στα επαγγελματικά ή τις σπουδές σου, ενώ θα έχεις και τρομερά εμπνευσμένες ιδέες. Προς τα τέλη της εβδομάδας μάλλον θα θέλεις να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις, αλλά θα τρως άκυρο από όλους ή θα σου βγαίνει ξινό ό,τι κάνεις. Μία απογοητευσούλα θα σε κεράσει και ο/η αγαπημένος/η σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, μάλλον πας για αλλαγή εργοστασιακών ρυθμίσεων, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον τρόπο που σκέφτεσαι και εκφράζεσαι. Κάποιο γεγονός μπορεί να σε επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό που θα αρχίσεις αν παίρνεις το όλο πράγμα αλλιώς και θα πάψεις να είσαι τόσο ανέμελος/η και σε φάση όσα έρθουν κι όσα πάνε, ειδικά στη δουλειά. Επίσης, θα μπορούσες να έχεις δυσκολίες στην σχέση σου με τα αδέρφια σου και να αλλάξει κατά πολύ το κλίμα μεταξύ σας. Στο οικονομικό τώρα σου έρχεται ένα δωράκι από την δουλειά, μπορεί ένα μπόνους ή μία αύξηση, ίσως και κάποιες έξτρα παροχές. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, πολύ πιθανό να σου σκάσουν μαζεμένα διάφορα έξοδα και να ματώσεις μέχρι να ξεμπερδέψεις με όλα. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις σε οικονομικές συμφωνίες, γιατί αν γίνουν λάθη δύσκολο πολύ να διορθωθούν. Αν πας να διεκδικήσεις κάποια αύξηση μην ξεφύγεις γιατί σε πνίγει το δίκιο. Σε περίπτωση απόρριψης απλά μίλα με λογικά και ειλικρινή επιχειρήματα κι ας θέλεις να βουτήξεις τον απέναντι. Η αλήθεια είναι πάντως πως από δουλειά δεν αποκλείεται αναπάντεχα να πάρεις κάποια λεφτά. Εσύ του 3ου δεκαημέρου θα έχεις μία καλή εξέλιξη στα οικονομικά του σπιτιού σου που θα αναπτερώσει το ηθικό σου, όμως οι δικοί σου θα σου την σπάσουν πάρα πολύ γιατί δεν σε αφήνουν να ασχοληθείς όμορφα και καλά με τα επαγγελματικά σου. Όλα αυτά που γίνονται σπίτι, τα μεταφέρεις στην δουλειά και δημιουργούνται προβλήματα ή γίνονται λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η υλική και η συναισθηματική σου ασφάλεια, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, θα περάσουν ένα γερό crash test αυτές τις μέρες και πραγματικά θα πρέπει να αντιμετωπίσεις και την απώλεια χρημάτων, πιθανώς και το φευγιό ή την ανώριμη στάση κάποιων πολύ αγαπημένων σου προσώπων. Θα πληγωθείς βαθιά εννοείται, ενώ σε σχέση με τα λεφτά θα κάνεις σοβαρές αλλαγές στον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι, γιατί διαφορετικά δεν βγαίνει. Έχεις κιόλας προίκα κάποια χρέη που κάνουν την όλη κατάσταση ακόμη πιο αφόρητη και δυσβάσταχτη. Στην ερωτική σου ζωή παραδόξως είσαι σε μία μοναδικά καλή φάση. Εκτός που λάμπεις σαν πυγολαμπίδα και έλκεις κόσμο και ντουνιά κοντά σου, θα έχεις μία πολύ τυχερή γνωριμία που πάει να γίνει σχέση από τις καλές… Αν πάλι είσαι ρεζερβέ, θα θυμηθεί το ταίρι σου όλους τους λόγους που σε ερωτεύτηκε και θα σου φέρεται καλύτερα από ποτέ για να μην σε χάσει. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και σε θέματα που αφορούν τα παιδιά σου. Μία πολύ δυναμική εβδομάδα ξεκινάει για εσένα του 2ου δεκαημέρου και δεν μασάς μπροστά σε κανέναν και τίποτα τα λόγια σου, ούτε καθυστερείς να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις κινήσεις. Διεκδικείς όσα πιστεύεις ότι αξίζεις στην δουλειά, στο σπίτι, στον έρωτα και ναι σου κάθονται όλα όπως τα θέλεις. Ακόμη κι αν κάτι πάει να στραβώσει, ξαφνικά θα σου έρθει στο μυαλό μία λύση, μία καινούρια ιδέα ή θα σου παρουσιαστεί αναπάντεχα μία τυχερή ευκαιρία. Φτου, φτου !!! Αν ανήκει στο 3ο δεκαήμερο, η επικοινωνία σου με το ταίρι και τους συνεργάτες σου είναι πολύ καλή, ενώ έχεις τις ευκαιρίες σου σε δουλειά και έρωτα μέσα από καινούριες γνωριμίες που θα κάνεις. Μία στεναχώρια σε περιμένει μόνο σε σχέση με τα σχέδια που κάνεις για δουλειά ή σπουδές, ενώ αν έχεις στο πρόγραμμα κάποιο ταξίδι, μην φτιάξεις βαλίτσα. Μάλλον ακυρώνεται…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Πολλά και σημαντικά αναμένονται να συμβούν αυτή την εβδομάδα, Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, τα οποία και θα σε αλλάξουν σε τεράστιο βαθμό σαν άτομο. Θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου και κυρίως τον έλεγχο σε όλους τους τομείς. Πολύ πιθανό να ρίξεις άκυρα σε πολλούς από τους κοντινούς σου ανθρώπους, αν δεν καταλαβαίνουν πως πλέον το παιχνίδι παίζεται με τους δικούς σου όρους. Αυτή σου η μανία πάντως, μπορεί να σε εξουθενώσει ψυχολογικά, ενώ δεν αποκλείεται να το παρακάνεις στο χώρο της δουλειάς και σε θέματα καριέρας φτάνοντας συχνά στα άκρα. Στα οικογενειακά σου προς το παρόν το κλίμα είναι πιο ήρεμο, ίσως γιατί οι δικοί σου σου δείχνουν με όλους τους τρόπους πως είναι κοντά σου και σε στηρίζουν στα πάντα. Μέσα σε όλα πιθανώς να σου σκάσει κι ένας απαγορευμένος έρωτας… Τα πιάσαμε τα λεφτά μας! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, μπορεί να φαίνεται πως κάθεσαι στα αυγά και δεν μιλάς και δεν λαλάς, όμως μέσα στο μυαλό σου γίνεται πάρτι. Από την μία κατεβάζεις ένα σωρό ιδέες για να τις βάλεις άμεσα σε εφαρμογή και από την άλλη παλεύεις με όλα σου τα άγχη και τις φοβίες για να τα ξεριζώσεις από μέσα σου. Σημαντική βοήθεια θα έχεις από τους δικούς σου που πολλές φορές θα σου δώσουν λύσεις για τα θέματα σου, που ποτέ δεν θα σκεφτόσουν μόνος/η σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, ακολουθείς χαλαρά το πρόγραμμα σου στις αρχές της εβδομάδας κι έχεις και μία ελπίδα ότι μπορείς να ανακάμψεις στα οικονομικά σου. Ξέχνα την κι αυτή, γιατί προς τα τέλη θα σου έρθει ένα μπουγιουρντί να πληρώσεις και θα κλαις με μαύρο δάκρυ.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Από ψυχολογία δεν σκίζεις αυτή την εβδομάδα, Ψάρι του 1ου δεκαημέρου, μην σου πω πως φλερτάρεις άγρια με την κατάθλιψη. Σε έχουν πιάσει και σε κοπανάνε κάτω σαν χταπόδι όλοι οι φόβοι σου και τα άγχη σου, ενώ διαρκώς φέρνεις στην μνήμη και στο μυαλό σου άσχημα περιστατικά από τα παλιά και φουλάρεις από ενοχές και τύψεις. Δύο λύσεις υπάρχουν μόνο για την περίπτωση σου, ή κάθεσαι και βουλιάζεις ή τα αφήνεις όλα πίσω σου και προχωράς. Διαλέγεις και παίρνεις. Πάντως έχεις αρκετή υποστήριξη από φίλους σου που προσπαθούν να σε κάνουν να πάρεις τα πάνω σου και τα ψιλοχοντροκαταφέρνουν. Σωτήρια μπορεί να φανεί μία καινούρια γνωριμία που θα κάνει την καρδούλα σου να χτυπά και μάλλον θα έχεις και ανταπόκριση. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, θα γίνει ένα τζέρτζελο με τους φίλους σου και θα καβγαδίσετε έντονα, όμως μην σκας καθόλου. Και να μην σου ξαναμιλήσουν ποτές, εύκολα βρίσκεις καινούριες παρέες και φίλους, αφού από ξαφνικές ευχάριστες γνωριμίες άλλο τίποτα. Μπορεί πάντως να σου μεταφερθεί κι ένα νέο ή κουτσομπολιό καλό μεν, που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό δε. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, είσαι στα καλύτερα σου στις αρχές της εβδομάδας, αφού όχι μόνο ζεις την ζωούλα σου με φίλους και παρέες, σου έρχονται όλα όπως τα θέλεις και στον έρωτα! Πρόσεχε μόνο μην κάνεις εσύ καμία κουτσουκέλα και απογοητεύσεις το άλλο σου μισό ή το μπερδέψεις για τα καλά κι αρχίσει να σκέφτεται πως θα ξεκόψει από εσένα.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved